Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkorkmayı bilemem de soğurum orası ayrı o istek bana özel bi istek değil genel olarak istekli zaten hanfendi lütfetmişte bana sunmuş o isteği e vaziyet böyle olunca da o istek gözüme hiç de o kadar lezzetli görünmüyor onu geçtim o partneri elde etmenin bi tadı yok ki zaten istekli ve o istek yakalamayı becerebilen herkese geçerli kısaca o gerçekten kıymetli bi av değil ben sadece benim avlayabildiğim sadece bana av olabilecek bir av istiyorum (eşittir ideal partner benim için erkek geçmişi olmayan demiseksüel kızdır ha ideal dedik ideallerimize her zaman ulaşabildiğimizi söylemedim)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Libidonun etkisiyle bireyin kadınını arzulaması, istemesi tabiki güzeldir. Lakin bunu hayvani şekilde yansıtan kişilere abaza demekten başka bir şey diyemiyorum. Beynini hükmetmeli bireyler. İnsani şekilde kadınına yaklaşmayı. Tabi bu durum kadınlar içinde geçerlidir.
115 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöyle düsünürsek normal bir durum Uyum oldugunda aslinda harik bir durum..
Benim acimdan Esim tarafindan bu sorun olarak görüldü.. kendimi kötü hissetmemi sagladi cok anaormalmis gibi.. simdi düsünüyorumda sorun ondaymis 3-4 hafta da bir nedir yaaa! 🤦🏻♀️65 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbosanmakti.. bosandim
Cevap sahibi+1 yılhayir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında bütün erkekler öyle kadın istiyor. Libidosu yüksek. Ama ciddi ilişki düşünen erkeklerin aklında daha evvel kimlerle secişti fikri oluyor sanırım. O yüzden önce masum küçük kızı oynayıp zamanla kendimi açıyorum.
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde herkes ister ama bir taraftanda korkutucu ama olsundu kxjxk
22 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne demiş atalarımız her şeyin fazlası zarardır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılLibidosu yüksek partner hayalim
10 Yorumla
+1 yılHemcinslerim yine sasirtmiyor dunden razi kopekler ari satmis namusu kiraya vermisler malum bu zamanda cok da beklenmedik cevaplar degil erkeklerden cevaplara gel yorumu yazarken bile tahrik olan tipler var akil uckurda erkek olmak sanki bunla olunuyor gibi bir de allandira ballandira yazmislar gri zekalilar bir de partner deyince daha bir agizlarinin suyu akmis keske es diye sorsaydin hos bu zihniyetteki tipler de evliligi yurutemez oglum yap zihniyetiyle buyutuldukleri icin kadina degerin ne oldugunu bilmezler anca cinsellik ve bel alti yazik hepsinin cani cehenneme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. 
♥️🔥🚀 💧 Çok hoşuma gider, asla korkmam, inceldiği yerden kopsun. Yarım kalmayı hiç sevmem. O libido patlamalı… 🌸😎
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Benim yüksek korksun kim olacaksa bana ne :))
Korkulacak bir şey değil aslında ama korkanlar var...
14 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Kesinlikle hiçbir zaman bir partnere yetememe korkusu yaşamadım. 20 sene önce ne ise şimdide aynı şükürler olsun :) Amaaa aması var işte demiseksüel olmam yüzünden sevilmem ve sevmem gerekiyor bu olmazsa zaten yine korkmam çünkü başlayamam :)
10 Yorumla
+1 yılLibidom her zaman yüksek olduğundan düşük libidolu korkutur
90 YorumlaBeni sadece kendi ihtiyaçlarını gidermek için tercih ettiğini düşünmeme sebep olursa ortada ilişki milişki kalmaz ki.. Çoğu zaman için fazlası, beni ciddiye alınmadığını hissetmeme, kullanıp atacağı şeklinde düşünme sebep olur. 🤷♂️
10 YorumlaBurada kimsenin düşük değildir zaten, kimsenin kimseden korktuğu yok, güven sorunu var.
Karşımdakinin benden yüksekse bağlarım, iki de kırbaç vururum, hoşuna gider. Napıyım hazır seksi korktum diye baltalayım mı?
10 YorumlaKorkmayı gerektirecek bir durum yoktur ortada🙂
13 Yorumla
+1 yılBen bu saatten sonra cinselliği meslek haline getiriyorum
12 Yorumla- +1 yıl
No joke
Çevren vardır senin beni pazarlarsın kanks
+1 yılBenim yüksek, onun da yüksek olursa sabahlar olmasın.
11 Yorumla- +1 yıl
Sjsj
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılLbido ana göre artıyorsa okeyde sürekli hergün yüksek libidosu hiç çekilmez
13 Yorumla- +1 yıl
Ablağ bu da can yani örnek olarak ben 2 saat takılabiliyorum takdir edersin ki ne güç kalıyo ne hal bu hergün hergün sıkıntı oluyor akrep kadınına denk geldim 3 gün nefes aldırmadı hayattan sogudum o yüzden çok yüksek libido sarmıyo beni
+1 yılSen doyduğunda o daha yeni başlıyoruz modundaysa korkutucu :D
11 Yorumla
+1 yılİstekli partnerin başımın üstünde yeri olur her zaman ne korkması o benden korksun 😂
11 Yorumla
+1 yılAralarında aslında doğru orantı vardır.
Her iki tarafın libidosu yüksekse= HOŞLANMA
Birinin yüksek, diğerinin düşükse= KORKMA
D İ Y E B İ L İ R İ Z. . .11 Yorumla- +1 yıl
Her iki taraf aynı istekteyse HOŞLANMA (DOĞRU)
Biri düşük, diğeri yüksek KORKMA (TERS ORANTI) vardır diye düzeltme yapayım.
