Güncellemeler
1 yıl
Sessiz sessiz gideyim mi yoksa yüzleşeyim mi
Güncellemeler
1 yıl
Yastık dahil çarşafın bir kısmında sarılık var. Sizce duş aldığı için mi yoksa boşalmış mı ama hiç sesi gelmedi gayet sakindi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Erkekmiş kizmi bu kişi otele resepsiyo dakileresoyle ayirsinlar sizi
Erkek erkek
Zaten bir gece kaldık. Oda olanlar oldu. Bu saatten sonra değil oda yol ayırdım
Nasıl cesaret eder wrkadas yorulmuş bir hanım belki ertesi gün ünlü olurdun efendi davranmadı degilmi
Efendi davrandı. Hata otele geçmeden cinsellik hakkında konuştuk. Herkesle yapılamaz duygu olması lazım zaman geçmesi lazım dedi
Erkekte olmuşumdur. Hatırlamıyorum diyor
Ben kendimi geri çektiğim için o ilerlemedi.
Başlangıçta seni davranışı ile senden eksi puan almış ondan olmuş tabiki yorgunluktan var. Ama yorgunluğa zevkli bir ilişki çok iyi gelirdi
Ama sorması varken öyle sinsice arkamdan yakalaması doğru mu
Olmaz tabiki ben olsam güzel arkadasim bugün ikimizde yorulduk güzelce bir duş alıp uzanalim sorası Allah kerim deyip seni duşa gönderseydi sonra peşinden kendisi duşa girip yanına uzansaydi sonra şaka için seni gidiklsyip saçını oksasaydi erotizm bir iki fıkra anlatıp guldurseydi bir değişiklik olurmuydu
Öyle olsa olurdu. Çünkü biz kızlar romantikliği severiz. Neden öyle yaptı anlamıyorum. Arzu ettiği için mi yoksa sadece amacı cinsellik miydi. Ve neden benden istemedi ki rahat bir insan olduğumu biliyor
Sırayla duşa girdik ondan omuzumu okşamasını istedim. Ben uykuya dalarken o hale geziniyordu. O öylece uykumdan sürtünmeye başladı. Gerçekten çok uykuluyum birkaç defa uyardım. Geri çekildi. Uykulu olmama inanmıyor naz yaptığımı sanıyor.
Çok yanlış yapmış oysaki birlikte bir duş alıp birbirinizi sabinlayip yıkayıp arada öpüşerek birbirinizi isteklendirip seni havluya sarıp kucaklayıp yatağa uzatıp hem kutlayıp hem heryerini öpüp yalayarak bir posta ilişki yaşayıp omzunda saçlarını okşayıp sarılıp yatmanın keyfi başka güzel olmazmiydi
Vallahi böyle yaşansaydı asla hayır diyemezdim.
Lütfen söyler misin neden beni beceremeye çalıştı. Gerçekten arzu duyduğu için mi ya da iradesiz olduğu için mi
Öncesinde bazı cinsel konuları konuşmuşsun ya bu hanım benle bunları konuşuyorsa biraz sarılır okşarsa bana verir kafasında olmuş ama yanlış yapmış. Senin gibi güzel bir hanımla zevkli birlikteliği ayaklarıyla tepmiş. Belki acele etmeyip sana bir iki erotizm fıkra anlatsa gülerken dudaklar birlesebilirdi. Ne dersin
Vallahi güzel anlattın ama geçti artık. * yol verdim. Hayvan bide kabul etmiyordu
Ayrıca bana seslenip duruyordu herhalde uyuduğumdan emin olmak için bildiğin tec*vüz etmeye yeltendi. Bende onun kadar suçlumuyum yani hissettim duydum ama ileri gideceğini düşünmediğim için uykuya dalmışım
Yok canım sende hiç suç yok sen hayir deyince o seni bırakması gerekirdi doğrusunu yspmissin istersen daha detaylı konuşalım dm den
Şortla aynı yatakta olursanız dayanamaması normal değil mi
Benzer bi anım var
Ne yaptın
Benim olay biraz karışık
Sonuçu merak ediyorum
Buradan yazamayacağım bir şey 😄
Yol ver uzaklas
Hiç yaklaştığımı anlamadın mı diyecek. Ama yemin ederim ki uyku sersemliği birkaç defa uyardım
Bilmem ayni odada kalmasan iyiymis
Odalar pahalı. Bodrum işte. Bide bu kadar ileri gideceğini sanmıyordum
Atesle barut yan yana durmaz
Dışarda sabahladık bunun olacağını sanmıyordum
Bir sonraki hamle seks
Şu an ne yapmam gerekiyor
Odani ayir ya da daha sert tepki goster. Ama sen zaten onla tatile neden gidiyoeun ki? Manitan degil bisey degil. Adam tabiki boyle seyleri kovalar
Şehri gezmek için geldim. Bunların olacağını düşünmedim
Odadan kov
Ben kalkıp gideceğim.
Olabilir mantikli
becersin sende eşlik et
Bakire misin 😋 😋
Amacına ulastimi
Hayır. Uyandım şimdi de o yatıyor
Ne yaptı nasıl anladın amacini
Dokunuyordu sürtünüyordu
Verseydin adama ne olcak
Böyle sinsice yaklaşması iyi mi
Seni aldırmaya çalışmış işte zorlada byapabilirdi
Çok üzüldüm. Arkadaşımdı. Tamam zaten inanmıyorum ama benim uykulu halimden faydalanması hoş değildi
Arkadaşınla ayniyatkta uyumayacaktin ateşle barut ya yana durmaz kalktı mı tutamaz kendini
Aslında dursa dururdu. Ben biraz omuzumla oynasın dedim ileri gitti
Sen kaşinmışsın
İleri gidecek hakkı vermiyor
Azdirirsan azdirmak için herseyi yaparsan gider her erkek gider
Öyle bir şey olmadı. Uykusuzluk çok vardı
Anladım tamama uzatmayalım daha fazla
Şimdi napayım
Olan oldu unut gitsin
Hatırlamıyorum diyor. Bu normal olmaz çünkü sarhoş değildi
sıkıntı erkek mı o
Uzaklas
Alkolluysen denemistir soymayi
Aşırı uykuluydum
Bosalmis
Uykulu olmak yetmez alkol var miydi
Alkol ikimizde yoktu. Zaten sabahladık. 7'de otele gittik ben otele vardığım gibi bayıldım
Adam yastigina attirmis ya ahaha saka gibisiniz
Bodrumdayim bende ne taraftasiniz yeriniz yok mu
Nasıl yani
Sözde benden etkilendiğini söylüyor
Gece ne yaptı
İşte sürekli dokunuyordu. Uyardım yine yaptı sürtünmeye çalıştı kızdım şimdi yatıyor
Nerene dokunuyordu ki ya istersen mesajlasalim öyle daha rahat
Arkadan verseydin
Malll yaaa
Nolcak ben kiz kankimle yapıyorum
Nasıl sürttü?
Sürtme nasıl oluyor
Çıplak olarak mı ondan bahsediyorum
Belki elinde olmayan nedenlerdendir
İrade yok mu
Çok çekiciysen, vücut hatlarında belliyse azmış olabilir.
Çıplak yapmamıştır herhalde
Yok. Ama çükünü ortaya çıkarmaya çalıştı
Şimdi ne yaptın
İlk görüşte beni arzu etmediğini söylemişti. Dün sadece biraz açık giyindim diye böyle yapmaz. O zaman herkese karşı öyledir
Hımm açık derken ne kadar açık
Çıplak dahi olsam böyle bir hakkı yoku. Normal şort tulum vardı
Erkek mi?
Erkek
Soktu mu
Yoksa sürttü mü
Sürttü
Islandın mı çok
Aslaaa
Arkadaşlığı bbitir
Yüzleş
Konuşacak gücüm kalmadı