Gerek mastürbasyon gerek seks yaparak olsun cinsellik bir sekilde hep hayatımızda peki ilk kendinizi nasıl kesfettiniz?Eminim ilk orgazm mastürbasyon yaparken olmuştur.Elin oraya değdiği zaman hissettiginiz ürperme ilk olabilir mi?En zevklisi de tabiki seks olmustur.Cinsellik deyince ilk akla seks geliyor çünkü en çok zevk veren o sanırım 🤤
Peki siz ilk kendinizde cinselligi nasıl keşfettiniz?
İlk deneyimde kaç yaşındaydınız?
Belki inanmicaksiniz ama benim ilk mastürbasyonum ilk okuldayken olmuştu, neden bu kadar erken soylemicem ama 😂 Evet ilk seksim 19 yaşında olmuştu canım kocam o kadar narin davrandiki nerdeyse hic acımicaktı.😊🥰
Mahallede sen daha milli olmadınmu muhabbetleri çok dönerdi ozaman lar sokaktaki 15 yaşındaki arkadaşlarımın hepsi sözde milli olduklarını söyleyip şekil yaparlardı. Cinselliği ilk p yaşlarda onların söylediklerini dinleyerek öğrendim. Uygulama kısmı biraz zaman aldı 😄
10 yaşındaydım altımıza çiş yapardık o yaşlarda birgün beni yine benim gibi altına çiş yapan bir kızla aynı yatağa yatırdılar, sonra olanlar oldu naapalım :)
çocuktuk işte nerden bilelim.. televizyondan görüp taklit ediyoduk heralde o dönemlerde tv de sansür yoktu sevişme sahnelerini açık seçik yayınlıyolardı hemde ileri geri hareketleri bile aklımda kalmış herşey
İlk mastımı 14 yaşımdayken yaptım. Bir filmdeki öpüşme ve yakınlaşma sahnesinden bayağı etkilenmiştim ve internetten araştırma yaparak öğrendim. Onun dışında bir şey yok. Henüz seks yapmadım.
@kamikaze_izmit evlendigim adam daha önceden evlenmiş iki çocuklu eşi vefat etmiş biriydi. Ben 19 yaşımda iken onunla evlenmek istedigimi çocuklarının haline çok uzuldugumu falan söyledim. Sonra o adamla konuştum. Yaşı 30du. Durumu anlattım. Eğer istersen gel beni iste diye öyle evlendim.
Merhaba, Orta okul sonlarına doğru arkadaşlarım öğretti, anlattı ancak ben dokunmadım diye giden kız arkadaşımdan sonra tam olarak öğrendim araştırdım sordum soruşturdum...
En İyi Cevaplar