Benden sıkılabilir , hevesini alabilir, basit görebilir. Ben benim için bir bedel ödemesini ya da uğraşarak beni elde etmesini istiyorum. Bedava ve basit olan hiç-bir şeyin değeri olmuyor. Neden kendimi kullandırayım ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle doğrusunu yapıyorsunuz. Erkeklere güvenmeyin zira istediklerini alıp da kaçmak konusunda geneli pek de tereddüt etmiyor. Bir kez yaşayacağınız bir şey için evliliği beklemeniz ve bunu, size ait olan adam yaşatmanız doğru olandır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen böyle kendini hediye paketi gibi bekletiyorsun ama ilerde kocan olacak herif gerçek bir or*sb*u olacak. İki gün sonra da seni beğenmeyp yabancı kadınları övecek. İki yüzlü erkekler için değer mi kadın oluşundan utanmak?
Hayat böyle. Namus bekçisi erkekler kaldırılmayı sonuna kadar hakediyor.
Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yapay hymenler bile var. İstediğin her şeyi yaşamalısın. Sen kadınsın. Obje değil.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenene kadar seni elde etmek için ugraşacak sıkılmıycak bi amacı olucak peki ya sonra? Evlendikten sonra her şey ilk 1 haftadaki gibi olmuyo 3 yıl 5 yıl hep seninle elde etmis olcak sıkılmış olcak o zaman ne yapacaksın seni değere bindirip bedava ucuz kadın rolüne otutturacak insanlarla zaten birlikte olma onlar sana evlendiginde de deger vermez sende kendini ve bunu yaşayanları bu şekilde görme bence kararına saygım sonsuz haklı yönlerin var ama onemli olan sevgililik donemi degil evlilik donemi
10 Yorumla
+1 yılöyle düsünme kendin degersiz degilsin ama bu kadarda kendini üst perdeden görme evlendikten sonra bir sürü seye gögüs geriyo insan bazen bu dediklerinden bile utanıyo insan allah göstermesin saglıgın bozuldugunda sana bakıyo herseyinle ilgileniyo yani fazlada abartmamak lazım evlilik hep cok ii gitcek degil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafan rahat olur boş ver şimdi istersen yaparsın beden senin karar senin tabiki ama sonra problem olma ihtimali yüksek Türkiye’de yaşıyoruz unutma bakirelik halen çok önemli baksana iş ciddiye bindinmi erkekler halen öpümemiş kız istiyor
00 Yorumla
+1 yılBedel odemek mi 😂yav ne ergence seyler , tamam bekaret onemli ona lafim yokta , bedel ney adam nasil bir bedel odemis olacak yani 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki de en güzelini yapıyorsun, bir anlamı olmalı.
10 YorumlaŞu yaptığınız şey varya 😂 yarım saat şişeler seni içine sicmazlar çok ciddiyim. Tüm
00 YorumlaDopru yapıyorsun ama canın çok isterse bekaretine dpkunmadan birşeyler yaşayabilirsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman evleneceksiniz yakinsa bekle daha varsa sevişebiirsin veya baska yöntemlerle tatmin edebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bedavalık, basitlik, kullandırma olarak görmek bana göre yanlış ama sen böylesini doğru kabul etmişsen neden olmasın, doğrudur elbet.
00 YorumlaKesinlikle doğru yapıyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn doğrusunu yapıyorsun 👍
10 YorumlaDoğru yoldasın
00 Yorumla
+1 yılDoğru yapıyorsun
Aceleye gerek yom00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaklısın
10 Yorumla
+1 yılDoğru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kullandırma o zaman
00 Yorumla