Çekimin gücüne dur diyemediğin arzuların verdiği hazzın peşine düşmek aşka dahil midir?

Çekimin gücüne dur diyemediğin arzuların verdiği hazzın peşine düşmek aşka dahil midir?
Aşk zaten tutku, sevgi ve alışkanlık duygularından meydana geliyor bence. Tabi ki ilave bileşenler de var mutlaka ama bir insan zaten cinsel çekim duymadığı birine aşık da olamaz bana göre.. Keyifli günler..
Hayır her aşkta çok şehvetli duygular yaşanamaz, dolayısıyla aşka dahil değildir. Karşımızdaki kişinin etki alanı, eril veya dişil enerjisi, içimizde nereye hitap edebildiği ile ilgilidir. Bir arkadaşımla bu konu üzerine tartışırken şöyle demişti:”Ben aşk istemiyorum, aşk zamanlar yoruyor. Ben o kişiyle sevişmeyi sevmek istiyorum, renkli ve fantezilerin olduğu tabuların olmadığı şeyleri sevmek istiyorum. “ Benim olayım budur. Aşkta bile öncelikle bunu yakalamak.
Cinsel arzularımızın şehvetle tutulması tabiki aşkımıza dahildir. Hem de karşılıklı Nirvana’ya ulaşarak devam etmeli de. O resimleri neren buluyorsun kuzum. Seni n ruhunu çok seviyorum tatlı @felaketce ♥️🔥😎
Evet aşk böyle bir şey zaten birisini seversin daha sonra arzulamaya başlarsın daha sonra bugün geçtikçe artar sonra artar da artar sonu hiç gelmez jfjfjd
Sen hala kapalı kutu musun😂😂
Cevap
29Cevap
Evet dahildir. aşık olduğunuz kişiyi çok daha fazla arzularsınız
Aşk ideale duyulan arzudur, cinsellik fikrinin en ideal nasıl olurun pratiğe dönüştürme halini seviyoruz biz.
Cinsellik dilinde nirvana deniyor buna:))
Aşk varsa şehvet vardır çekim vardır aşkı yaşamaktır sevişmek iliklerine hissetmek aşk yoksa tatsız tuzsuz bir şey olur
kesinlikle dahildir. yüksek seviye cinsel çekim yoksa o aşk değildir bence. yaşanır veya yaşanmaz o ayrı mevzu
Sıla ne demiş rüzgara bıraktım kendimi sonu hayırmi sermi bilemiyorum
Biraz zorlama cümleler bunlar. Hele cinsel arzuların şehvetlenmesi
Kesinlikle dahildir. Aşk ile cinsellik çok daha şehvetli oluyor.
Aşka dahildir cünkü en çok en güzel sevdiğinle olur
Erkeklerin aşk kavramının %75 sekstir %25 i duygu. Kadınların da tam tersi.
Tabikide karşındaki insanda tutkuyu hissedebiliyorsan içinde aşk vardır. Şehvet vardır.
Aşka dahildir tabiki hazzın peşinde 🙈
her şey şaka dair
Aşkın önemli bir aşaması
Aşk varsa şehvetli olur zaten
Her zaman değil
ikisi birbirini bütünler
Olum koymayın şöyle görseller ya 😂
Yok canım, abazanlıktır senin olduğun gibi
Ama nasıl zevki:))
Abazanlıkla özdeştirdin ya beni bende ona cevap verdim, nasıl zevkli tarif edilemez diye
Evet aşk odur zaten
Sanırım
Evet evet
Dahildir.
nirvanasıdır
Aşkla alakası yok...
Evet
Hımmmm😎
dahildir
dahil bence
Dahildir
Degil bence