Cinsel ilişkiden sonra kadın konuşmak ister, erkek ise susmayı ve uyumayı bana kalırsa 🌸

Cinsel birliktelik sonrasında erkekler uzay düzleminde bir cismin koordinatlarını üç boyutlu düşünüp dünya ile arasıdaki mesafeyi ışık hızında kat ettiklerinde ne kadar zamanda oraya ulaşabileceklerini düşünürler.
Ben kadınımın orgazm sonrası sakinleşmesini onun güzelliğini tatliligini masumiyetini sexiliğinizi seyrederek aynı zamanda onu severek ve aşk kelimeleri eşliğinde onu okşayıp öperek ona vakit ayırıyorum o dakikaların mutluluğu ve güzelliği gerçekten çok başka güzel. Bunu yaşamayanlar umursamayanlar çok şey kaybediyor ve kaybettiriyor.
Değerli buldugun için teşekkür ederim 😊🌹
İşleri varsa onu düşünür, onun dışında yattığı kadın beni seviyor mu diye düşünmez.
Cevap
55Cevap
Tekrar ne zaman yaparız diye düşünür. Ama beni şimdiye kadar acaba ne zaman tekrar yaparız diye düşündüren tek bir kişi oldu :D
Iliski sonrasinda erkek bilmem ne hormonu salgilar ve bu da o u uykuya sokar. Bilim arastirmasidir.
Erkek operasyon sonrasi sarilip uyumayi ister. Uyuyana kadar konuşabilirsin 😉
Yorgun düşsem de bir konu açarsa konuşurum ya da konu bulurum nasılsın diyordum hep komik geliyordu gülüyordu falan.
Erkekler enerji kaybetikleri için genelde bir bitkinlik olur
Kadınlar ise zevkten dört köşe olmuştur
Tüm cinsellik tamamlandıktan sonra ben aynı sigarayı beraber içip, biraz loş ortamda müzik dinlemeyi seviyorum. Bu geliyor aklıma
horoza sormuşlar yomurtamı tavuktan tavukmu yomurtadan
horoz
ben işime bakarım demiş 😀
ben işime bakarım gerisini düşünmem😀
Evet genelde öyle. Erkek rahatlayınca bu şekle bürünüyor. Belki de ilişkinin iyi olup olmadığını, kadınına yetip yetmediğini düşünüyor.
Ben Türk kahvesi içmeyi hemen düşünürüm birlikte. Neden? Çünkü bende nedense istiridye, karides etkisi yapıyor. Afrodizyak patlaması yasattiriyor :)))
Bişey düşünmez ya çıkardığı keyfin aldığı zevkin kafasına işlenmiş olması lazım ki bunu düşünüyordur
genellikle enerji harcadıkları için yorgunluk çöker (:
Hiç tarzım değil sarılıp oturmayı tercih ederim çıplak tenle
Konuşurum ama sohbet dönüyorsa ben seıks ortasında bile konuşuyorum aıq sohbet sarsın yeter
Bazen bir daha olsun diyorum.
Kimi zaman da yatıp uyumak istiyorum.
Başkasını bilemem. Ben güzel zevkler yaşadığımı ve mutlı olduğumu düşünğrüm
Eşim genelde başımı göğsüne yaslandırır sonra tekrar ilişki baslar
Kişiden kişiye değişir bu durum önemseyen insan sarılır öper kadına ilgi gösterir
Fenerbahçe de sol bek ve sağ bek kim olur acaba? Bunu düşünürüm şahsen ben
Erkekler sırtını dönüp yatar dinlenir kadınlarda hakkında konuşup eksik yönlerini değerlendirmek ister. Doğa gereği olsa gerek bütün herkes aynı olmasa da geneli böyle
Vallahi ne düşüneyim nasılda döşedim diye düşünüyorum zevkle şevk
Yorulurum 4 defa bosaldıktan sonra anal yapilmasini severim kusurum ama fazla değil
ilişkiden sonra emerim öperim koklarım yine gömerim
kişiden kişiye değişir bence. ben uyuyan çok kadın gördüm :)
Sevdiği kişi ile ilişki yasamissa erkekte konuşup sarılıp sohbet eder
Halay mi cekicez Allah askina isn bittye yat uyu mantikli olan budur
2:45'ten itibaren dinleyin :D
https://www.youtube.com/embed/buEANwNuL44Ben kadınım mutlu etmeyi doyurmayi düşünürüm sadece
Uyumam o kadar mal değilim ama kendime ve sana bir kahve alırım 3-5 dk de normalleşirim zaten 💋
Yorgunluktan bitkin düşer
Herkes öyle degil
Ne konuşcan kız iş bitmiş yaa :D :D
Orgazm sigarası diye bir gerçek var
bir içki içeyim şimdi üstüne diye düşünürüm.
Sarılıp tekrar sevişmeyi
Nen tekrar olcakmı diye düşünüyorum 🤣
Hayır, aksine partnerimle ilgilenmeyi isterim. :D
Yasattigim zevkli saatleri
daha evleneceğim kadını bulamadım ^^
Bilmiyorum hayatımda hiç cinsel ilişkim olmadı
Genelle neden yapıyorsun
Şahsen öyle değilim herkesinde öyle olduğunu düşünmüyorum
Yanlış kanıt o zaman
Kim bu araştırmayı yapanlar 😂
valla ben 1,5 iskender+kola düşünüyorum :D
Birşey düşünmez yorgun oluyor dinlenmek ister
Ben düşünmem. Kadınımla konuşur sarılıp öperim.
Ben bazi durumlarda vir daha istiyorum
Kadın ne konuşmak ister
başıma bela olmaz inş :d
Daha iyileştirmek bence
Gidişata göre değişir
sarılıp uyumayı sonra tekrar sevişmeyi isterim
Ulan neydi bee. 😝
Pişman mısın ?😂
Uyumak isteriz
Tekrar yapmayı
Sana katiliyorum
Pişman!