Garip bir yüz ifadesi takınan, çoğu zaman gözünüzün içine bakmamaya çalışan ve soru sorduğunuzda donup kalan erkekler aslında ne düşünüyor?

Bahsettiğin erkek tipinin ne düşündüğünü, ne yaptığını bilmiyorum ama seks yapmadığı kesin. İlişki esnasında tek bir şey düşünülür o da anın tadını çıkarmak. Belki bir sonraki pozisyon düşünülebilir fakat onun dışındaki bütün düşünceler strese sebep olur ki bu da ilişkinin bütün heyecanını, tutkusunu kaçırır. Rahat olun, akışına bırakın! :)
onlar sadece kendi aldığı zevki daha fazla hızlandırmak için onu düşünür bütün odağı kaybolur. halbuki gerçek bir erkek kadının gözleirne bakar kendi aldığı tahrik duygusunu zevki düşünmeyerek ilişkideki arzuyu ve tutkuyu tırmandırır. bu sayede yaşadığın seks çok daha uzun heyecanlı ve zevk verici olur.
Kadınına odaklan onu hisset
Ben seks esnasında sadece partnerimi düşünürüm.. Daha çok nasıl haz alır, daha uç noktalarda neler yaşayabilir ve bu seksi onun için ömür boyu unutulmaz bir anı haline nasıl getirebilirim diye. Bu düşünce de her seferinde mükemmel geri dönüşler sağlar bana.
Seks dedigin zaman erkeklerde geneliyemezsin bu konuyu o an seks arkadaşı olarak görüyorsa işimizi görsün gideriz kafasında ama seviyorsa duygusal olarak bir çekim varsa aralarında seks sonrası ona sarılıp uyumak isteyebilir.
Cevap
94Cevap
Mutlu olmaya bakarlar bence, biz kadınlar gibi 100 tane şey düşünmezler, bir kadın olarak oturduğum yerde bile 100 tane şey düşünürüm.
Mesela ne
Ne zaman soksam diye düşünürler :D
Anın zevkinden bişey düşünmeye fırsatları olurmu acaba
oluyor tsbi. daha çok zevk verdirmek istediğimi düşünürüm
Çok çaresiz kalıyorlar bence o an ne desem evet der😄
O an ne dersin
Nedemek isterseniz
kesinlikle @bensevdalısen belalı
Saçma çaresiz kalan kadın oluyor diz çöken.. domalan... s*kilen...
"erken bosalmicam, erken bosalmicam", "ama hatun tas gibi tutamicam galiba off yinemi", "ya bir sus kadin", "acaba iyimiyim", "niye bagiriyor bu böyle zevk mi aliyor acimi cekiyor" sanirim daha baska seyler ekleyecek arkadaslar da vardir :)
faturalar ödemeler kira falan düşünülür
Sadece kadınımı düşünüyorum ve göz teması kurarım sürekli kadınımı izlemeyi seviyorum o anda susup kalmam tam tersine konuşurum yani hiç öyle detayda yazdığın gibi değilim-z
Ya hiç birşey düşünmez ya da bir sonraki pozisyonu... İlişki esnasında çok da beyinle birşey düşündüğüzü, düşünmeyin.
Atom içindeki quartz parçacıklarının hareketleri rast gele mi yoksa belli bir senkronizasyon üzerine mi kurulu acaba diye düşünürüz.
O esnada zevk vermeye ve almaya odaklandigim için bir sonraki aşamada partnerimi nasıl cildirtacagimi düşünürüm
bir erkek sevişirken kadının yüzüne bakmiyorsa ya kadın çirkindir ya da aşık değildir adam. gozlerini kapatiyorsa başka bir kadını hayal ediyordur.
Hadi artık sperm ak şu kadının içine, bakalım daha kaç kadını dölleyeceğim diye düşünür sapıklar 😏
İcinde patlamaktan hoslanirmiisn
İçimde patlanmadı daha 🤭
Pembe görünümlü mavinin zoruna gitmiş 😂
Patlayaim gel
Git işine
Ciddiyim
Tamam 😑
Bekliyorum
İsterseniz içinizde patlatim
Akabinde anında bebek hediyemiz var ister misiniz hediyeyi
Hadi bekliyorum gerçekten
Neden olmasın ki o da kabulum
En çok istediğim şey zaten o siz de isterseniz ben kabulum
Harbi sapıksınız ya 😂 zaten ben de bebek fabrikasıyım ya anında üretiyorum 😊
Neden bebek gabrikasi olacaksinki konuşup anlastikdan sonra evin kadını olursun çok zor bişey degil
Ev kadınlığı bana göre değil 😑
O zaman hem çalış hemde evin kadını ol sorun yok yani istersen özel den yazisalim
Tamam boş durmak iyi değil zaten de evin kadını nedir ya geçin bunları evin erkeği sen olsan kabul eder misin bu kelimeyi
Gelicek misin
Geleceksen ederim sorum yok benim icin
Biriniz çay biriniz kahve yapın geliyom geyik yapalım biraz 😂
Çay yaptım neden gelmediniz beki
Eksileyenlerin zorruna gitmiş
@Görüşü sahibi sıkma canını gel bekliyorum
Ayaküstü skeceniz ha 😂🙄
😨😥
😘😘👍👍👍🤗🤗🤗🤗
Yaptığım hareketler ile Karşımdakinin en üst seviyede orgazm olmasını düşünürüm ve genelde olurda. Mümkün olduğunca içinde fazla durarak aynı anda boşalmaya çaba gösterirm.
Çok şey düşünemez aslında o an kan beyne gitmiyor ya başka yerde olay tamamen kontrol dışında yani arkadaş ne derse o
Hadi oğlum yüzümü kara çıkarma göster gücünü diye aklımda kurgulardım 😂
Zevk almayı-vermeyi ve de karşımdaki kadının isteklerini yerine getirmeyi.
O anın zevkine ve tadına odaklandığımız için bir şey düşünmeyiz.
sahsen ben karislmdaki kadin ile birlikte zevkten inleyerek bosalmanin haricinde birsey düsünmem
Kredi kartı borcu, ş güç, yeni çıkacak kitaplar filan filan
Nasil baslasam oho yönetemez sin ki kendinde olman gerek 🤭
Genellikle düşünemiyorum. Kendimi öküz gibi hissediyorum.
partnerim çok zevk alıyormu daha çok zevk alması için daha fazla derinlere girmeyi
Seks yaparken sadece hazzı düşünürüm ve konuşanıda sevmem seks bu sonuçta muhabbet yeri değil
taktik maktik yok
bam bam bam
bişey düşünmem
zevkimi almaya bakarım
Muhtemelen başka kizla birlikte oldugunu dusunuyordur shshshsj
'' Dünya dönüyorsa zıpladığımız zaman neden aynı yere düşüyoruz 🤔 ''
E ben de bu bahsettiğin şeyler olmuyor. Bir terslik mi dersin 🤔
Geç boşalabilmek için kafa dağıtmaya, değişik şeyler düşünüyorlar galibaa. 😃
Ben şunu düşünürüm : karşı taraf mutlu olsun bu an bitmesin saatlerce
Sertleşmiş zaten fikrim gidip geliyor beyninin en dar kesimlerine bu esnada gözlerimin içine içine fingirdiyorsa donmak imkansız 😂
aklımda olan şey sexin ilerleyişini en zevkli hale getirecek pozisyonları ve fantezileri düşünüyorum 🙃 ve yaşatıyorum
Ne kadar pısırık olduklarını düşünüyor olmalı öylesi.
Gözlere bakılmadan durulur mu. Hele ki o ilk giriş anında ve partnerin gözlerinin kayıp gittiği zevkten delirdigi anda
İçinde hep kalsam böyle ve hiç çıkmasam diye düşünürken gidip gidip gelmeye devam ederim 😂😂😃
Keyfime bakıyorum ve 5-6 pozisyon sonra şimdi hangisine geçsem diye düşünürüm en fazla...
Erkekler seks esnasında çok başarılı olduğunu düşünen basit canlılardır
Hic bir seybdusunmem ana odaklanirim. Zaten gun icinde bin turlu sey dusinuyoruz bari o esnada kafamiz bos olsun
ben sadece partnerimin nefes alisini inleme seslerini aldigi hazzi izlemeyi seviyorum tek dusuncem guzel vakit gecirmek
O sırada beyin gidiyor iptal oluyor düşünecek bişey kalmıyor
seni becerirken baskasini dusunuyoruz b3nden soylemesi bunu her erkek soylemez bak 😘
memnun mu acaba dıye ya da nasıl zevk verırım daha fazla dıye
Öncelikle partnerimi mutlu etmeyi düşünüyorum onun dışında işime odaklanirim:)
ney yapacaksa ona odaklandıgı ıcın bısey dusunmeyız asıl sız ne dusunuyorsunuz kadınların beyın mekanızması farklı calısır
O anı birlikte olduğum kişinin tadını çıkartırım tat vermeye çalışırım başka hiç bişi düşünmem o an
Düşünmeye pek fırsat kalmıyor o anın zevkinden 😊😉
Git git dibi nerede bunun dibini bulayım mı diye düşünür, 🤣
deli gibi zevk almayı karşıdakini mutlu etmeyi düşünür belki
Biran Biran önce sokaymda git gel yapaym hiphizli der
Altımdaki partnerimi düşünürüm elimden geldiğince daha iyi olurum ve mutlu bir orgazma onu ulaştırir içine ya da neresine isterse dollerimi oraya boşaltırim eminim kızlarda böyle düşünüyordur 😍
Erkek değilim bilmiyorum🤷
Kız olarak nələr düşündün?
Yoxsa henüz tadmadınmı o anın tadını?
Seks esnasında bir şey düşünmeyiz genelde.
bir daha ne zaman yapalım yine yaparım
Acaba anal istesem kabul eder mi?
Bir sonraki pozisyonu🤣🤣
bir sonraki hamlemizi düşünüyoruzdur 😂
Hiç seks yapmadım bilmiyorum
Ben o an yaşadığım zevki düşünürüm
Ben sadece aldığım zevki düşünürüm
İşini bir an önce halletmeyi
Romayı kimin yaktığını
O kadar istiyorum ki
Benim kadar değildir...
Sen çok mu. istiyorsun
Çok biraz az kalır.. libido tavan
Manyak
Huyum kurusun 😎 ama sende çok istemiyormusun?
benim halimi görsen kendi haline şükrederdin @çilekkız007
Canın yanar ama.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?