Ben yeni öğrendim diyen varsa kabul etmiyorum. Eminim ki çoğu kişi erken yaşta öğrenmiştir. Hadi ortalamayı bulalım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
Ben ilk cinsellik denen şeyin ne olduğunu öğrendiğimde daha yeni beşinci sınıfa gidiyordum Sonra okul çıkışı son derslerden birisiydi böyle artık ama inanılmaz yorulmuşumz ben zaten isyanlardayım çıkacağız artık yavaş yavaş sonraki konu işte çocuk yapmaktan açıldı çocuklardan açıldı ben de dedim ki çocuk hani öpüşerek oluyor bir tanesi arkadan beni dürttü dediki çocuk öyle değil dedi sonra anlattı işte dedi çocuk böyle oluyor tramva oldu bana.
#reda00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim biraz garipti aslında ilk cinsel yaklaşımlarım lise çağlarında oldu ama hep sürtünme dokunma öpüşme vs oldu.Üniversiteye gittiğimde kız arkadaşımla baş başa otele gitmiştik sevişiyorduk ve bana içime gir artık dedi. Ben o an baya bir afallamıştım. Nasıl filan oldum yani. Hatta elime yüzüme bulaştırdım o an baya bi. Durumumu anladı destek oldu bana sakin ol filan dedi. O ilk anı hiç unutamam o hissi çok farklıydı. Sonraki 100lerce yaşadığım seksten çok daha farklıydı
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. 7-8 yaşındaydım. Eve gelen yeni bilgisayarda babamın msn sinde takılırken sağ alttan çıkan bikini reklamlarından etkilenip o zamanki küçük pipim uyanmıştı. :D
İşte o zaman dedim ben bu işin adamıyım hahahaha00 Yorumla
8 yaşında falan bacaklarımı sıkınca zevk aldığımı keşfetmiştim sonralarda orgazm olmayı falan öğrenmiştim ilişkim olmadı hiç şimdiye kadar ama o zamanlar meraklıydım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
35Cevap
+1 yıl6 yaslarda pipimle oynarken gıdıklama hissi oluyordu sünnet derimi ileri geri oynatınca ucuda çok dardı aşırı derecede uyarılırma oluyordu sperm gelmiyordu daha sonra öğrendim ki masturbasyonmuş 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl16 yaşınayadım 17 yaşındaki kocası gurbette kıracımızn gelini öğreti beni 15 ay her zaman sesi kesılene kdar bağırıta bağırta mutlu ettim onu😏
00 Yorumla
+1 yılOgrenmek demeyelim de gordum dersen
Daha okula baslamamisken bir insaatin arka bahcesinde yapan gormustum00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. 7. sınıfta mastürbasyon başladı lise yıllarında arzu arttı üniversite yıllarında tavan yaptı ve o günden sonra böyle devam ediyor
00 Yorumla
+1 yıl11-12 yaşında Cd Leri vardı marketlerde şok gazetelerinde resimler ve internet cafede videoları vardı o zamanlar
00 Yorumla
+1 yılCinselliği anlamaya başladığım yaşlar ergenlik dönemine denk gelir de... İlk tecrübem 17deydi.
00 Yorumla
+1 yılbenim ilk seks deneyimim 14 idi ama 11-12 gibi binada benden büyük bir kızla bir şeyler olmuştu
00 Yorumla
+1 yılSekiz yaşında PO... no film izliyorduk arkadaşlarla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılTeorik olarak ve mastürbasyon olayı 12 yaşlarında falan. Uygulama daha olmadı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği KS'de öğrendim kanka bu zamana kadar çok masummuşum onu anladım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl12 yaşlarındaydım sanırım babam vefat etmişti annem evde o zamanlar pek bilmezdim mastürbasyon yaparken görürdüm sürekli öyle başladı benim
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yapıyordu ki
Cevap sahibi+1 yıl@Bankerçılgın salatalık veya patlıcan gibi şeyler ile
- +1 yıl
Şaka yapıyorsun kaç yaşındaydıki kadıncağız yanıyormuş
Lise de
Öncesinde de çıplak ablamı görüyordum ama bişey yoktu00 Yorumlaşu an 33 yaşındayım, ilk cinselliğimi 25 yaşımda bulmuştum 😁
00 Yorumla
+1 yıl15 yaşında ilk seksimi yaptım sevgilimle 9. sınıfta :D
00 Yorumla
+1 yılİlkokul'da keşfetmiştim kendimi.
00 Yorumla
+1 yılErken yaşta, 10 filandır.
00 Yorumla
+1 yılTitreyerek girmeye haizr mısın cidden
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl18 de tam anlamıyla ******* abladan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl17imde 18 de tam anlamıyla
00 YorumlaYaşım 9 du...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl29 yaşindayim daha bakirim 😁😜
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç keşfettim daha
10 Yorumla
+1 yıl12-13 yaşında
11 Yorumla
+1 yılÇocukken öğrendim
11 Yorumla16 yaşımda
14 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ve nerde
- +1 yıl
Hiçim merak etmedin
+1 yıl6 yaş
00 Yorumla
+1 yılErgenken
00 Yorumla
+1 yılYarın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBugün
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 8 yaşımda...
00 Yorumla15 keşif 16 piratik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl13 yaşında.
00 Yorumla
+1 yıl7 yaşında
00 Yorumla
+1 yılBence 10 yaş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım orta1. Sınıftı
00 Yorumla
+1 yıl16 yaşında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 13-14 idim galiba daha
00 Yorumla