Sanırsın ataları Orta Asya'dan değil Afrika'dan göçmüş. Kızlar Bir Adım ÖnKızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne

Sanırsın ataları Orta Asya'dan değil Afrika'dan göçmüş. Kızlar Bir Adım ÖnKızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
19 diyenlere hadi bi nebze inandım sonuçta o kadar sık görülmese de yine çat pat denk geliyo da 22 cm kalın damarlı diyene afedersin de o zaman git brazzersa kayıt yaptır 20 cm barajını geçmişsin işte git hem süper tam istediğin gibi kadınlarla yat kalk elini bi rahat bırak hemde para yap işte daha ne derim dünya genelinin %5 inde var o 20 cm üstü
Yetersiz gelmekten korkuyorlar, Twitter’da ki 20 cm altı bir zahmet se*KS yapmasın gibisinden paylaşımlarda tetikliyor bunu, çok yazık.
Boyut önemli değil, teknikler ile boyutu hiç sayarak karşı tarafı memnun etmek mümkün.
Fazla büyük olmasıda iyi değil kesinlikle, benim 21 ve fazlasıyla zorlanıyorum, karşı tarafta aynı şekil de.
Donlarını bir indirip baksan maksimum 13 cm çıkar mk. Nerede bir vasıfsız var cinsellikle kendilerinde ego kasıp duruyorlar. Tek övündükleri şey kadın * başka bir şey değil.
Cevap
5Cevap
Saçma onların hepsi
Şu yazanların %99 u 12-13 cm değilse ben en adiyim. Ulan bizde de var aynısı biliyoruz yani afrikada değiliz :D
12-13 bile yok 10cm ustu degil bunlar
Aynen öyle ego kasıyorlar işte ama bunun nedeni de kızların yalanları. Yok büyük şöyle iyiymiş yok 20 cm le birlikte olmuş falan filan hikaye alayı
Beklenti karşılayamama korkusu, ya da en iyisi benim adlı çalışma..
S*k yarışına giriyorlar :)
Ölçtüklerinde kafa var, bunlarda yok :D
Yani değerlerini o boyutla ölçmeleri üzücü tabi
Ne iğrenç insanlarsınız siz ya
oyleyizdir
Yalan söyleyen vardır da ama doğru söyleyen de vardır kesin ya 😅
Büyük olmaları gerek ondan
Yine 14lu biri ağlıyor noldu la bamya zorunami gitti
keşke
Keske dostum keske
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?