Kızlar siz bekler miydiniz?
Arkadaşımla yattım, şimdi ne düşünmeli?
Kızlar siz bekler miydiniz?
Fuckbody he süpersin. Bu fantazilere bayılıyorum! Off ya bende mutlaka bir gün deneyeceğim. Arar mutlaka merak etme. Peki sen anlat. Ten uyumunuz mu güçlüydü? Nasıl cinsellik oldu aranızda.
Biraz küçüktü şey :) ama tutkuluydu.
sen de ister misin
.arkadaşığım dedğnle cnsellik için yatablecek kadar hafif olduğunu.
+1111111111ler feda olsun :)
teşekkürler :)
senle aynı fkrde olmaktansa yobaz olmak gurur verici
Öyle bur devirdeyiz ki namuslulara yobaz gözüyle bakılıyor ilginç
şaşırmyorum bazlarna aynen
henüz seninle yatacak kadar azmadığını düşünelim
Cevap
22Cevap
sorunun cevabı içinde gizli zaten. "ilişkiye dönüşmeyecek ama cinsellik devam etsin" bu kadar basit. fazla düşünme
Evette aramıyor
sadece cinsellik üzerine ilişki kurmak nekadar etik olur bunu düşün sonuçta daha sonra karşılaştığınızda pişmanlık duyma olasılığın çok yüksek
gayet güzel senin gibi kızlar ''ülkemizde'' artmalı birisyle yatmak için illa birşeyler hissetmeye ona aşık olmaya gerek yok bazen yattıktan sonra gelişir böyle duygular çünkü..
Seni kullanıp kullanıp atar sen de buna razı görünüyorsun canım e ne diyelim iyi malzeme olmalar.
Kusura bakma "seksten" gayet zevk aldığım için kullanılmak ne demek anlayamadım :)
Ortada ilişki olmadığına göre evlilik zaten yok seni gayet de kullanıyor canım bunlar kocana da çok zevk alıyordum dersin artık
Bu mantığı anlayamıyorum ilişki olnadan cinselliği savunmuyorum. Ama kendini seks objesi durumuna getiren kocam ne der erkek beni kullanıyor diyendir. Kimse kimseye istemeden bir şey yapmıyor herşey karşılıklı burada.
Isteyen istedigini dusunur namussuzlugunu savunmak ne zaman ilerlemek oldu?
Bedenim üzerindeki tek söz hakkı benim. Sen böyle düşünmüyorsan kocana sen hesap vermeyi falan düşünürsün ben değil.
Ama aynı namussuzluk hakkını erkek için meşru yapanda sizin gibi dusunen kadınlar
Hemen çoğula bağladık hakkını erkek için mesru yapmak değil kendini namusunu evlenecegin erkege saklamak. Ha namus yoksa o ayrı tabi.
Erkek kadını kullaniyor ama kadin erkegi kullanmiyor mu? Bu zihniyet cok sacma
Dedim ya namus yok ki kullanıyor
Aynen oyle zinalarina bir de kalip uyduruyorlar namuslulara yobaz diyorlar namussuz olmaktansa yobaz olmayi tercih ederim
Helal kızz..onun bunun kadını olmuş değilde inşallah senin gibi kızlar düşer bize..Amin
Yanliş anlamazsan bir şey sorucam. Ya yakinlaşma filan nasil başladi. Bana akil ver ya :D
aynı dertten muzdarip arkadaşlar varmış :)))
Ya bizim aramızda o çekim hep vardı :)) bir gece beraber çıktık içtik dans ettik aslında ben adım atmadım ama sonra ikimizinde aklında olan sey oldu :)
zamane kızları çokk iyi ya günü birlik ilişkiler sadece cinsellik için yapılan arkadaşlıklar yanlış anlamayın dalga geçmiyorum güzel işte
Hem ilişki istemiyorum diyorsun hem de aramadı aramadı diye sızlanıyorsun anlam veremedim...
sanırım cesaret edemiyor
sen teklif et
çekinme utanma
henüz azmamıştır kudurunca döner o sana :)) nasıl olsa ceptesin ;)
enteresan abi sizi anlamak zor o yüzden sallamıyorum .
abla aramaması normal çünkü seks objesi gibi bir şeysin. eğer duygularını katarsan şu an ki gibi bu bir ilişki olur. ama bence yanlış yoldasın ve neden ilişkiye dönmüyor açıklarmısın.
Çok mu zevk aldın yoksa yasak olması mı cezbediyor. ve nasıl başladınız, belki işime yarar anlatacakların :)
Merak etme ihtiyacı olunca arar. Ama kıskandım doğrusu. onun yerinde olmak isterdim.
artık onun seks partneri oldun canı seks isterse çağırır seni
Balı görür
pekmeze zort atar
hahahah manyaksın sen yaa :D:D:D +
durmak yok yola devam :D
ilginç girdi bıraktı yani
arkadasının yerınde olmayı cok ısterdım :(
ben olsam sımdıye kadar ellı kere aramıstım senı :D
düşünecek bişey yok sevişmek istiyorsan ara
o arar zaten bekle biraz
tadını aldın duramıyorsun değil mi
hmm ilginc bir durum fuckbody