Gizli Üye(45 üstü)1 yılevet o becerme hükmetme gücünü gösterme duygusu kızın kendini teslim etmesi çok güzel, öperek okşayarak kızı tamamen soyup yatağa uzatırım, o an beni beklerken ki teslim olmuş bakışları çok hoşuma gider.. elimle hafiften tenini okşarım tepeden tırnağa, kızın o an bekleyişi ve sonrasında onu altıma alışım, uzunca ön sevişmelerimiz ve sonrasında özellikle kökleye kökleye vurarak git gel yaparken o an resmen off bee ne de güzel a*ına koyuyorum kızın diye düşündüğüm oluyor, inleyişlerini dinlemek altımda kıvranmalarını seyretmek terapi gibi çok iyi geliyor bana...
07 Yorumla
Soran1 yıl😋😋
Cevap sahibi1 yıl;) ;) darısı başına
Soran1 yılSaol 💋💋💋
Cevap sahibi1 yılözellikle bakire bir kızın ilk sevişmesinde ya da ilk ilişkisinde çok daha güzel duygular heyecanlar oluyor, kızın meraklı meraklı bakışları, ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmediği için meraklı utangaç bekleyişi, onu ilk kez soyarken ki tavırları, heyecanı, utangaç halleri, erkek olarak kendimi çok güçlü hissettiren duygular oluyor o anlarda, hem o kıza şefkatle sevgiyle merhametle yaklaşıyorsun hem de erkeklik duygularıyla erkeklik içgüdüsüyle gücünü göstermek hükmetmek ona sahip olmak istiyorsun o kıza, o duygu yoğun oluyor, birleşme anında penisi tamamen kökleyip içinde bekletirken kendini iyice bastırıyorsun kıza öylece kalıyorsun, o an kızın kıvranışları inleyişleri saçları darmadağınık kucağımda altımda yatışı bambaşka bir duygu, o an çok fazla düşünce olmuyor aslında, daha çok hissettiğin hazza duygulara odaklanıyorsun.. bir tek böyle kızın içinde git gel yaparken o her sokuşunda penis girerken ki çok tatlı bir his var o his o an o kızı s*ktiğini düşünüyorsun ve o düşünceden de haz alıyorsun, her köklemede bu düşünce oluyor ve kendimi kızın yerine koyuyorum ve şu an s*kiliyor ve neler hissediyor acaba diye düşünürüm hep bazen de sorarım özellikle penisi köklediğimde içinde bekletirim bir süre hareket ettirmeden o an mutlaka kıza sorarım ne hissediyorsun nasıl bir duygu bu diye ;) sen henüz yaşamadın sanırım
Soran1 yılGüzel bı histir heralde ben de bakireyim
Cevap sahibi1 yılilk ilişkinde sen de şunları düşüneceksin bence, demek s*kilmek böyle bişeymş, şu an üstümde bi herif a*ıma koyuyor a*ımı s*kiyor, duyduğun küfürleri hatırlayacaksın.. bunları bir kız yazmıştı ilk ilişkisinde bu tür şeyler düşünmüş hep :D o yorumu o soruyu bulursam yollarım sana da.
Soran1 yıl🤭🤭🤭🫢.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O an sadce karşındakinin vücuduna odaklanıyorum. Ama işin sonunda bi gurur geliyor. Bu kadar bencil ve cinsel sorunu olan bir yerde karşımdakinin benim sayemde orgazm oluşunu izlemek garip bir gurur veriyor tabii.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Vucudunun guzellıgı, o ankı hareketlerın nefes alısın inlemen kıvranmana odaklanıp anın tadını cıkarırken ıcıne gırıs cıkısını hıssederek adapte oluyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılBen keşke komple boydan girebilsem diye düşünüyorum 🤣
10 Yorumla Genelde nasıl s. k. sem daha çok zevk alır diye düşünüyorum :D
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılOhal değişiyor.
Seks sırasında zevk alacağım yerleri ve pozisyonları düşünürüm.00 Yorumla
1 yılYaparken böyle bir şey düşünülür mü sen böyle mi düşünüyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadınımın ateşinde kavruluyorken keyffff dışında ne düşünebilirim ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSen nasılda beceriliyorum diye gururlaniyormusun
00 Yorumla
1 yılEğer ki çok fazla inliyor ve zevk alıyor sa öyle bir düşünce oluyor noramal ise olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınımızın zevke geldiğini görürsek bizim zevkimiz katlanır. O zaman gururlanırız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer kadın zevk alıyorsa çok sağlam bir şekilde inlyorsa düşünür öyle
00 Yorumla
1 yılZevke geliyoruz senin geldiğin gibi sen gelmiyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Siz ne diyorsunuz çok güzel içime aldım mı diyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılpek bir şey düşünmüyoruz.
00 Yorumla
1 yılHiç bişey zevkime bakarım
00 Yorumla
1 yılBoşalmamak için her şey düşünüyorum 😀
00 Yorumla
1 yılEvet çok büyük bir şampiyonluk gururu yaşıyoruz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yoo anın zevkini cikariyorum
00 Yorumla
1 yılAldığım zevke aldıracağım zevke bakarım
00 YorumlaGenelde o an ucuyolar ya güzel bişe heralde ☺️
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tabi
00 Yorumla
1 yılİşlem sırasında bana sorabilirsin🙈
00 YorumlaEvett ASSDFFA
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYok ya be alaka
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır. O anda zevkten bir şey düşünemiyorlar.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKadınlar ne düşünüyor?
Biraz evet 😀
00 Yorumla
1 yılEvett
01 Yorumla- 1 yıl
Sen bu durumdan zevk alir misin
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam