Cinsel Yaşam Seks bağımlılık yapar mı? BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Seksten alınan zevk bağımlılığa yol açar mı? Seks bağımlılık yapar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır bağımlılık yapmaz 0 0 Yorumla
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Eevt insan bir kere tadını zevkini aldımı bırakması zor. 2 0 Yorumla
zürazhr Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl kesinlikle yapar ve en az uyuşturucu kadar tehlikelidir bu bağımlılık akıl noksanlığı yaşatır 4 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bağımlılık bizim ülkemiz için bir lüks Avrupa ülkelerinde bunun bağımlılari varmış coğrafya diye kederlenesim geldi yine 😂 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu bu uyuşturucu değil neden yapsınzaten temel ihtiyaç ihtiyaç halinde elbette istek oluşur bu alışkanlık değil 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabiki fazla mastürbasyon bağımlılık yaratabilir onun için sık sık spor yürüyüş yapmak gerekir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani bir kere yapınca tekrar istiyorsun. O yüzden dul kişiler hiç evlenmemiş kişilere göre daha istekli oluyor. 3 1 Yorumla özgür1022 +1 yıl Aradiğimı buldum 😉her halde Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bağımlılıktan ziyade düzenli yapılan ilişki cinsel yönden düzene sokarak isteğini normale donderir 0 0 Yorumla
Kadersiz7234 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 88% +1 yıl Evet seks bağımlılığı p*rno bağımlılığı mastirbasyon bağımlılığı var 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bağımlılık yapıyor diyorlar devamlı gelen ortaya istekle çıkıyor 0 0 Yorumla
tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı. evet bağımlılık var hatta bunu ileri boyutta yaşayanlar var 0 0 Yorumla
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Yapar Canım benim her gün yapsam siz bayanlara doyamıyorum 0 0 Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Yapıyor olsa gerek ki herkes şapşap peşinde 0 0 Yorumla
insaniyardım89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Gerçekten zevk almasını bilen biriyle yaparsan yapar bağımlılık. 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İlk zamanlar vaz geçemezssin ama sonra düzene biner 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. doya doya yaşarsan ve tatmin olursan tadından vazgeçemezsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl seninle güzel bir deneyime imza atmak isterdim, bence benzer bir bakış açımız var yatak konusunda sıradışı birisin 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Bağımlılık yapar ama zevk veren kişi önemli. 0 0 Yorumla
Freeboy51 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 51% +1 yıl Harika haz tabiki yapar 1 yapar vazgeçemez 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet birde oral varsa muhteşem ötesi 0 0 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yaptığı olur tabi güzel zevkli bir şey çünkü 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet seks bağımlılık yapan bir objedir 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. hiç seks yapmadım bilemem 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Açıyor eğer zevki veren alan iyi olursa 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kesinlikle bağımlılık yapıyo 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Açar 0 0 Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. yapar yavrum 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet bağımlılık yapıyor 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. yapar hem de fena :D 0 0 Yorumla
Warofthemqn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayır ya 0 1 Yorumla Warofthemqn +1 yıl Gelsene anlaticam sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Hayır bağımlılık yapmaz
Eevt insan bir kere tadını zevkini aldımı bırakması zor.
kesinlikle yapar ve en az uyuşturucu kadar tehlikelidir bu bağımlılık akıl noksanlığı yaşatır
Bağımlılık bizim ülkemiz için bir lüks Avrupa ülkelerinde bunun bağımlılari varmış coğrafya diye kederlenesim geldi yine 😂
yahu bu uyuşturucu değil neden yapsın
zaten temel ihtiyaç ihtiyaç halinde elbette istek oluşur bu alışkanlık değil
Tabiki fazla mastürbasyon bağımlılık yaratabilir onun için sık sık spor yürüyüş yapmak gerekir
Yani bir kere yapınca tekrar istiyorsun. O yüzden dul kişiler hiç evlenmemiş kişilere göre daha istekli oluyor.
Aradiğimı buldum 😉her halde
Bağımlılıktan ziyade düzenli yapılan ilişki cinsel yönden düzene sokarak isteğini normale donderir
Evet seks bağımlılığı p*rno bağımlılığı mastirbasyon bağımlılığı var
Bağımlılık yapıyor diyorlar devamlı gelen ortaya istekle çıkıyor
evet bağımlılık var hatta bunu ileri boyutta yaşayanlar var
Yapar Canım benim her gün yapsam siz bayanlara doyamıyorum
Yapıyor olsa gerek ki herkes şapşap peşinde
Gerçekten zevk almasını bilen biriyle yaparsan yapar bağımlılık.
İlk zamanlar vaz geçemezssin ama sonra düzene biner
doya doya yaşarsan ve tatmin olursan tadından vazgeçemezsin.
seninle güzel bir deneyime imza atmak isterdim, bence benzer bir bakış açımız var yatak konusunda sıradışı birisin
Bağımlılık yapar ama zevk veren kişi önemli.
Acar
Mesela bagimliyim
İzlemek istiyorum😈
Açar tabiki günlük seks adami ilik kanseri yapar😀😀
Yaşamadığım için bilmiyorum ama yaşamayı istiyorum
Harika haz tabiki yapar 1 yapar vazgeçemez
Ha ha ha sence yapmaz mı :D
Muhtemelen yaşamadım bilemiyorum
Evet birde oral varsa muhteşem ötesi
yaptığı olur tabi güzel zevkli bir şey çünkü
Evet seks bağımlılık yapan bir objedir
Tadını alan bir daha bırakamaz.