Bana takıntılı çocuk seks istiyor. 4 aydır tanıdığım biriyle seks yapmak istemiyorum. Haksız mıyım?

Üniversite 3. sınıftayım. 1. sınıftan beri aynı sınıfta olduğum bir çocuk vardı. Bana hep ilgiliydi ama ben kibarca geri çeviriyordum. Mezun olana kadar aynı sınıfta olacağımız için bir şey yapmak istemedim.

Yaklaşık 4 ay önce tekrar konuşmaya başladı. “Lütfen bir şans ver, mezun olunca memleketime döneceğim, görüşemeyiz. En azından birbirimizi tanıyalım” dedi. Ben de tamam dedim. İlk başlarda güzeldi; bana geldi, bende kaldı, konsol oyunları oynadık, birlikte ders çalıştık.

Ama dün gece uyuyorduk, seks yapmak istedi. Daha önce hiç yapmadık. Beni uyandırdı, yorgun olduğumu söyledim. “Neden?” diye sordu. “Yorgunum, sabah konuşalım” dedim. Bir şeyler söyleyip sinirlendi. Çok korktum. Belli etmemeye çalıştım ama anladı. Yüzünü bana döndürüp uzun süre baktı. Elim ayağım titriyordu. Neyse ki bir şey yapmadı.

Sabah uyandığımda gitmişti. Şimdi çok tuhaf davranıyor. Sizce hatalı mıyım? 4 aydır tanıdığım biriyle seks yapmak istemiyorum.

Bana takıntılı çocuk seks istiyor. 4 aydır tanıdığım biriyle seks yapmak istemiyorum. Haksız mıyım?