3-4 aydır konuştuğum biri var ve bakire olduğum halde cinsellik istiyor. Ne yapmalıyım?

Sevgili gibiyiz ama değil gibiyiz bende anlamadım. Ona kızdım neden benimle ilgili bisey merak etmiyorsun diye bilsem nolcak olduğu gibi yaşayalım diyor. Bende böyle biriyim diyor. Hergün mesaj atıyor aralıklı yazışıyoruz. Konu cinselliğe geliyor. Tamam erkektir ister de bu sürekli mi olur ya. Daha görüşmedik sadece görüntülü ve sesli konuştuk. Bakire olduğumu biliyor. Ben ona dedim beni beklemek zorunda değilsin istediğin insanla naparsan yap özgürsün diye ama seni bekliyorum diyor. Sen zannediyorsun ki ben seninle sadece cinsellik istiyorum ama öyle bir şey yok kendimi ifade edemiyorum sana şu bana bakışın bile hoşuma gidiyor diyor.

Ben anlamadım.

Güncellemeler
+1 yıl
Çoğu erkek aynı ağzından konuşuyor.. Belki ön yargılı davranıyorum diye düşündüm ama haklısınız. Biraz mesafeyi korumam lazım olmadı arkadaş kalalım ya da hiç konuşmaya gerek yok diyeyim. Zaten israr edeceğini sanmıyorum.
3-4 aydır konuştuğum biri var ve bakire olduğum halde cinsellik istiyor. Ne yapmalıyım?