Cinsel Yaşam Cinsellik hakkındaki ilk bilgiyi kimden aldınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Cinsellik hakkındaki ilk bilgiyi kimden aldınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 10 yaşındayken falan googleye sormuştum çocuk nasıl yapılır diye karşıma birtakım müstehcan görseller çıkmıştı smöaöalaös 3 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Müstehcen* Yorumla Soran +1 yıl Sonra sogudun 😔😊😊😊 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Mahalleden cocuklar baskasindan ogrenmis bende onlardan 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bir yaşça buyuk kadından almıştım. o yetiştirdi 2 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Karsi komsum zeynep abladan aldim 2 25 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oldu 🙊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun hikaye ama cinselligin her ince noktasini bana o ögrerti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benden 8 yas buyuktu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 16 yasimdaydim Yorumla Soran +1 yıl İlginc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ilginç ama benin icin hayata baslamak gibi birseydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zeynep abla karsi binamizda oturan 5 yıllik evli bir kadindi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esi ise devlet memuru ilgisiz ve her aksam icine bir adamdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocasi her aksam sarhos gelirdi eve Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ozamanlar zeynep ablanin en yakin arkadasi olmustum cunku kocasi eve hep gec geldigi icin evde yalniz kalmaktan korkuyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cünku kocasi bazen eve sarhos arkadaslariyla geliyordu Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi ben ozamanlar ergen takiliyorum ve cinseligi kadin vucudunu cok merakediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hergun mastürbasyon yapiyorum Yorumla Soran +1 yıl 😊😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve zeynep ablada tas gibi hatun herseyi yerli yerinde ilgimi cekiyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Platonik bir ask vardi yani bende Yorumla Soran +1 yıl Hmmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arada ben evdeyken zeynep abla dusa girerdi ben hemen anahtar deliginden izlemeye baslardim Yorumla Soran +1 yıl Yaşlar kacti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben 16 zeynep abla 24 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bol bol sobet ederdik her konuda konusurduk Yorumla Soran +1 yıl Soruyu sev Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Begendim Yorumla
EvliSarışın Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl kuzenimden 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilgi mi temas mi Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl çocukken hayvanların çiftleşmesini gördüm ordan öğrendim 0 0 Yorumla
kurt18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. p*rno dergilerinden sonra CD lerden 1 0 Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Kendi organımdan bizzat 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Arkadaşımdan 4 9 Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaş mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Sevgili değildi sanirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok çocukluk arkadaşımdı Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir bilgiydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk nasıl yapılır 😂 Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş temas yok dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Guzelll Yorumla
Persefone Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ailemden 2 1 Yorumla milko +1 yıl Profildeki kedide baya Eğitici duruyor asdfas Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. ilk seviştiğim kadın 1 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevgilimden 1 1 Yorumla Handsomee06 +1 yıl Bide bir hemsire Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bende anlamadım 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Annemden 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
10 yaşındayken falan googleye sormuştum çocuk nasıl yapılır diye karşıma birtakım müstehcan görseller çıkmıştı smöaöalaös
Müstehcen*
Sonra sogudun 😔😊😊😊
Mahalleden cocuklar baskasindan ogrenmis bende onlardan
Ansiklopedilerden baktım cidden 😅 meydan larousse sağolsun 🤪
sağlıkçıyım ulaşırmısın bana.
Bir yaşça buyuk kadından almıştım. o yetiştirdi
5 6 yaşlarımda kuzenden
Karsi komsum zeynep abladan aldim
O nasıl oldu 🙊
Uzun hikaye ama cinselligin her ince noktasini bana o ögrerti
Benden 8 yas buyuktu
16 yasimdaydim
İlginc
Evet ilginç ama benin icin hayata baslamak gibi birseydi
Zeynep abla karsi binamizda oturan 5 yıllik evli bir kadindi
Esi ise devlet memuru ilgisiz ve her aksam icine bir adamdi
Kocasi her aksam sarhos gelirdi eve
Hmmm
Ben ozamanlar zeynep ablanin en yakin arkadasi olmustum cunku kocasi eve hep gec geldigi icin evde yalniz kalmaktan korkuyordu
Cünku kocasi bazen eve sarhos arkadaslariyla geliyordu
Anladim
Tabi ben ozamanlar ergen takiliyorum ve cinseligi kadin vucudunu cok merakediyorum
Hergun mastürbasyon yapiyorum
😊😊😊
Ve zeynep ablada tas gibi hatun herseyi yerli yerinde ilgimi cekiyordu
Platonik bir ask vardi yani bende
Hmmmm
Arada ben evdeyken zeynep abla dusa girerdi ben hemen anahtar deliginden izlemeye baslardim
Yaşlar kacti
Ben 16 zeynep abla 24
Bol bol sobet ederdik her konuda konusurduk
Soruyu sev
Begendim
kuzenimden
Bilgi mi temas mi
çocukken hayvanların çiftleşmesini gördüm ordan öğrendim
p*rno dergilerinden sonra CD lerden
Cine5 gece kuşağı 😂
Kendi organımdan bizzat
Arkadaşımdan