Cinsel Yaşam Cinselligi ilk nasıl ve kimden öğrendiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Cinselligi ilk nasıl ve kimden öğrendiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 11-12 yasinda aleti ekleyip sürünerek zevk olduğunu keşfettim mastürbasyon öğrendim sonra eskortla deneme derken oldu birseyler 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Papatyahayalleri10 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Okudum şeylerden öğrendim. İlk tecrübeyi mi soruyorsun ? 1 1 Yorumla Papatyahayalleri10 +1 yıl ? Peki sen ? Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Orta okul bulvar dergisinden hikaye okuyarak 1 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl komşu ikizi sagolsun bizim araba garajı dili olsada konussa 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ortaokulda kendim öğrendim 5 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi şeyimi kendim keşfettim Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet istersen konuşalım gizliden cikip Yorumla Soran +1 yıl Çik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Yorumla
Ylcn1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Birebir evlendigimde yaşayarak oldu boşandıktan sonrası olmadı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok kucukken amcamın kızıyla oldum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok artik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yemin ederim ilk zevkim oydu Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş nasıl ikna ettiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi vermei istemisti Yorumla
BerkMaraş Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Ortaokulda 31 öğrendim mahalledekilerden p*rno dergisine bakmayı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hatırlamıyorum ki ama baya küçükken başladı istek. Değişik mastürbasyon denerdim 0 0 Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 739 cevap paylaştı. Kendi kendime öğrendim 1 0 Yorumla
Sessizvegizemli Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Kendim ilk defa japon p*rno izlerken 1 0 Yorumla
efeler0900 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Sürünerek 12 yaş ögrendim sonra mastürbasyon ı keşfettim 0 0 Yorumla
Dervişname Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Masturbasyonla basladim 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Herkes ilk öyledir bence Yorumla Dervişname +1 yıl Ben 14 yasinda basladim ya sen Yorumla Soran +1 yıl 15 Yorumla Dervişname +1 yıl Muhabbet etmek ister misin Yorumla Dervişname +1 yıl Neden yaptn boyle aşk olsun Yorumla
zPSiCoPaTa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl annemden 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Guzelmis Yorumla Aliatabak111 +1 yıl nasıl yani Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. 16 yaşındayken mahallemizde mükemmel bir kadından 0 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ortaokulda arkadaşlarımdan duyarak öğrenmiştim. 0 0 Yorumla
tecrübelimiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Gerdek gecesinde yaşayarak öğrendim 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 880 cevap paylaştı. Çok oldu 🙂 1 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. 13.5 0 0 Yorumla
Opsiyonel42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Netten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ablamdan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sözlü olarak mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her anlamda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
11-12 yasinda aleti ekleyip sürünerek zevk olduğunu keşfettim mastürbasyon öğrendim sonra eskortla deneme derken oldu birseyler
Teşekkürler
Okudum şeylerden öğrendim. İlk tecrübeyi mi soruyorsun ?
? Peki sen ?
Orta okul bulvar dergisinden hikaye okuyarak
komşu ikizi sagolsun bizim araba garajı dili olsada konussa 😂😂
Ortaokulda kendim öğrendim
Nasıl yani
Kendi şeyimi kendim keşfettim
mastürbasyon yani
Evet istersen konuşalım gizliden cikip
Çik
Çıktım
Birebir evlendigimde yaşayarak oldu boşandıktan sonrası olmadı
Çok kucukken amcamın kızıyla oldum
Yok artik
Evet yemin ederim ilk zevkim oydu
İyiymiş nasıl ikna ettiniz
Kendi vermei istemisti
Ortaokulda 31 öğrendim mahalledekilerden p*rno dergisine bakmayı
Hatırlamıyorum ki ama baya küçükken başladı istek. Değişik mastürbasyon denerdim
Kendi kendime öğrendim
Kendim ilk defa japon p*rno izlerken
Sürünerek 12 yaş ögrendim sonra mastürbasyon ı keşfettim
Masturbasyonla basladim
Herkes ilk öyledir bence
Ben 14 yasinda basladim ya sen
15
Muhabbet etmek ister misin
Neden yaptn boyle aşk olsun
annemden
Guzelmis
nasıl yani
Kendim keşfettim nasıl olduğunu bilmek ister misin
Üç yaş buyuk halam var. Çocukken onla oynayarak.
KAHRETSİN o +18 film 😂
16 yaşındayken mahallemizde mükemmel bir kadından
bunun okulu mu var sanki.. dogal bisey., sana biri mi ogretti?
Ortaokulda arkadaşlarımdan duyarak öğrenmiştim.
Sevise sevise tecrübe edindim
Kendim keşfettim sanırm
Gerdek gecesinde yaşayarak öğrendim
annemden öğrendim
Çok oldu 🙂
kendi kendine öğreniyor insan
Cinsellik bir dürtü dür öğrenilmez
Maalesef arkadaşlarımdan çok sağlıksızca oldu
Sinemadan
Komşu kızın
13.5
kendim ogrendim