Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Demek ki avcı ava çıkmış , siz o sırada yanlış yerde yanlış zamanda bulunmuş ve niyeti kötü olan kişiye deneyimleriniz fazla olmadığı için inanmış kendinizi teslim etmişsiniz. Hayatta dersler böyle alınıyor maalesef.
İşte bu yüzden iyi tanımalıyız. Paldır küldür ilişkiyi tercih etmemeliyiz. Karakterine huyuna suyuna inanmadan ne ilişkisi o kadar kolay olmamalı. Ben erkek olduğum halde güven ihtiyacı duyuyorum. Hoş erkek kadın farketmiyor. Siz sadece kendinize bir süre koymalısnız ve hayatınıza yeni biri girdiğinde o sürede kişiliğini karakterini mizacını taramalısnız.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenden memnun kalmadığı bir şeyler vardır ki böyle demiştir. Bunu gurur meselesi yapmaya da gerek yoktur. Sen de bir başka erkeğe memnun kalmadığından dolayı bir daha görüşmeyelim diyebilirsin. Bu konuların olağan şeyler olduğunun bilincinde olmak gerek.
50 Yorumla
Terbiyesizlik yapmış..
Bir insanın maksadı ne olursa olsun..
Bunu bu şekilde dile getirmesi yanlış ve ayıptır.06 Yorumla- +1 yıl
Neresi terbiyesizlik ya herkes sizin gibi şeyinin keyfinde degil gayet iyi demis. Ayıpmış yanlışmış
- +1 yıl
@Dağlı9316 Doğru ama diyemeden de edemedim :)
İletişim kurma sen arayp sorma kendine birak
Kadınlar duygusal bağlılık kurar erkekler hazr değildir
Oda tam... daha iyi birsey diyebilirdi.
Sende hic orali olma kesinlikle37 Yorumla- +1 yıl
Yazılara baktım da yok kullandi yok heves aldi sanki yazanlar çok dürüst herseyde
Başına gekensey sen istediğin için yaşadın
Suclamalik durum yok
şu an iyi pozisyondasn gayet
O mal seniarar açma
Sevgilim var arama yaz. Engelle
O sen bağlılık duyma die kıl yumağı demişsin ya
Bundan sonra yaşarsan onu kaldiramazssn Esas
ÂDAM SORUMLULUK ALMAK ISTEMDI HESPİ BU
OTUR IKI ŞÜKÜR NAMAZI KIL
Pskologa yazssan aynısını dicek O kadar eminim. - +1 yıl
Eig icin saol ama lutfen mantığını kullanmaya çalış şu dönem
Pişmanım vs dicektir kararını düzgün ver
Sen sana değer vermezssen başkası vermio bu net.
Duygusal bakma olaya öyle değil yanı
Erkekler duyguya vakit geçirdikten belli bir muddet sonra aa bana ne kadar iyi gelmiş derler kadın ilk görüş aşk hesabi🙂bu yaradılış maalesef - +1 yıl
Peki neden yatmadan ayrilmadi.
- +1 yıl
Gerçekden adamın kızı kullanmadığna inanıyonuz mu
- +1 yıl
kizi kullanmis iste yatmka icin bulusmus
- +1 yıl
@tatlibelancxk bu görüş nasıl en iyi görüş seçiliyor alooo.
Her şey ortada adam yatmış beğenmemiş hevesini alıp beni bir daha arama demiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Karekteri bozuk olunca böyle oluyor.. İşi bitmiş işte sende konuşma bir daha
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk kez bir şeyler yaşamışsın yani büyük ihtimalle gerçekten çok kötü geçti hem senin için hem onun için adamda dedi hani gerek yok büyük ihtimal ve vazgeçti
21 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda ilk beraberlikleri çok geçiyor. Acı duyma korkusu. Kasılma
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç seksmiş zaten.. Yani bence takılmayın engelleyin gitsin ne hali varsa görsün.. Böyle insanlar yüzünden duygu muygu da kalmıyor kimsede.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılYa bunun sebebi çok belli değil mi Senden hevesini almış ve seni kullanıp atmış işte bu kadar basit
120 Yorumla
+1 yılİlişkine bakış açısı ortak olmadığını düşündürdü. Kendinde ve yaşadıklarında hata arama. Sanırım bazı konularda biraz hayalperestliğe kapılıp ilişkinin gerçek tarafını fark edememişsin. Yaşanılanlardan sonra onun böyle davranması hoş değil. Bundan sonra daha doğru kararlar almanı umuyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılSkandal bir olaymış. Maalesef karakteri bozuk birçok erkek kadınları cinsel obje olarak kullanıyor. Bunu fark edemeyen bayanlara yazık oluyor. Artık seni seviyorum, senin için ölürüm lafı yalan. Şimdi aşk mı sevgi mi kalmış? Aşklar ya paraya ya da cinselliğe dönmüş. Yüz tane çifti yolda çevirip soralım hangisi birbirlerini gerçekten seviyor?
10 Yorumla
+1 yıl1. İhtimal: Kullanmış işi bitmiş.
2. ihtimal: Seni beğenmemiştir, yaşadığı seksten memnun kalmamıştır.47 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmediğini söyledi
- +1 yıl
E tamam söylemiş nedenini işte daha buraya niye sordun
Soran+1 yılO kim beğenmiyo
- +1 yıl
Onu da ona soracaktın
Soran+1 yılGördü
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya burada kullanmış falan dıysnlerı hıc sallama canım erkek memnun kalırsa öyle bi ard arda istiyokı yanı bikere nee oluyo kı. Oyuzden bence bişeyden memnun kalmamış o koku falan aldıysa ondandır buyuk ıhtımal, gene ister yatmayı çünkü bi anlık doydugu için öyle demiş
31 YorumlaO seninle alacağını alana kadar berabermiş veya konuşmuş. Alacağını alınca da işi kalmamış seninle. Tabi tipik ş e r e f s i z erkek itemi.
14 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun lan o erkeğe böyle olmak gerekiyor. Şerefsiz olacaksinnn 😄😄😄💪 böylelerine bu yakışır
Soran+1 yılKes lan incel
- +1 yıl
Shshshsbsbs
+1 yılBiraz daha ayrıntı vermen lazım. Eğer sırf fiziksel bir birliktelik yaşadınız ise o zaman hayatına duygusal anlamda biri girdiğinde sana veda etmesi gayet normal. Belki sen bazı şeyler hissediyordun ona karşı ama bu ne yazıkki hiçbir şeyi değiştirmez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılTercihlere Sayğı duymak gerek v Kafaya takmamak gerekiyor.
Belki kendisiyle olan problemlerden dolayı.
Belki sana Yalan söyledi Evli ya da Hayatında biri var ve Düzenini bozmak istemiyor.
Kimbilir Hayatta belkileri ya da varsayımları düşünmemek gerek. İleriye bakmak lazım.
Hayat devam ediyor Senin değer ve Kıymetini bilmeyenin Senin Hayatında ya da geleceğinde olması imkansız.
Hayatının Keyfini çıkar üzme kendini.
Hayat Devam ediyor.
Gülümse bakayım.00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle sevişmeni beğenmemiştir beğenseydi amacı kullanmak olsaydı devamını mutlaka getirirdi sırf seks yapmak için ama işte en başta güvenmen hata olmuş hemen kendinizi bir erkeğe teslim etmeyin en önemlisi güvenilir mi her şeye rağmen beni sever mi diye emin olmanız lazım bir erkekle yapmana tavrım yok ama daha tanımadan güvenmeden kendini teslim etmen hata...
00 Yorumla
+1 yılKullanmis diyenleri takma diyenleri takma burdaki kullanma kelimesi onlarin gtunden anladigi bicimde degil malum onlar oralarindan da bir sey yasamistir da neyse hisleri duygulari saf masum duygulari kotu amacla niyetle kullanma anlamina geliyor o kelime gecmis olsun bu arada acimistir filandir belki
00 Yorumla
+1 yılkarşı tarafın yaşına ve tecrübesine göre değişir bu;
Eğer senden tecrübeli ve olgun ise hoşuna gitmeyen bir koku bi davranış vs olmuştur.
Amatör olsan yatakta aksine seninle uğraşmak alıştırmak daha çok keyif verir olgun erkeğe.
Senden daha tecrübesizse e sende tecrübesizsen hiç bir şey anlamamıştır.
02 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli
- +1 yıl
Ya bir koku problemi ya da rahatsız edecek bir şey yapmışsın...
+1 yılMerhaba..
Başka açıklaması olamaz. Seni tek gecelik görmüş olabilir. Vücut olarak etkilenmiş belliki. İhtiyacını karşıladı. Ve yolu verdi. Sana tavsiyem sevgilin olmayanla yapma bunu.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu yüzden kızların bekaretini korumasi gerektiğini düşünüyorum. Olay kadin erkek ayrımı degil veya din, ahlak vs degil. Sırf erkeklerin şu karaktersizlikleri yüzünden. Bi kez birlikte olduktan sonra ya uzaklasiyorlar ya da devam etseler bile fck bdy muamelesi yapiyolar. Aksini duymadim. Onlar kim ki kizlara böyle kötü hissettiriyolar. Bence yillardir birlikte olup sevgisine inandiginiz erkek dışında kimseyle birlikte olmayin. Yeni tanistiklariniz buna değmez.
32 Yorumla- +1 yıl
Yillardir taniyip sevsen bile bitiyor bir sekilde yani onlar isin bahane kismi sadece kadin degil hatta asil erkek bekaretini korumali kendi annelerine babalarina kiz kardeslerine gelince kiyameti koparirlar erkek o... lari
Cevap sahibi+1 yıl@GekoKertenkelesi1903 zaten erkekler düzgün dursa sorun kalmayacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradaki kız kardeşlerime ablalarıma defalarca söyledim hala da söylüyorum erkeklere evlenmeden asla cinsel birliktelik için yaklaşmayın yaklaşacak kadar güvenmeyin onlar her cicekten. Bal almak için herşeyi yaparlar ama iş ciddiye binince evlilik sevgililik VS olunca temiz namuslu bakire kız ararlar sanki kendileri çok temizmiş gibi
14 Yorumla
Soran+1 yılSanki evlenince hersey güllük gulistanlik oluyor
Cevap sahibi+1 yılEn azindan dinen birbirinizin helali oluyorsunuz
Soran+1 yılUmrumda mi sence
Cevap sahibi+1 yılOzaman evlenmeden sevgili olduğun kişilere güven kardeşim sen ne diyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kızlar bi türlü anlamadiniz evlenmeden iliski yasarsaniz ucuz olursunuz dinimizde boşuna demiyor sevgili yapmayin günahtir sevmek ise ayrı bisi o yüzden iliski yasarsaniz bi degeriniz olmaz bosuna bakiremisiniz bakirmisin denilmiyo insalla konusmalarim size anlam katmistir
014 Yorumla
Soran+1 yılBi dahani pahali olucam görür o
Cevap sahibi+1 yılİs isten gecti ikinci el urun oldun kimse almayabilir seni ah ne desem boş
Soran+1 yılHala bakireyim ve de evlenmeye merakli değilim
Cevap sahibi+1 yılZihninde bakire mi peki
Soran+1 yılNapican
Cevap sahibi+1 yılSenin bu konusman Alla karsi geliyosun Ergenlik yasimiza girdikten sonra Allah evlenmeyi emrediyo sevgili yapmayi evlenmeden iliski yasamayi emretmiyo
Cevap sahibi+1 yılFizigin bakire ama ruhun bakire degil evlenecegin kisyle günun birinde vicdanin sızlayacak eger iyi bir karakter sahibiysen
Soran+1 yılSızlamaz niye sızlasòn kendisi kimbilir neler yaptı
Cevap sahibi+1 yılVicdani olan soylim söylemim mi arada kalır
Cevap sahibi+1 yıl@mhmtkrds63 benim
Soran+1 yılAy yok ne o sorsun öküz gibi ne ben söylim
Cevap sahibi+1 yılO sormasa sen söylemekte tereddütte kalirsin
Soran+1 yılHicte kalmam
Cevap sahibi+1 yılAllta yorum yapanda benim
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha enteresanları da var. Sen nasıl çıktın karşıma ne şanslı adamım ben diyen o güne dair defalarca mutluluğunu dile getiren adamın seni hafta boyunca bir kere bile hatırlamaması da var. Evli filan değil sosyal hayatı da yok benim dışımda arkadaşı bile yokmuş niye yazmaz bu kadar hoşlandıysa anlamıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Neden bu kadar dert ettin ki kaybettiğine ah edip vah eden o olsun
Adam tadına bakmış seni bozarsa üzerime kalır diye korkmuş, bu bana yeter demiş bırakmış, sonrada bahane olarak sana çamur atmış kişiliksiz adammış bana göre, temiz duyguları istismar etmis
10 Yorumla
+1 yılAllah kahretsin onu karaktersiz kalitesiz basit bir erkek çocuğu işte.. adam değil
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi kaybetmiştir ve eminim böyle adam sana tutkulu bi cinsellik yaşatamamıştır
28 Yorumla
Soran+1 yılYasatamadı
Cevap sahibi+1 yılŞaşırtmadı :)) Kendi yetersizliği, sadece senin için ilkin kötü geçmiş oldu, yaşlarını kaçtı?
Soran+1 yılBen 25 o 30
Cevap sahibi+1 yılÇocukta değilsiniz ama kötü deneyim olmuş, sende onu çeken ne olmuştu?
Cevap sahibi+1 yılSeninle tanışmak isterdim
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılSormak istedigim biseyler varda
Cevap sahibi+1 yılBi tanışamadık :))
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sormana gerek yokki, Seninle yatmış ve beğenmemiş, hoşuna gitseydi sen istemesen de o senle olmak isterdi.
Bir yerlerde yanlış yapmışsın, ya robot gibi ya da başka şekilde, ya da kendini tam odaklayamadın, çok neden vardır.03 Yorumla
Soran+1 yılAman ona kaldım
+1 yılDemek ki seni tek seferlik ilişki için kullanmış başka bir açıklaması olamaz. Böyle kişilere daha dikkat etmeni bundan sonra tavsiye ederim. Artık devir çok değişti. Hayatındaki insanları da dikkatli seçmen senin yararına olacaktır.
10 YorumlaYaptigi sey terbiyesizlikten baska bisey degil konusmak istememesi iyi olmus oylw biriyle muhattabini surdurme zaten
10 Yorumlaayıp etmiş insan başka bir dil kullanabilirdi kırmasına gerek yoktu sende takma kafana değmezmiş demekki
11 Yorumla
+1 yılBu erkekler de bi tuhaf ne istiyor daha bulmuş senin gibi tatlı bir insanı nedense hep öyle olur ha sinir oluyorum
10 YorumlaBüyük ihtimal senden memnun kalmadı kalsaydı amacı kullanmak olsa bile devamını getirirdi bazıları kullanmış demiş ama kullanmak sadece tek seferlik olan bir şey değil hoşuna gitseydin sırf sevişme amacıyla buluşurdu seninle.
11 YorumlaŞerefsiz olduğu için kullandi zevkini aldı şimdi başına bela olur diye korkuyor yazık olmuş sana birsey falan söylene kendini bir şey sanmasin
10 Yorumla
+1 yılİşte her önüne gelenle cinsel ilişki yaşamanın, cinselliği normalleştirmenin bir sonucu daha. Eğer trol değilsen seni tek gecelik olarak kullanmış ve işini bitirip bir kenara atmış.
22 Yorumla- +1 yıl
Zevk alamamış bence beğense kölesi köpeği olurdu
+1 yılEmin ol hoşuna gitseydin köpeğin olur dahasını isterdi. Demekki umduğunu sende bulamamış.
20 Yorumla
+1 yılAdam sevk. Alamamış işte senle sevişirken. Kendine göre birini arıyor sevişirken sevk verecek birini
Sen istediği sevki verseydin. Ona sevişirken başka kadına gitmezdi şimdi01 Yorumla
Soran+1 yılAnasının @mına kadar yolu var
Onu doğuran anasına tükürdüğüm, sen de niye elalemin çocuğuna güveniyorsun 2022 yılındayız eski devir güvencesi bitti.,. Herkes menfaat peşinde., alacağını alıp gitmiş seni kullanmış. Rica ediyorum bak birdaha asla bi erkeğe güvenme..
00 YorumlaCanım arkadaşım bu konuyu kendisine sormayı denesen daha iyi değil mi yani biz şimdi nereden bilelim belki kendinden hoşlanmadı belki bundan hoşlanmadı belki yeterince hijyen bulmadı bir sürü sebep olabilir ya da muameleden memnun kalmamıştır🦋
00 YorumlaOnun için en başından beri Demek ki tek seferlikmişsin. Istediğimi alabilir miyim alamaz mıyım düşüncesinde hareket etmiştir ve almış istediğini. Burada önemli detay seni yatakta beğenmemiştir. Beğenseydi o cümleyi kurmazdı.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni sadece o anlık isteğini gidermek için kullanmış...
Ya da cinsel birlikteliğin hoşuna gitmemişte olabilir. Bi kadına bende aynısını yapmıştım da02 Yorumla
Soran+1 yılHosuna gitmedi ayının
+1 yılBence sadece yatmak için yatan bir karaktersiz ile yatmışsın
10 Yorumla
+1 yılSeni kaybeden kendini kaybeder birak gitsin takma seni isteyen seni seven hep yanında olur
10 YorumlaTerbiyesizlik insan dışı hatta o çocukluğu yapmış bilgin olsun
10 Yorumla
+1 yılya amacı en başından yatağa atıp gitmekti ya da klasik türk erkeği kafası bu benimle yattı yollu demiştir şimdi kirli çüküyle bakire kız arıyordur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılPerformansını beğenmemiştir adi şrfsiz herif
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılCinselliği herkesle yaşanacak kadar basit görmenin, meşrulaştırmanın bir sonucu.
23 Yorumla
Soran+1 yılAman sen kocanla yaşa
- +1 yıl
Dogru söyliyo hatta evlenmeden yaşınılmaz yasanilirsa sonucu böyle hüsran üzücü bi durum ortaya çıkar
- +1 yıl
Hic bi iliski yasamayan bayan vardir bulursam nikah basacagim
Kardeşim evlenmeden cinsellik olursa o seni kolay lokma sanar
Psikolojik olarak ta böyle
Cinsellik temelli sevgililik te birçok erkek terkediyor00 Yorumla
+1 yılSeni patlattığı için kendini unutulmaz sanıyor. Yokmuş gibi davran engelleme ve cevap ta verme görüldü bile yapma hayalet gibi davran
011 Yorumla
Soran+1 yılPatlatmadi
- +1 yıl
Nasıl
Soran+1 yılGirmedi
- +1 yıl
Ee ne güzel işte buradaki herkes te patladığını zannetmiş. Güzel güzel ee peki sevişme ne düzeyde oldu
Soran+1 yılÇıplak sürtündük
- +1 yıl
Bişey olmadıysa dert etme ağladın mı neden işini bitirmedi
Soran+1 yılArkama zorla girdi ben de ağladım
- +1 yıl
Yaa kestaneyi çizdirmişsin niçin ağladın acıdığı için mi kötü mü hissettin
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAcıdı
- +1 yıl
Nasıl oldu özelden anlatsana
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. pek tat vermemiş olabilirsin. ya da belki seks odaklılık psikolojisini bozdu. ask lazım moduna girmiş ya da bahane olarak demiştir. bahane ise dediğim gibi seks iyi gecmemiştir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılperformansını beğenmemiş , ten uyusmazlıgı vardır . takılacak bır durum değil.
adam oyle ıse test sürüsü hemen sonrası yapmayaymıs ıyımıs tabı. kabalık etmıs.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok faktör var. Cinselliğinizi beğenmemiş olabilir. Kişisel bakımınızı beğenmemiş olabilir o an. Aynı durum sizin için de geçerli tabii ki , sizde onu beğenmeyebilirsiniz..
00 Yorumla Maalesf zevk uğruna senle yatmış ve işini görünce de bırakmış
37 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam öyle yapmazdım
- +1 yıl
@UğurKoç_ uğur kaliteli ORROSBU ÇOCUĞU
Neden konuşsun ki? Amaç konuşmak olsaydı ilk görüşmede seks mi yapardı?
