Cinsel Yaşam Neden öpüşmedi benimle? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 erkek saksodan sonra niye öpüşmüyor ki Neden öpüşmedi benimle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. istememiştir ondan 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani ben bırak oral'dan sonra öpüşmeyi grup halinde oral yapan kız olduğunda bile öpüyorum yani Neden öpüşmüyor ki Sordun mu 0 0 Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Kendi temizliğinden şüphesi olan kişilerde görünür bu. Hoş bir davranış değil. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ama yaptırmasın o zaman Yorumla Heliosphere 1 yıl Zevkinden niye feragat etsin? Sonuçta kendi ağzı ile yapmıyor ya. Bence siz de partnerinizi iyi seçin. Yorumla
Ateşşlina Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Kendisinden tiksiniyor 8 2 Yorumla alpbey712 1 yıl Nasıl ya Yorumla Ateşşlina 1 yıl @alpbey712 saksodan sonra öpmek istemiyorsa kendi şeyinden tiksiniyor bunun nesini anlamadın Yorumla
Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Benimki yanağımdan öptü 🤣 7 1 Yorumla pikachu1010 1 yıl Cidden mi😃 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aletinden kirlenme oldu fiyemi wma benle yapsam öperim 0 0 Yorumla
Soykanonac_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sem bu yaşta oral seks mu çektin 😱 genclik bitmiş vah vah 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Igrenmistir. O sana oral yapip senin sivini yutunca opusuyor musun sen 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman opusmutlaka bende yapiyorum de Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hem oral seks çektiriyor hem tiksiniyor öpmeye bile yeltenmemiş işte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl öpüşmeyeni hadi ordan ederim 6 4 Yorumla gizliveeglenceli 1 yıl Aynen öyle Yorumla puzzle89 1 yıl Bende Yorumla Cevap sahibi 1 yıl başka bişi yazdmda sjkjks sansürlemişler Yorumla puzzle89 1 yıl Anladım ben onu :) s ile Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. iğrenmiş demek ki senden onun için sende yapma ona 0 0 Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Foşur foşur oral seks çektiysen tiksinmiştir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bencil bir oe da ondan 0 6 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ağzına boşaldıktan sonra dahi öpüşülür ne var bunda? yutarsın , sonra öpüşürsün yani Yorumla Soran 1 yıl bence de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yutar mısın Yorumla Soran 1 yıl evett Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keşke benim olsan Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen o oral yaptıktan sonra öpüşüyor musun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla aliakarrr 1 yıl O zaman o senin kadar istekli değil o an onu düşünmüyor insan ya Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendi şeyinden tiksiniyor aslında 0 0 Yorumla
Azarakss Takip Et Xper 5 Yaş: 125 1 yıl Öpüşmeliydi hatta dilini bile yalamalı 0 3 Yorumla Soran 1 yıl bence de Yorumla Soran 1 yıl neyi Yorumla Azarakss 1 yıl Neyi istersen Yorumla
HardBDSM06 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Penisi pis demekki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ıyy Yorumla HardBDSM06 1 yıl Öyle Yorumla
Özledimscb Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl Bilmem bence saçma 0 5 Yorumla Soran 1 yıl hangisi Yorumla Özledimscb 1 yıl Saksodan sonra öpüşmemesi Yorumla Soran 1 yıl bence de Yorumla Özledimscb 1 yıl Benim eşimde pusisini yalasğımda düşlerimi fırçalamadan öpüşmez Yorumla Özledimscb 1 yıl Ya da yaptıktan sonra oral isterim yıkamadan olmaz der Yorumla
Azbilmiş121 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Rahatlamış ise işi bitmiştir senle 0 5 Yorumla Soran 1 yıl ama sonrasında öpmez mi Yorumla Azbilmiş121 1 yıl Yani şimdi her şeyi buraya yazamam ki Yorumla Soran 1 yıl peki Yorumla Azbilmiş121 1 yıl Yani bir kaç püf noktası var işte Yorumla Soran 1 yıl anlamadım Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben öpüşüyorum 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Igrenmistir amasyada 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Ağzından boşaldı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
istememiştir ondan
Yani ben bırak oral'dan sonra öpüşmeyi grup halinde oral yapan kız olduğunda bile öpüyorum yani Neden öpüşmüyor ki Sordun mu
Kendi temizliğinden şüphesi olan kişilerde görünür bu. Hoş bir davranış değil.
ama yaptırmasın o zaman
Zevkinden niye feragat etsin? Sonuçta kendi ağzı ile yapmıyor ya. Bence siz de partnerinizi iyi seçin.
Kendisinden tiksiniyor
Nasıl ya
@alpbey712 saksodan sonra öpmek istemiyorsa kendi şeyinden tiksiniyor bunun nesini anlamadın
Benimki yanağımdan öptü 🤣
Cidden mi😃
Aletinden kirlenme oldu fiyemi wma benle yapsam öperim
Sem bu yaşta oral seks mu çektin 😱 genclik bitmiş vah vah
Igrenmistir. O sana oral yapip senin sivini yutunca opusuyor musun sen
evet
O zaman opusmutlaka bende yapiyorum de
Hem oral seks çektiriyor hem tiksiniyor öpmeye bile yeltenmemiş işte
öpüşmeyeni hadi ordan ederim
Aynen öyle
Bende
başka bişi yazdmda sjkjks sansürlemişler
Anladım ben onu :) s ile
iğrenmiş demek ki senden onun için sende yapma ona
Opusmeyeceksen agzima da verme de
Aklınca tiksinmiş dingil 🤦♂️ saçma
Foşur foşur oral seks çektiysen tiksinmiştir
Canı öyle istiyor demek ki
Hijyen önemli bir düşün 🤢🤮😅
Bencil bir oe da ondan
evet
Ağzına boşaldıktan sonra dahi öpüşülür ne var bunda? yutarsın , sonra öpüşürsün yani
bence de
Yutar mısın
evett
Keşke benim olsan
Sen o oral yaptıktan sonra öpüşüyor musun
evet
O zaman o senin kadar istekli değil o an onu düşünmüyor insan ya
Çektiriyor bide iğreniyor 😅
Kendi şeyinden tiksiniyor aslında
Öpüşmeliydi hatta dilini bile yalamalı
bence de
neyi