- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılAnüs çevresinde yoğun miktarda sinir ucu bulunur. Burada bulunan meisener cisimciği dokunma hissinin taşır. Bu sebeple ciddi zevk verebilir.
Usulune uygun anal seks, her iki tarafa zevk verir.
Ve doğru bir şekilde yapıldığında sanılanın aksine bir zararı yoktur.
Bkonuda çok fazla yalan yanlış bilgiler dolaşıyor. Bu konuda doktorlar , işin uzmanları bile olaya yanlı yaklşıyor.
Özellikle dini hassasiyetleri olan ya da geleneklere bağlı meslektaşlarımız bu konuya çok karşı ve bilimsellik adı altında bilimsellikten uzak şeyler uyduruyorlar...
Bu konuyla özellikle ilgilenen ve bu konuda veri toplamış bir hekimim.
Eğer her iki partner istediği zaman, bir zorlama ya da anatomik bir bozukluk yoksa anal seksin bilinen ciddi bir zararı yok.
Bu konuda ortaya atılmış en büyük iddialara bakalım.
1. Anal seks dışkı kaçırmaya neden oluyor söylentisi: bu konuda tek bir bilimsel kaynak ve veri yoktur. Eğer kadın da istekli ise bir zorlama olmadan uygun şekilde yapılmışsa sfinkter seks sonrası eski haline döner. Ve bu işlem bir kaç gün arayla devamlı tekrarlarsa bile kalıcı bir açıklık oluşmuyor. Eğer öyle olsaydı pasif geylerin ve travestilerin hepsinde bu sorun olmalıydı. İlk hekimlik dönemimde gördüğüm 20 küsür travestide böyle bir durum görmedim.
Yine kadın hastalarımdan da aldığım geri bildirimler bu konuda böyle bir durumun olmadığı yönünde.
2. Makat çatlağı meselesi: anüs cinsel ilişkiye hazır değilse zorlama ile yırtık oluşabilir. Bunu bazı insanlarda sert dışkı ve ya kabızlıkta da görebiliyoruz. Aynı durum anal seks için de geçerli. Eğer anüs buna hazır değilken kayganlaştırıcı bir jel ya da sıvı kullanılmamışsa zorlamaya bağlı çatlak yırtık oluşabilir. Bu da acemi partnerlerde görülen bir şey.
3. Dini boyutu:
Konuyla ilgili İslam kaynaklarındada ihtilaflı tartışmalar olup işin ehli olmadığım için bir şey söyleyemeceğim.
4. Varsa sorunuz alabilirim
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Erkek için çok zevk verir ama kadın İçin ilk yapmasından sonra her zaman ister yani önemli olan ilkini aşmak
20 Yorumla
+1 yılYaptım, dar olması ve iyi kıvırtması zevk veriyor. Çok zevk aldıklarında oldu ve almadıklarımda oldu. Kadınına göre farklılık gösterir.
10 YorumlaBana veriyor evet ama daha cok zevk vericek diye birsey yok kiside. Kisiye farklidir bu durum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Yaptım acı verir canım benim marşı tarafa eziyet etmekten başka bir şey değil
00 YorumlaKimisine zevk veriyor kimisine vermiyor değişiyor bende anlamadım bu meseleyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinan bir kıza doğru şekilde yaşatılan anal erkekten çok kıza zevk verir unutamaz asla unutamaz o zevki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa benimle deneyen kız vardı gözlerinde ki o merak ve korku tarifsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah hepinize akıl sağlığı versin. Sen bir kızsın ve cinsel organın neresi senin?
11 Yorumla- +1 yıl
bursa şeftalisi
Zevkli olduğu kesin ama kıyaslama doğru değil bence
00 YorumlaPenis büyükse çok zevk veriyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaptım zevk alan oldu zorlanan oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha çok zevk veriyor
43 Yorumla- +1 yıl
hoş geldin Abella danger
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayır, vajina daha çok veriyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılyaptım kızlar için vajina daha çok veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ediyorum
83 Yorumla- +1 yıl
Ben de merak ediyorum ama cesaret edemiyorum
- +1 yıl
Ne demişlerrr ya meraktannnn ya meraktan
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yaptım ama vajina gibisi yok 👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet anal seks harika çok zevkli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaram bro...
10 Yorumla
+1 yılEğt yaptım
00 Yorumla
+1 yılYapana baglı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Sevmem
00 YorumlaYaptım fazlasıyla
10 Yorumla