+1 yılAferin kız konuş birinin bu gerçekleri bu mallara söylemesi lazım öyle kadınların kıçında dolanıyorsunuz 3-5 dakikalık zevk içi sonra etraf kendini bir halt sananlarla doluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşkı bilmedikleri için
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dakika belirtmiş tecrübe konuştu 😂😂. Sen erkenciler ile olduysan biz ne yapalım
02 Yorumla
Soran+1 yıltürkiyenin %70 inden bahsediyorum en az. hiperseksüalite bozukluğu olanları da yatakta iyi diye ayırmıyorum sonuçta o da bozukluk normal cinselliği yavaş yavaş 20-25 dk (ön sevişme dahil değil) erkek yok
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 3-5 dakika mi Kimler sevdi seni o kadar kısa:))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmadem öyle neden bu kadar büyütüyorsunuz vermemek için kendiniz itiraf ediyorsunuz işte 3 5 dk en fazla çok zahmet olmaz
07 Yorumla
Soran+1 yıl3-5 dk o gir çık yapacak bana ne faydası var? ben yine kendi kendime mastürbasyon yapacam?
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin 3 5 olması önemli değil kaç posta yapması önemlidir içine girince dayanamayacağını bile bile konuşma böyle
Soran+1 yıl3-5 dk yapılan git-gelin benim boşalmama bi katkısı yok ki erkeğe yarıyor sadece o kadar süreli seks
Cevap sahibi+1 yılSen işi bilene kadından anlayan birine denk gelmemişsin öyle şeyler yaşatırdım ki sana şurunu kaybedersin her şey içine girmek değildir vücudunun her yeriyle ce her noktasıyla deliğiyle ilgilenen biri olsaydı hayatında doyardın
Soran+1 yılherkes yazışırken aynılarını dedi zaten kelimesi kelimesine
Cevap sahibi+1 yılİşini bilen erkek doyurmasını bilir kadın böyle doyar çoğu atar tutar elde etmek için söyle ama ben ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılSeni muamelelerimle doyururum
Gizli Üye(25-29)+1 yılYooo benim erkeklerim 1 saat yapıyor becerijsizlerle sevısmeyin
18 Yorumla
Soran+1 yıl1 saat boyunca gir çık yapabiliyorsa harika tabi de erkeklerim dediğine göre tek eşli değilsin onlar da değil muhtemelen herkes o kadar açık ilişki yaşamak istemeyebilir
Cevap sahibi+1 yılYav alt tarafı s kişip rahatlıyorsun destan yazmaya gerek yok acık macık seks ztn hayvani bişy ask dizisi izleyenlerden degılım kimle yaparlarsa yapanlar
Soran+1 yılrahatlaman için 3 dk erkeğe yetiyor ama kadına yetmiyor diyorum erkek hesabı olduğun çok belli
Cevap sahibi+1 yılSa kak mısın sen ya her erkek senin sevıstgın erkek gıbı degıl dıyom hala 3 dk dıyor 1 saat sevısıp seks yaptığım erkek var neyin tribindesin git baska erkek bul
Cevap sahibi+1 yıl3 dk oncesınde edilen sohbetin yarısı bile degıl 3 dk ne mk nerden buluyorsunuz beceriksizleri
Soran+1 yıl10 kişiden 7 si benim dediğim gibi gidip 1 saat boşalanlar gelsin diye ilan mı veriyim mk nerden bilicem herkesi deniyim mi ben senin gibi çok eşli değilim
Cevap sahibi+1 yılCok eşli degılmıs dkdkdk evlenmeden yapıyorsun evlenene kdr kac erkek gircek hayatına 10 kişiden 7 isini biliyorsan cok eslısındır once bi kendini bil
Soran+1 yılevlenmeden yapmak çok eşlilik değildir bu arada 1 kişiyle yaşıyorsundur çünkü
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle öyle flörtümle beklediğim an en fazla 10 dk da bitti abartılcak bişy yok
13 Yorumla
Soran+1 yıl10 dk aralıksız gir çık yapabildiyse harika öp başına koy
Cevap sahibi+1 yıl10 dk kadar sürmedi bence. Pilleri erken bitiyor ghjknbjj
Soran+1 yılo zaman cinsellik neden yaşıyoruz ki? onlar mastürbasyon harici bi şekilde boşaldıkları için seviyolar biz seks yapsak da yine aynı şekilde boşalcaksak ne anlamı var ki
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. şehir efsanesi dediğin şeylerde var. o efsaneler nasıl doğuyor sanıyorsun. dayanabilirmisin o yoğun saatlere.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılabartan zaten sizsiniz. videolara bakıp aynısını olmasını hayal ediyorsunuz. 22 cm penis 45 dakka boşalmadan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyo videoda gördüğüm için değil kendim minimum 15-20 dk da boşaldığım için
- +1 yıl
3 5 dakika max demen bile abartı kişiden kişiye değişir bu :)
