Cinsel Yaşam Hayatımda biri var ve benimle cinsellik istiyor ne yapabilirim? Nisaonatt21 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Kendimi çok mu kasıyorum? Hayatımda biri var ve benimle cinsellik istiyor ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. uzak dur ondan o zaman 0 1 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Engelledim zaten
Aqualibrium Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yaşamaya değeceğini düşünüyorsan, neden ikilemdesin? Yaşamaya değeceğini düşünmüyorsan, güvenmiyorsan ya da kullanılacağını düşünüyorsan neden hala hayatında tutuyorsun? 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kasma zaten sen sürekli yüksek biriyim biriyim diiyp duruyorun akışına bırak gitsin. 0 2 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Öyle ama ya giderse Yorumla zarifbiradam +1 yıl Gitsin. Yenisini bulursun Yorumla
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sen istemiyorsan yap. gerekirse ayrıl defolsun gitsin boş ver 0 7 Yorumla x-Lucia-x +1 yıl istemiyorsan yapma olacaktı Yorumla LuciferSx +1 yıl Lucia Yorumla x-Lucia-x +1 yıl @LuciferSx? Yorumla LuciferSx +1 yıl Luciaaaaaaaa😂 Yorumla x-Lucia-x +1 yıl @LuciferSx aptal mısınız? Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Ben istemiyorum Yorumla LuciferSx +1 yıl Lucia tüm sihri bozdun ya Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Eğer cinselliği seviyorsan ve yaşamayı istiyorsan neden olmasın ki? 0 0 Yorumla
Suat65 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Hayatında biri var sen onunla ne paylaşıyorsun çok merak ettim şu an 0 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Akışına bırak olaylar kendiliğinden gideceği yere gider zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu olaylar tam nasıl oluyor hayata nasıl biri dahil oluyor ve konu isteğe geliyor 0 0 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Akışına bırak , verecem veya veremem diye düşünme 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. ne istiyorsan onu bunu neden bize soruyorsun? ama sonunuda sen düşüncen 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl sal kendini keyfine bakk 0 1 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Korkuyorum Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Zorla olmaz istemiyorsan söylersin 0 0 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güveniyorsan ve istiyorsan denemelisin. 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ver Ya da verme bilemedim😹 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. İstemiyorsan yapmayacaksın tabiki de 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Senin kararın 0 3 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Ben istemiyorum Yorumla 001zaman +1 yıl Istemiyirsan yapma. gerekiyirsa onu kaybet Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Aynen Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yaşa bence 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yasa ozamnn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sen istiyo musun 0 3 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Asla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kimse sana zorla bişi yaptırmaz. istemiyorum yapmicam de. zorlarsa da ayrıl Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Tamam Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. yapma derim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
uzak dur ondan o zaman
Engelledim zaten
Yaşamaya değeceğini düşünüyorsan, neden ikilemdesin? Yaşamaya değeceğini düşünmüyorsan, güvenmiyorsan ya da kullanılacağını düşünüyorsan neden hala hayatında tutuyorsun?
Kasma zaten sen sürekli yüksek biriyim biriyim diiyp duruyorun akışına bırak gitsin.
Öyle ama ya giderse
Gitsin. Yenisini bulursun
sen istemiyorsan yap. gerekirse ayrıl defolsun gitsin boş ver
istemiyorsan yapma olacaktı
Lucia
@LuciferSx?
Luciaaaaaaaa😂
@LuciferSx aptal mısınız?
Ben istemiyorum
Lucia tüm sihri bozdun ya
Eğer cinselliği seviyorsan ve yaşamayı istiyorsan neden olmasın ki?
Hayatında biri var sen onunla ne paylaşıyorsun çok merak ettim şu an
Akışına bırak olaylar kendiliğinden gideceği yere gider zaten
Bu olaylar tam nasıl oluyor hayata nasıl biri dahil oluyor ve konu isteğe geliyor
Akışına bırak , verecem veya veremem diye düşünme
ne istiyorsan onu bunu neden bize soruyorsun? ama sonunuda sen düşüncen
sal kendini keyfine bakk
Korkuyorum
Zorla olmaz istemiyorsan söylersin
Güveniyorsan ve istiyorsan denemelisin.
Fazla kasma relaxxxxxxx
Ver Ya da verme bilemedim😹
Yaşa gitsin seks guzel bir şeydir
Kasma içinden ne geçiyosa onu yap
İstemiyorsan yapmayacaksın tabiki de
sınırından taviz verme