Ben çok masum zamanlarımda öğrendim ve öğrenince çok utanmıştım hatta erkeklerin yüzüne bakamıyordum acaba ne düşünürler diye 😂 Peki siz ne tepki vermiştiniz?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥

Ben çok masum zamanlarımda öğrendim ve öğrenince çok utanmıştım hatta erkeklerin yüzüne bakamıyordum acaba ne düşünürler diye 😂 Peki siz ne tepki vermiştiniz?
🔥𝓜𝓸𝓻𝓹𝓱𝓮𝓾𝓼𝓼𝓒𝓲𝓷𝓼𝓮𝓵𝓨𝓪ş𝓪𝓶🔥
Ben şöyle ogrendim ya boyle internetle hasir nesir oludugumuz daha bilgisayarin yeni ciktigi zamanlara denk gelmistim populer oldugu zamanlara metin2 falan oynuyorduk internette hep goruyordum ciplak kadin falan reklam falan geliyordu ama ozaman daha kuş otmuyor elvis yok binada 😂 ama ortamda cuk got muhabeti var yok ben boyle os1 cekiyom yok ben soyle cwkiyom bende bilmiyorum ama bozuntuya vermiyom sonrw bi arkadasima sordum os1 ne diye anlatti bende aksam eve gidince denedim biraz baslarda boyle cok zorlasada sonraadan bi baktim elvisi aglatmişiz sonradan zaten aniden bi ergenlige giris yapmis oldum 😂 ses falan kalinlasti ws ws iste 😂
Ayy çok güldüm 😂😂
Ah ah benim gecmisim varya film gibi film 😂😂😂
Erkek ortamında daha çabuk öğreniliyor erkekler çok meraklı bu konuları bilirsin babalarının dergileri olurdu yetişkin dergileri onlar çalarlar getirirler de okula onlardan gördük öğrendik biz de
Teşekkür ederim En iyi görüş seçtiğin için
Sevişince çocuk olur sanırdım 😂😂 valla öğrendiğimde zevkli olduğunu düşündüm
Ama sevdiğin insanla ancak öyle olur 🌹
Bende öpüşünce çocuk oluyo sanıyodum 🤣🤣 taa ki konu girişe gelene kadar.. 🤭🤣
Ay öldüm 😂😂😂😂
Hem bağımlılık oluşturmuştu araştırıp okudukça hem de hayattan soğumuştum çünkü sınıfımızdaki erkeklerin neden kızları elleriyle orasına hareket yaptığı açıklığa kavuşmuştu ayrıca küfürlerin onunla alakası olduğunu yeni anlayınca herkese sapik gözüyle bakmaya başlamıştım
Cevap
14Cevap
Çok mutlu olmuştum
Donup kalmıştım insan insana bunu yapar mı diye yapıyormuş 🏃♂️
Neler yapıyolar hemde 😂
Ahahahha
Ortaokulda sınıftaki erkeklerden öğrenmiştim ve şikayet etmiştim onları 😀
İspiyoncu sjldsjdshj
Ben daha öğrenmiş sayılmam hiç bir şey yasamadım görmedim 😂
Hiç hatırlamıyorum valla bununla alakalı bir merakım da olmamıştı ama öğrendim işte
Hatırlamıyorum, ama hoşuma gitmiştir sanırım belki aynı zamanda utanmışımdır. bilmiyorum
O utangacligin irzina gecildigi icin artik kimse mutlu degil iliskilerde zaten
Midem bulanmıştı. Çünkü direk p*rno görmüştüm. Bide fantezi p*rno düşün artık skldjs
Hatırlayamadım bunu..
İnternetten öğrendim ve çok etkilenmiştim, mükemmel bir şey gibi geldi
Bilmem bir tepkim olmadı zaten doğal gelişti
“Güzelmiş ya bu ben bunu hep yaparım”
Öyle bir zaman hatırlamıyorum
İnsan insana bunu yapar mı
İcinde kaliyor penis sadece saniyordum😅
Hatırlamıyorum, çokta umursadığım bişey değildi
Azmak oldu.
hatırlamıyorum
Yakın bı arkadasimdan ogrenmistim
Hiç hatırlamıyorum