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3-5 dk falansa zaten sıkıntısı vardır onun bir saat kadar iki tarafında tatmin olmasına yetiyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSizi bilmem arkadaşlar da oral+önsevişme dahil benim kişisine göre 50 dk ile bir buçuk saat arası değişiyor
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. biz buna erkekliğe p0k sürdürmemek diyoruz ortamlarda atıp tutmayı övünmeyi çok severiz 😂😂
01 Yorumla
+1 yılAmaç edindikleri için böyle oluyor. Bu amaç olmamalı, birlikteliğin parçası olarak kabul edilmeli. Olmak zorunda değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 5 dakikaya kahkaha attım, kimlere verdin sen öyle. :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılcinselliği abartmıyoruz kadının o muhteşem vucuduna dokunmayı abartıyoruz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsana denk gelenler 3-5 takılmıs bana denk gelseydın yeter artık derdın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şey girmek çıkmak la olmuyor ilk yapılan ön sevişme oral 1 saate yakın sürmeli o ateşi ikimizinde hissetmesi gerek seks benim için bir sanatdır
04 Yorumla
Soran+1 yılön sevişme yaptığımızda sekste saniyesinde gelen bi partnerim var ön sevişmede o kadar oynarsak olacağı bu falan diyo
Cevap sahibi+1 yılMusluk bozuk o zaman onun
Cevap sahibi+1 yılÖnce kadını boşaltacaksın
Soran+1 yılya iyi de seksle boşaltamadığı sürece onunla yapmamın ne avantajı var ki? mastürbasyon yaparım yine aynı şey evde mastürbasyon yaparım yine boşalırım yani
+1 yılSâlâk dk yazmayı unutup sonra eklemiş
02 Yorumla
Soran+1 yılyazdım tel otomatik siliyor buna bile sinirlenip hakaret ettiğine göre seni de ilgilendiriyor bu konu
- +1 yıl
Benim 1 dk sürse yine iyi 30 sn sürüyor.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 3*5 dakika sana denk gelmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana denk gelenlere bu kadar mı kaldı içinde
00 Yorumla
+1 yılAbartilan ya da konusulqn nedir bilmem..
00 Yorumla
+1 yılBen çıkarmadan 4 atıyorum
00 Yorumlabaştan abartı sonda kabartı..
00 Yorumla
+1 yılBirine bakıp çıkanlar da var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erken boşalma problemi VAr senınkılerde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru söylüyorsun hiç böyle düşünmemiştim
00 Yorumla sana girenlerin böyle mi oldu
06 Yorumla
Soran+1 yılbirazcık türkiyenin geneline bakarsan zaten çoğu kadına girenlerin böyle olduğunu bilirsin
Soran+1 yıldoktorlar söylüyorsa? klinik görüşmelere dayanarak?
Soran+1 yıl3 dakikayı bile göremedim hemen hemen herkes öyle
napiyim o 1 saat yapanları bulmak için türkiyedeki herkesle mi sevişiyim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürtünerek dahi ekleme yapılabilir 5dk içine.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3-5 mi :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 dakika aralıksız yapavilen bile Türkiyede çok çok az
Soran+1 yılbir de şu bahane var ilkinde kısa sürüyor ikinci uzun uzun dedikleri işte 5 dk oluyo
Soran+1 yıltürkiyenin hemen hemen hepsi=bu istatistikler.
bana gel ben öyle değilim diyip yataga atınca yine 3-5 takıldığınızı da biliyorum
türkiyedeki herkesi de deneyemem
Abarttıkları ne?
08 Yorumla
Soran+1 yılsanki bu onlar için çok önemli de, kadınlar mükemmel olmalı da, sürekli akılları burdaymış gibi falan. nasıl olabilir 3 dk yapıyorsun max nasıl aklın sadece bunda olabiliyor sghsfgh gibi
Soran+1 yılyani cinselliği dilinden düşürmeyen erkekler, sanki çok vahşiler hiçbir şey onlara yetmiyor falan. ama neyine yetmicek
Soran+1 yılbu bi genelleme değil istatistik
Soran+1 yıl:D sen düşünmeyince 3 dk 1 saate uzadı şimdi bak
- +1 yıl
djfjksfjdjkgkjjdkf komikdi bu arada sjkfjksdjkgjkdsg
+1 yılaynen 3 dakika sonra boşalınca her sey unutuluyor
00 YorumlaDaha fazlası da var
00 YorumlaKatılıyorum aana
00 Yorumla
+1 yılBen sbaaha kadar yediyi bulmadan birakmam
00 Yorumla
+1 yıl3 5, dakika nedir
00 YorumlaYaşamayı bilmiyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 3-5 kez mi :)
00 YorumlaÖyle mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar