Cinsel Yaşam Erkekler seks sonrası ne düşünür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkekler seks sonrası ne düşünür? Erkekler seks sonrası ne düşünür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Bu günde kuşu altın kafese soktuk yarına Allah kerimdir deriz. İyi bir tat verdiysen tadı damağımda kaldı deriz 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. kiralar faturalarnfs most wantedde o köprüden atladıktan sonra nasıl oluyorda bmw yı o harıtada kullanabılıyoruz 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bugün kaç para gitti acaba? 😂😂 şaka şaka tabii ki. Hiç bir şey düşünmezler çok yorgun oldukları için. Mayışır uyurlar hemen. 👍 0 1 Yorumla gokantemur +1 yıl 3 saat seks erkeği oldukça yorar çünkü.. Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. "Acaba beni ne kadar çok seviyor?" 0 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum evlenip yasadiktan sonra dusunuruz hahah 0 0 Yorumla
köleilkkan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dolar da bir gün böyle iner mi diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Live10ur Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Rahatlama hissi gelir 🥵🥵 bir an herşeyi unuturuz 😄 0 0 Yorumla
Cestlavie123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Rahatlamayı sigara içmeyi düşünüyorum mesela ben ilk olarak ve sonra duş tabiki 💃🕺 0 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl sevdigi biryse mutlu olur sadce o is icinse gider baskasin anlatir 0 0 Yorumla
OmenTonrimDidim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Temizlenip uyumayı. Hormonlar kadından sogumayi tetikler erkekte. 0 0 Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Cogusu kıçını döner ve uyur halbuki kadınla ilgilenmeye devam etmeli. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yorulduğu için dinlenmeyi ama kriterlerine uyup uymadığını 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl ne düşünmemizi bekliyorsun böyle bir soru sorduğuna göre bir beklentin veya beklentiniz var 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 395 cevap paylaştı. Osbir de konuya dahil mi... 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hazzin keyfini sanırım 0 0 Yorumla
SalataCaacık Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Ben niye o konteyneri sattirdim ya 🤦 0 4 Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Anca bi odun düşünür bunu Yorumla SalataCaacık +1 yıl @enthusiasticpq parson hanim efendi sunta olamadık. Yorumla enthusiasticpq +1 yıl İmkansız bir pozisyon sizin için Yorumla SalataCaacık +1 yıl @enthusiasticpq tanımadığınız bir insana nasıl bu kadar samimi cevap veriyorsunuz acaba 😡 Yorumla
Balamirkağan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aldığımiz zevki o vajianin yumuşak sıcak yapısını 0 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seks sonrası fazla ilgilenmemeyi düşünür 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben bir sonraki ne zaman olacak derim 0 0 Yorumla
hayyambukowski Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı. Rahatlamış olduğu için genelde bir şey düşünmez 0 0 Yorumla
ZortlayanKetçap Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ne konuda? Neyi merak ediyorsun? Yaz konuşalım 0 0 Yorumla
aaLooNeAnqeLL Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bir sonraki seksi 4 1 Yorumla ANormalizm +1 yıl Dm kutusuna neden bakmıyorsunuz 😄 Yorumla
İsPoyraz Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Uyuyalım artık :) 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Uyumayı 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Ne yesek 0 0 Yorumla
böylebirisii Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sigara 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Bu günde kuşu altın kafese soktuk yarına Allah kerimdir deriz. İyi bir tat verdiysen tadı damağımda kaldı deriz
kiralar faturalar
nfs most wantedde o köprüden atladıktan sonra nasıl oluyorda bmw yı o harıtada kullanabılıyoruz
Bugün kaç para gitti acaba? 😂😂 şaka şaka tabii ki. Hiç bir şey düşünmezler çok yorgun oldukları için. Mayışır uyurlar hemen. 👍
3 saat seks erkeği oldukça yorar çünkü..
"Acaba beni ne kadar çok seviyor?"
Bilmiyorum evlenip yasadiktan sonra dusunuruz hahah
Dolar da bir gün böyle iner mi diye düşünüyorum.
Rahatlama hissi gelir 🥵🥵 bir an herşeyi unuturuz 😄
Rahatlamayı sigara içmeyi düşünüyorum mesela ben ilk olarak ve sonra duş tabiki 💃🕺
sevdigi biryse mutlu olur sadce o is icinse gider baskasin anlatir
Temizlenip uyumayı. Hormonlar kadından sogumayi tetikler erkekte.
Cogusu kıçını döner ve uyur halbuki kadınla ilgilenmeye devam etmeli.
Yorulduğu için dinlenmeyi ama kriterlerine uyup uymadığını
ne düşünmemizi bekliyorsun böyle bir soru sorduğuna göre bir beklentin veya beklentiniz var
Osbir de konuya dahil mi...
Sigara ve çıplak sarılıp uyumak
Hazzin keyfini sanırım
Biraz daha içinde kalsaydım
Ben niye o konteyneri sattirdim ya 🤦
Anca bi odun düşünür bunu
@enthusiasticpq parson hanim efendi sunta olamadık.
İmkansız bir pozisyon sizin için
@enthusiasticpq tanımadığınız bir insana nasıl bu kadar samimi cevap veriyorsunuz acaba 😡
Aldığımiz zevki o vajianin yumuşak sıcak yapısını
Seks sonrası fazla ilgilenmemeyi düşünür
Bir posta daha atsam mi acaba
Ben bir sonraki ne zaman olacak derim
çok şey düşünür
Rahatlamış olduğu için genelde bir şey düşünmez
Ne konuda? Neyi merak ediyorsun? Yaz konuşalım
seks yapmadımmm :(((
Bi dahakine daha fazla girecem. 😊
Bir sonraki seksi
Dm kutusuna neden bakmıyorsunuz 😄
Neler neler düşünürdüm ya 😂