Gece alkol alıp yattık , gece arkadaşımın sevgilisi yanıma gelmiş, üstüm zaten çıplaktı ama altım da şortum vardı , sabah o da yoktu.
Akşamdan sevgilimle ilişki yaşadığım için zaten vücudum ağrıyordu ama gece çocukla bişi oldu mu bilmiyorum. Çocuk sakın bişi deme alkolüydüm diyor , yaygara çıkarmıyorum sevgilim öğrenir diye gece ne oldu hatırlamıyorum. Akşamdan sevgilim ile olduğum için vücudumda ki ağrıları. Sebebi ne onu da bilmiyorum. Ne yapmam lazım? Sevgilime ve arkadaşima soyliyim mi?
Akşamdan sevgilimle ilişki yaşadığım için zaten vücudum ağrıyordu ama gece çocukla bişi oldu mu bilmiyorum. Çocuk sakın bişi deme alkolüydüm diyor , yaygara çıkarmıyorum sevgilim öğrenir diye gece ne oldu hatırlamıyorum. Akşamdan sevgilim ile olduğum için vücudumda ki ağrıları. Sebebi ne onu da bilmiyorum. Ne yapmam lazım? Sevgilime ve arkadaşima soyliyim mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hangi film den alıntı bu sahne acaba...
İnsan seviştiğini yda seks yaptığını hatırlamazmı
Elbet bir iz ya da bir kalıntı vardır
Yatak ta ya da içinde
Korunuyormusun bari sonra hamile kalmayasın 😜
ya da git bi ertesi gün hapı al iç
Akşamdan zaten sevgilimle ilişkiye girmiştim , seks sonrası zaten ağrım falan vardı. .
Evde de arkadaşım sevgilisiyle alkol falan alıyormuş bende içtim aklıma ne gelirse içtim boğma rakı , viski , votka , şarap , bira zaten sonra biraz kustum sonra fena oldum gittim yattım.
Sonrası anlattığım gibi , heryerim ağrıyordu ama gece mi oldu yoksa sevgilimden kalanmi bilmiyorum, korunmuyorum ama akşamına gittim attım bitane
Sevgilin yine aynı evdemiydi yoksa sen arkadaşındamı kaldında bu olay gerçekleşti.
Peki ya sabah uyandığında bir şey farkettinmi
bir ıslaklık falan içinde?
Yani birşeyler olduysa anlarsın bide içine geldiyse yaniii. Ertesi gün hapı aldınmı
Hiçmi hissetmedin
Kimseye söyleme sakın sen gece duble içmişin duble yapmışın. ikisinden de olursun. ya da !!!
Çocuktan bana ne ben sevgilime bakiyorum
Ya çocuk içine emanet bıraktı ise? malum ne yaptığını bile hatırlamıyorsun , sevgiline söylersen veda edebilir sana.
İyide sperm belli olmaz mı? Yani içime bosaldiktan sonra parmağımı sokunca belli olur diye düşünüyorum?
Az olursa anlayamazsın sonra çıkar giydiğine Senden önce bir kere başka yerde boşaldı ise sana az kalmıştır.
Hamile kalır mıyım
İhtimal dahili kalabilirsin gece ne zaman yaptı kaç saat geçti , eğer kaldı ise içinde kalma riski çok yüksek. Burada bu kadar detay yeter.
Gece ne bilim ne zaman oldu
Teşekkür ederim, burada yazacaklarım bu kadar. seni anlattığın kadar tanıyoruz çünkü.
Söylesen ne söylemessen ne ne oldugun ztn belli seni incitmez birsey
Bilerek mi yapmistir?
Sen genişsin diyorum ztn ne olacak 👍
Ne
Söylediğin trol degilse en az 3 kere diyorum
Hicbirine hicbisey deme olan olmus arkadasinda o kapayla kilodunu siyirip demek girmis bida o arkadasla icersen tekrar ister senden
Arkadaşım değil , kız arkadaşımın erkek arkadaşı , ya malina dedim o kadar getirme diye
Adamda demekki gozu sende firsati bulunca yataga girip dusunmeden kaymis icine ins o zevke bosalmamistir uzun sure icinde kalsa bilirdin bosalana kadar girip cikmis
Hiç bişi hatırlamıyorum ki :(
Iste o firsatta affetmemis icinede akmistir kalkinca o islakligi belki hissettin benimde olmustu arkadasimin sevimlisiyle icerken ama bizim farkli oldu
Ne oldu
Cok ictik tubalete kalkamadi ben goturdum kucugu yapti sonra ellerini lavaboya uzattim poposu kucagkmdaydi o bastirdi eminmisin dedim bisey demeyince dizlerine siyirip arkasina basini itimistim avcumda vajinasini oksarken orada arkadan bosaldim yataga gectik bakire olmadigini soyleyince ondende yaptik ilk benim arkadas bozmus sabah aramizda kalsin dedi
Geçmiş olsun aynı gece iki adam tarafından götürülmüşsün hart yapmış sana
Belki yapmamıştır
Kendini avutursun ancak o durumda affeymemiştir
Dedaylı anlatabilirsin özelden
İçimde bişi yoktu ama sadece hafif islakti
Bence dalga geçiyorsun
Kafanda ürettiğin bir şey
Olan olmuş bu saatten sonra bir şey deme hamilelik olursa o zaman düşün
Hap almaya gidicem zatem
Ellamı
Ne
Hap dedin ya