Kızlar neden anal ilişkinin daha zevkli olduğunu soler gerçekten ölemi yoksa uydurmmaaşyon mu
ben yasamadım bılmıyorum ama yasayanların yorumlarını merak edıyorum
ben yasamadım bılmıyorum ama yasayanların yorumlarını merak edıyorum
Kız arkadaşımla böyle ilişkiye girdim. Her yalnız kaldığımızda ters ilişki istiyordu. Hatta bir çok kez sabahın altısında evine çağırıp işe gidene kadar sevişiyorduk. Tabi partnerini anal ilişkiye hazırlamak gerekir. Hayvanca ve bencilce davranılırsa kız acı çok çeker, hatta cinselliğe bakış açısı bile değişir.
Kızların hepsi söylemez sadece bunu yapanlar ve erkeği deneyimli olanlar anal orgazmı yaşayanlar söyler. Sende merak ediyorsan ve sevgilin deneyimli ise yap ama değilse hiç tavsiye etmem çünkü masla unutamayacağın berbat bir deneyim olur ve tövbe edersin.
Cevap
12Cevap
Anal seksi denemeni tavsiye etmiyorum. Denersen mutlaka zevk alırsın ve normal seksten farklı bir zevki vardır. Ancak daha zevkli degildir .Bunu söyleyen kızlar orgazımı yaşamayan kızlardır. İlkten biraz acı çekersin sonra alışır ve zevk alırsın. Bir kızın Seksten zevk alması karşındaki erkege bağlıdır.
alanyada bir kızla tanışmıştım tatilde önce anal yapalım dedi kabul etmedim, o zaman o olmaz dedi zaten benimde hevesim kaçtı olmamıştı o gün bişey:D ne zevk alıyorlar bilmem ama ben karşıyım anal ilişkiye:D
hele sen bir yapta günlerce poponun istüne oturma büyük tuveletini yaparken acı çek zevlimi olur yoksa acımı veriyor anlarsın..
İki tarafta bilincli istekli olursa z
Alacaginiz zevki tahmin bile edemezsniz
evet bende bizzat tecrübeli ağızlardan işittim..
öyle diyorlar..
Bence merak bile etme hem sağlıksız hem günah hem de zararlı ...
hepsinin k.çı yırtıkla dolu :D:D:D acemilerle yaptıkları için
zevk almasalar kendileri istemezlerdi herhalde
o kadar gey var sence neden
acıyı yaşamak istiyosan denemende fayda var
Tamamiyle uydurmasyon..
Uydurmasyon...
Daha zevklk olduğu için söylerler.
yalan yalan yalan
bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar