İnsanlar birine karşı duyduğu cinsel arzuyu aşk zannediyorlar oysaki aşık falan değiller cinsel olarak arzuladıkları kişiden hoşlanıyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence alakasız. Bunu ilk dile getiren freud ve schonpenhaur ama insan bu kadar hayvani duygularıyla hareket edecek bir yapı değil. Dostoyevski Yeraltından Notlar'da insanın her şeyden önce , düz bir mantık çerçevesi içerisine sığmayacağını , duygularının olduğunu söyler. Diğer filozoflar insanı direk hayvanlaştırmışlardır. Cinsellik önemli bir şey. Elbette çiftler arasında bir cinsel iletişim olmuyorsa o ilişki sağlam olmuyor. Her iki tarafta soyunun devamını düşünüyor. Ama bu kadar basit değil. Birisini severken hiç o duyguyla başlamadım.
02 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma da o filozofların söylediği gayet doğru. "İnsanlar konuşan hayvanlardır."
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır, yanlış biliyorsun.
Cinsel çekim herkese olabilecek bir şey, ama aşk sayılı gelir insanın başına. Görmek, sesini duymak ve kokusunu koklamak ister sohbet etmek için saatleri sayar karşısında elleri, ses telleri titrer.03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel çekim herkese olan bişey değil herkesi kendiniz gibi abaza sanmayın ben bugüne kadar sadece 1 tane adamı cinsel anlamda çok arzuladım onun dışında kimse kolay kolay cinsel olarak çekici gelmez bana herkes onun gibi seksi değil çünkü.
- +1 yıl
Öncelikle okuduğunu anlaman gerekiyor.
Ben herkese olan bir şey demedim, herkese olabilecek dedim. Yani kimisi sadece aşık olduğu kişiyle cinsellik ister, kimisi zeki biri görünce cinsel olarak arzular, hatta kimisi var ki polis gibi üniformalı birini görünce cinsel olarak arzular.
Soran+1 yılAynen kanka herkese olan değil herkese olabilecek diyince çok farklı bir şey söylemiş oldun tebrik ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Artk cinsellik cinsellik kim nederse desin bn inanmıyorum aşka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk insanları çiftleşmeye zorlayan kimyasal bir reaksiyondur :D
00 Yorumla
+1 yılAşk farklı bir duygu, cinsellik farklı bir duygu
00 Yorumla
+1 yılAşk cinselliğimi öldürdü yıllarca
00 Yorumla
+1 yılHayır ama içinde bolca vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cinselliğe. Doyunca aşklar yalan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana asik olanda yok o zmn sjsj
03 Yorumla
Soran+1 yılHe abla öyle
Cevap sahibi+1 yılByby
Soran+1 yılByby
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her aşkın içinde vardır ama
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi