Uyandığımda ev arkadaşım?

Üniversitede aynı bölümde öğrenim gördüğümüz 4 arkadaş aynı evde kalıyoruz. 2 kız ve 2 erkek. İlk senemiz ve diğer erkek olan arkadaşımla kız olan sevgili. Beraber yaşamaya başladıktan sonra sevgili oldular. Benim sevgilim vardı aynı şekilde diğer kız arkadaşımında. Ben 2 ay önce sevgilimle tartışmalarımızdan dolayı ayrıldım. Bu haftada evde yaşayan diğer kız arkadaş da sevgilisinden ayrıldı. Bu sevgili olanlar baya evde karı koca gibi yaşıyorlar. Sevgilimle ayrıldığımız gece arka odadan gelen seks çığlıklarını hala unutamam. Neyse beni fazla etkilemedi ama demekki diger kız arkadaşı rahatsız etmiş olacak ki kendini yalnız hisetti belki. Bu gece gelip yanıma yatmış. Sabah uyandığımda bacaklarımız birbirine bağlı ve onun eli benim üstümde böyle sarmaş dolaş yatıyorduk. Gece acaba sarhoş muyduk diye düşündüm, olamaz. Bilinçli bir hareket ama ben anlam veremedim. Merak ettiğim için uyuyormuş gibi yapıp gözlerimi kapatıp bekledim. Alarmı çaldı uyandı. Önce biraz durdu sonra boynuma yaklaşıp derin bir nefes alarak öptü. O an çok hoşuma gitti ama utandırmak istemedim. Kalktı şimdi dışarıya çıktı işleri vardı. Güzel ve tatlı bir kız ben hoşlanıyorum. Bu gece aynı hareketi ben yapıp yanına yatsam etik olur mu? Yani ben bu ilişkiyi sürdürmek için yatacağım. Ciddi düşünüyorum öyle bir gecelik oldu bitti değil.
Uyandığımda ev arkadaşım?