Dün akşam dışarda arkadaşlarla içtik daha sonra arkadaşıma telefon geldi annesi rahatsızlanmış hastane kaldırmışlar hemen gitti biz eğlenmeye devam ettik çünkü hastaneye gidemezdik ailesiyle daha önce tartışmıştk. Neyse geç saate kadar dışarda takıldık sonra mekandan ayrıldık ben yalnız yaşıyorum zaten kız arkadaşmla bize gitcektik öyle planlamıştık arkadşm olmadığı için kız arkadşıda bizimle gelmek zorunda kaldı zaten zor ayakta duruyorlar epey içtiler derken bize geçtik onu boş bir odaya yatırdık kızarkadşmla benm odaya geçtik seviştk faln gerisi malum. Yaklaşık 2 saat sonra salona geçtim ben viskiyi çok severim o açıdan evde dolabımda mutlaka bulundururum 2 kadeh daha içtim ben sonra arkdşmın sevgilisi odadan çıktı salona geldi yanıma doğru wc gitmek istediğini söyledi götürdüm wc den çıktı direk dudağıma yapıştı deli gibi sevştk inanılmazdı üstümüzü bir anda nasıl çıkartk anlamış değilim saniyelik oldu herşey salonda koltuk var hemen açtık kız hemen oral yapmaya başladı inanılmazdı sonra birlikte olduk ama bilmiyorum kızmıydı değilmiydi anlamış değilim evet çok çok dardı ama kanamayı farketmem için ayık olmam lazımdı çünkü bende kendimde değildim bilinçli yapmadık zaten rüya gibi geliyor şu an bana şimdi soruyorm kendime kız mıydı değilmiydi bide şimdi nasıl olcak hiç bişey olmamış gibimi davranmam gerek sanki yaşanmamış gibi lütfen sağlıklı düşünemiyorum şu an yardımcı olurmusnz görüşlernz için şimddb tşklr
Güncellemeler
+1 yıl
Neyseki kız değilmiş 😋 tanıdığm o kişidende ayrıldı şu an onunlada çıkıyorz 😌
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar