Cinsellikte bağımlılık olur mu? özler mi özletir mi kendini? yeri aranılır mı abaca?🤔

Cinsellikte bağımlılık olur mu? özler mi özletir mi kendini? yeri aranılır mı abaca?🤔
Seksin bağımlılıkla alakası yoktur bağımlılık başka bişeydir seks dediğiniz bir duygu biçimi gibi düşünebiliriz cinsel bağımlılık insanda kötü sonuçlar doğurur sürekli cinsellik düşünen kolay cinsellik yaşayan insanlara bağımlı diyebiliriz fakat bu tanıyı koymak için önce kişinin piskolojik testlerden geçmesi gerekir Seks bağımlılığı olan kişilerin bazılarında, bu sorun öncesinde aşırı mastürbasyon, p*rno materyal ile haşır neşir olma durumları olduğu görülür. Ardından, gelişigüzel biçimde farklı kişilerle cinsel birliktelikler olmaya başlar ve bu durum giderek artan bir sıklıkta yaşanmaya başlanır.
Kendisi için para harcama, hayat kaybıyla veya yaralanmayla sonuçlanabilecek fiillerde bulunma, herhangi bir suçu seks için işleme ve tekrarlama, sorumluluklarına vakit ayıramama gibi durumlara neden olmadığı sürece seks bağımlısı olunamaz. Alınan zevki, devamlı istemeye bağımlılık diyemeyiz. Aşağıda kendilerini seks bağımlısı sanan arkadaşlar için konuşuyorum ve evet bazı insanlar için seks bağımlılık yapar ve ciddi bir durumdur. Bağımlı olan kişiler aslında sekse değil, seks anında salgılanan hormonlara bağımlı olurlar bu arada.
Cevap
17Cevap
Asla yapmadım bilmiyorum çünkü ilerde eşime alnım açık şekilde durmak istiyorum kendimi sakladım onun için bilmiyorum
genetik bagimliyiz olmasi mi kalmis. ergenlige girince otomatik bagimlisin
Yapar vücut alışıyo olmayınca otomatik olarak istiyo
Seks bağımlılık yapar, şöyle anlatayım, yaptıkça yapmak istersin, tam tersi de olabilir, yapmadıkça yapmak istemezsin
Daha önce denenmişse tekrar istek duymak çok normal
Bence bağımlılık demiyelimde seviyoruz diyelim
İstenildiği gibi olmuşsa bağımlılık yapar
Yapar ama hızlı başlar çabuk usanirsin
Bende çok aşırı yaptı
Seks aranmazmı yeme içme gibi düşün
Sanmıyorum yapacağını
Evet bazı insanlara bağımlılık yapar.
kesinlikle bağımlılık yapar
İhtiyaç evet ama bağımlılıkta yapmaz.
İyi olanla olur
fantezi dünyası geniş olan bir çiftseniz evet
Yapar
Yapmaz
O en güzel bagimlilik
yapmaz bence
Yapmaz
Yanlış kişiye/kişilere denk gelmişsin o zaman sen
Kes lan senden mi ogrencez seks yapmayı
Öğrenememişsin işte sı*ğır senin belanı s*kerim ağzını topla la*nlı lunlu konuşma benle
Oropsu çocuğusun orası belli de oropsuluğu da bildiğini beklemezdim
Senin gibi kah*pelerle şeref*sizlerle kaş*arklarla uğraşamam belli ki esc*ortsun ki sende bağımlılık değil meslek haline gelmiş o*ro*spuuuuu
Yapar