+1 yılÇok yüksek libido bence korkutucudur bir dozu olmalı diye düşünüyorum aşırısı sapkınlık gibi gelmiştir hep.
20 Yorumla
+1 yılKendi adıma konuşacak olursam eğer, istekli bir partner her zaman daha iyidir. Farklı şeyler deneme imkanı da bulunur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yıllibidosu yüksek hatun güven veriyor ve elektrik te alıyorsam tam aradığım şeydir çok beklemeden evlenmeye çalışırım🥰
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 501 cevap paylaştı. Bir noktaya kadar hoşuma gider ama laf anlamıcak kadarsa, Bizde Etten kemikten yapılmışız. Robot veya makina diğiliz.
10 Yorumla
+1 yılZibidi oluşu sebebiyle aldatır korkusu verir ve güvensizlik yaratabilir. Libido yükseklik seviyesini korumak lazım yatak odası dışına çıkmamalı.
10 Yorumla
+1 yılHerkes dengini bulduğu sürece sorun olmayacağını düşünüyorum. İletişim ve deneyim olmayınca da zor tabi.
10 YorumlaKarşı taraf da bu duruma cevap veremeyecek durumda ise sıkıntı demektir yoksa sorun yoksa o da ona yetecekse problem olmaz
10 YorumlaNe gözüm korkacak 45 dk ağzıma oturtup diliyorum iki kere oradan bir de içinde on dakika sonra üç gün isteyemiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yerinde güzel ama yersiz ise veya başka bir amaç sezersem fena..
Normal şartlarda hoşuma gider.. kimin gitmez ki esmerimm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha büyük bir zevke kapı aralamaktır.
Bağımlılık yaparım şimdiden uyariyim.
Sonra ben duymadım bilmiyorum demek yetersiz olacak10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKul istedi bir göz gibin ama yine gider zıt karekterli birine düşer oda yine kendi kendine halleder
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmaalesef yaaa bu konuda çok muzdarip oldum eşim vardı yıllardır yaklaşma aklına bile gelmez turdendi bana aşırısın dersi oda haftada bir iki
Cevap sahibi+1 yılOhhh sen gul ben sabaha kadar işkence çekerdim cunki yanımda kadın var hiç bir engel yok ama istemiyor düşün ne boktan oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma gider. Sende kesin ayak fetişi var ha😃
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru o da var
+1 yılKorkmama gerek yok. Bir de yakın yaşayalım ki her gün görüşebilelim.
20 Yorumla
+1 yılHafiften korkarım ama bir yandan da hoşuma giderim zevk duyarım
24 Yorumla- +1 yıl
Bilmem sence ney
- +1 yıl
Soruya cevap niteliği taşımıyor ama bu yanıtınız
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılEğer libidolarımız uyuşuyorsa hoşuma gider tabi ki ortalık alev almalııı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSana kalmis bir sey benim icin libidosu yuksekse daha cok sevme sebebim olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılElbette hoşuma gider her zaman.. Sonuçta hatun benim, benim özelim..
10 Yorumla
+1 yılBence hayır, en güzel teslimiyet, en doyulamayası...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoşa gider de işte kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli değilim; hiçbir zaman cinsellik yaşayamayacağım ve kimse benimle evlenmez.
10 YorumlaKorkusu olan karşı taraf olsun der nokatayı koyarım.
10 Yorumla
+1 yılO anki ruh haline göre değişkenlik gösterir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yüksek olsun da korkayım tirsayım ama nerde öyle bir partner hayel de var gerçek de Yok 😄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişkenlik gösterebilen bi durumdur efendim..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla benim hoşuma giderdi, ama nerede hani?
10 Yorumla keşke benim de bir partnerim olsa yüksek enerjili nükleer enerji gibi heran patlama aşamasında bende her an onunla enerji patlaması yaşasam ama yok işte yokluk :(
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaman ve mekan gözüme uygun gelirse veryansın )))
82 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🙈😍🙂 ))
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Libido seviyesi çok önemli. Makul sınırlardaysa hoşluk olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok çok fazlası zarar herşeyin kararı güzel bence yeri ve zamanında yapılan iyidir
10 YorumlaÇok fazla istekli kız sevmem ya makinemiyim ben her gün seks yapayım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Korkuyorsam özgüvenin yoktur. Ama ben korkmam, korkutmam.
11 YorumlaBenim icin hosa gitme sebebi
12 Yorumla
+1 yılÇok fazlasından ben bile korkarım
14 Yorumla- +1 yıl
İki çok yüksek libido ateş çıkarır. Zarar verir 😅
- +1 yıl
Sende az libidolu birini bul 😅
Gözü korkanin canı çıksın 😈
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek istekli kadın cok hoşuma gider
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok hoşuma gider
10 Yorumla
+1 yılÖyle kadın var mı dersin
10 Yorumla
+1 yılHer şeyin fazlası zarar olsa gerek.
10 YorumlaHoşuma gider çünkü ben öyleyim 🥹
10 Yorumla
+1 yılYok ya niye göz korkutsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılBen korkarım. Günde 3-5 isteyenler var. 😁
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş bayramın kutlu olsun sjsjs
10 Yorumla
+1 yılGözüm korkmaz çünkü bende yükseğim
10 Yorumla
+1 yılKorkularım arasında bu yok.
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Libidosu yüksek/istekli partner göz korkma sebebimidir, hoşa gitme sebebi mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat