Soruya beni hedef alıp cevap verenin... diyorum anlayan anlar zaten.
Sanal seks nedir ya yazık size tabi uzak olunca pakette yapılmıyor ki evde yesin 😂

Soruya beni hedef alıp cevap verenin... diyorum anlayan anlar zaten.
Sanal seks nedir ya yazık size tabi uzak olunca pakette yapılmıyor ki evde yesin 😂
Detaya bak kim kızdırdı seni yoksa bağımlı mı oldun :D
Site içinde veya mesafe ilişkilerinde çok olan bir şey. Bağımlılık değil de mecburiyet istediğini belirtip onunla bir şeyler paylaşmak. Keşke yense dediğin gibi ama yok nafile.
Ne soru sorsam özellikle cinsellik soruları benim üzerimden cevap veriyorlar 😀 hayır yani her soruyu yaşıyormuyuz 😀
Çok da tiye almamak gerekir. Herkesin zevkleri farklıdır. Bir dönem erotik dergi ve gazeteler vardı. Büyük bir kitle onları okuyup haz alıyordu. Posterlere bakıp mastürbasyon yapan insanlar oldu. Ki hala da var. Günümüzde p*rno izleyerek mastürbasyon yapmak kadar gözlerini kapatıp zihninde ki hayal ile rahatlayan da var. Sanal seks ya da seksting de bunlara yakın bir kavram; yapmasını bilen olursa gayette haz ve zevk verir. Oldukça fazla deneyim sahibiyim. Reelde veremeyen hazzı sanalda veren hatunlar var. Ki bunun akustigine kendini kaptırırsan bağımlılık da yapar. Benim gibi yazmayı seven birisi için iki gün önceden sanalda başlayıp o dozu yatakta sonlandırmak da farklı bir zevk, tabi tiye almayanlar için
Günaydın,
Ben hayatta yapmam, gerçekten yaparım, şöyle yaparım, böyle yaparım diyenlerin birçoğu bulduğu zaman sanalı da soluksuz yapıyor. Tabi ki burada hedef sen değilsin mavili arkadaşlardan bahsediyorum. Etkilendiğin ve pozitif bir enerji aldığın insan ile yapmanın keyfi çok başka oluyor.
Kimi insan sadece bundan zevk alıyor. Birini tanıyordum çocuk normal takılmıyordu sadece sanal yapıyordu. Nedenini bilmiyorum ama garipsiyordum.
Bana göre saçma bir şey o yüzden bağımlılık yaratacak bir durumu da yok :)
Cevap
62Cevap
Sanal muhabbetler bana göre değil. Ben reelciyim.
Evet bence yapabilir
Uhahaha...😉 ya alemsin...
Bence yapıyor, çünkü cook önceden bir dönem yaşadım ben bunu, bildiğin bağımlılık yapmıştı.. Hoşlandım bu durumdan , sebebi karşındakinin kusursuz olduğunu düşünmek merak etmek.. beyin öyle düşünür.. en iyisini hayal eder..
Herkes pro degil ama. adamini buldun mu kap bagimlilik yapabilir aman dikkat
Yaşanmışlık hissediyorum
Hissetme gor
Sanal bana reel kadar haz vermiyor ama bazen mastürbasyon yapasım geliyor prn* izleyerek o bana bağımlılık yapıyor yazışmayla yorucu oluyor
Cinselliğin farklı katmanları var bunu yapan şöyledir böyledir gibi düşünmek hiç doğru değildir. Sanal seksin benim için heyecan verici yanı hiç tanımadığınız, yüzünü bile görmediğiniz biriyle cinsel haz paylaşımıdır. Onu zaten ilginç kılan da budur.
bu mecrayı pek kullandığım söylenemez.. benim arzuladığım kadınla olan seks sohbetim daha çok reele hazırlık olarak olur ;) Ayrıca gerçeğe dökemeyeceğim şeyleri de konuşmayı sevmem ;)
Zerre zevk almıyorum birkaç kişiyle onların iyiliği için konuştum yardım ettim ama hiç etkilenmiyorum bana göre bir şey değil seks dediğin gerçek olacak sanal bana göre değil
Bağımlılık yapması öyle kolay değil. Ben görsel detaylarla tamamlanan sanal işini etkileyici buluyorum. Ha örnek vermek gerekirse de 30 yaş üstü kadını tercih ederim bu açıdan da. Ne istediğini nerede ne yapacağını bilen gerçek bir zevk makinesidir nitekim
Artık ulaşsan mı diyorum seneler oldu da!
Profil resminden çıkarım yaptım da bu aralar reglin duygusal zamanlarından mı geçiyorsun. d
Bunu bir fantezi olarak düşünün yapılabilir ki bende yaptım 😃 ama kararında olmalı bağımlılıkla alâkası yok bence olmazda
Oncelikle güvenn oldugu surece ve iki tarafinda birbini onemsiyerek icten yapması dahilinde reel kadar olmasada genede tat verir
Sanal seks bazen çok güzel oluyor ama gerçek kadar değil sanal seks daha çok istek arttırıcı oluyor reele
Daha saçma çok az şey var. Bu kadar yoklukta olmayın aw
Şimdiye kadar cok yazan oldu sanal seks yapmak isteyen, böyle şeyi sevmediyim için profilimede yazdım sanal seks yapmak isteyen yazmasın diye, nefret ediyorum sanal seksten ve kesinlikle hoşuma gitmiyor ve zevk almiyorum
Görselde ki gibi çağıran kadın olursa yapmayan erkek erkekliğini sorgulasın.
Bazen güzel oluyor. Ama onu da yaptığım yok.
Sanal sez güzel oluyor. Ama ufku geniş kızlarla
Evlenmeden önce her türlüsüne karşıyım ben o yüzden bilemeyeceğim 😊
Bir partner edinip yaşamak istediklerini yaşayamayan özgüvensiz insanların işi
Yapmaz. Denemesi bedava.
Güncellemeyi okudum 🙂Size demedim.
Kemal Sunal, dönere camdan ekmek banma sahnesi 😊😂😜
Yapmaz. öyle olanlar varsa seksten başka bir şey bilmiyordur
İhtiyaç varsa yapılabilir uzaktan paket sucuk yer gibi oluyor yapanlara afiyet olsun
yaşam tarzına dönüştürmemeli, ama arada yapılıp, fantezi dünyası genişletilmeli
Yapar çünkü sanal da olsa paylaşım içerisinde oluyorsunuz.
Kanlı canlı görene kadar yapar, sonrasında latin harflerinden etkilenende özürlü olsa gerek.
herkesin zevki sana ne..
Temam
reelde yapmak istemiyorum bakireyim diye sanalda da mı tatmin olmayalım yani
Hayır yap tabiki
teşekkürler
Sonunda anlaştınız
Bazı Kadınlar maalesef Bu Şekilde Daha Çok Hoşuna Gidiyor Reel’e Gelince Kaçıyorlar Nedense Hep Bir Bahane
Yapmasını bilen birisi ile aranızda çekim bile oluşur. Sonrasında reele geçip fb veya sevgili bile olunabilir
bağımlılık yapar mı bilmiyorum ama, günde 2-3 kez isteyen partnerlerim oldu
Ben direk canlı olanını severim emmeli saplamalı
Bu ülkede herşeye bağımlı olmayan birini görmedim daha efendim
Öyle diyorsunda benimle yaparken zevkden kuduruyordun
Niye gizlisin kimden korkuyorsun. Delikanlı olun oğlum bedava lan
Kendimi niye ifşa edeyim. inlerken böyle demiyordun ama
😂😂😂 Yapmıyor bu kadın. Tecrübeyle sabit
Eee sonra ne oldu anan ile mi devam ettin
@HinchAmarillo öyle güzel yapiyor ki off diyorum🤗
Yok sen yalvariyordun bidaha diye tabi inkar edersin😀
Ya bı s.. git
Sakin ol hep küfür var ağzında be kral. Biliyoruz seni sadece tacın eksik başında
Şaka yapayım dedim 2 dakika tamam yaa ahaha ahali inanmayin la makara yaptım 😀😀
@HinchAmarillo uza la şaka yaptık yok öyle bir şey
Yapmaz neden yapsın ki 😎
Hiç yapmadım. Yapamakta istemem.
p*rno izlemek bile daha tahrik eder
Sanal seks saçma geliyor bana çocuk işi
Hem de nasıl, yapıyor kesinlikle
Bunu iyi yaşatan karşı kişi ye bağlı
Hep sacma gelmistir
Belli bir süre idare ediyor
Yapmaz ama seks başka bir bağımlılıktır
Sanalı bilmem ama gerçeği yapıyor xd
Evet yapar bende yaptı şahsen
Yapar
Sonra reeli unutursun
Sanal seks deneyimim olmadı hiç
Her şey bağımlılık yapabilir, o da yapar.
Bakireleri kızdırmayın 😀
Bu ne demek?
@Sumeyye_35 kızın biri kızmış ona dedim :))
Hımm bende bakıreyım üstüme alındım bırden 😂😂
Müthiş bağamlılık yapıyor
Sanırım bende yaptı 😂
Bence bağımlılık yapmaz
Umutsuz ev kadınlarının terapisi bu
Zevk alma durumunuza...
Çok yapmak iyi değil arada ideal
Gerçeği olmadığı sürece en iyisi bence 😅
Yapar
Bağımlılık yapan bir şey olduğunu düşünmüyorum
Yapar ve yapıyor.
Evet yaparım.
Farklı.
Karşı tarafdan beklirimde eğer daha fazla soru Sor akşam mesajdan konuşalım.
yapar bence
Asla sevmedim