30 Yorumla
+1 yılAbi demek ki siz cinsellik için birlikteymişsiniz zaten. Öyle olmasa sen de seviştiğim kişi diye bahsetmezdin.
10 Yorumla
+1 yılYorumlara verdiğin cevaplara bakınca ne kadar egolu bir insan olduğun belli zaten.. bence cinselliği değil, hal hareket ve karakterini beğenmemiş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNikahsız sevişirseniz olacağı bu şimdi ye kendi kendini. Biraz ağırdan satın kendinizi bedeninizi meze yapmayın olur olmadık adamlarla. Adam f*ck olarak görmüş seni silkelen kendine gel
13 Yorumla
Soran+1 yılAğırdan satıyorum zaten
Soran+1 yılVe zarım duruyo
Cevap sahibi+1 yılOlay zarda değil.
+1 yılZaten zina yapıyor günaha giriyor neden her şeyini bildiği kadınla tekrar yapsın ki?
114 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka evliler de herseyini biliyor
- +1 yıl
Başta dediğimi okumadın mı zaten zina yapıyor kimi denerse denesin aynı günaha girecek neden zina ettiği kadınla tekrar günaha girsin gerek yok heyecan yok
Soran+1 yılO zaman kimse evlenmesin nasil olsa heyecani yok ayni kapiya çıkıyor
- +1 yıl
Evlilikle zinayı karıştırma evlilik kutsal bir olay
Soran+1 yılYo degil onda da heyecan kalmiyor evlenme o zsman
- +1 yıl
Evlenmek çok büyük bir olay ve evlendiği kadınla yapmak zorundasın temiz kadın zaten senin karın ama zina ettiğin kadın vur geçtir herkesle zina edebilirsin ama herkesle karı koca olamazsın
Soran+1 yılAman evlen de gör ebeninkini temizmiş sanki biz kirliyiz
- +1 yıl
Kirlisin tabi namus olsa yapmazdın
Soran+1 yılNamus anlayisin kafan kadar boş
- +1 yıl
Senin başka yerlerin boş
Soran+1 yılHahaha laf soyledi aklın anca orada
- +1 yıl
Sorunun konusu o farkındaysan?
- +1 yıl
@feyziiihusnu kiz vallahi helal olsun sana anlamaz duygulati hisleri kirlendigi icin boş ver anca akillari uckurlarina calisir gri zekalilar
- +1 yıl
Aynen kullanılıp atıldığını anlamak zoruna gitmiş
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bunun bi çok nedeni var birincisi hevesini almış artık istemiyo
bir diğeri sevişmeni beğenmemiştir
bir diğeri tiksinmiş olabilir çeşitli sebeplerden
diğeri evlidir musallat olmanı istememiştir
daha bi sürü sebebi war
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse bir şey kaybetmemiş, zaten anlaşmalı yapmışsınız herkes yoluna bakar
20 YorumlaGüzel sevişemedin belkide beğenmedi, ya da sadece seviştinizse yetinemedi gitti.
20 YorumlaSevişmeni begenmemiştir. Begenseydi devamını isterdi
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi düşündüğü biriyle adını koymuş senle sadece gönül eglendirmis
21 Yorumla
+1 yılİlk kez biriyle yatmadın bu bir😁 ikincisi sana hakettiğini vermiş
010 Yorumla- +1 yıl
Nereden biliyorsun ilki olup olmadigini seninle mi yatti ilk 😏
Soran+1 yılAl iste bir mal daha
- +1 yıl
Ben bılırım😄
Soran+1 yılBi bok bildigin yok ilkimdi
- +1 yıl
He he
- +1 yıl
Profil resminden görüyorum nasıl ilk olduğu😂😂😂dağılmışş
Soran+1 yılProfil resmimi goremezsin alakasiz akakasiz bos bos konusuyorsun sensin dağılmış
- +1 yıl
1 defa gözüktü🤣
Soran+1 yılGözükmez gözükse de bisey olmaz
- +1 yıl
Uslu dur jsjsjsjsjs
Karakteri bozuk şerefsizin tekiymiş boş ver üzülme hatta sevgili bul sinir et senden daha iyisini buldum de. Hatta bir şey daha derim dedim ayıp olur
00 Yorumla- Devamını Gör (206)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat