Arkadaşlar çocuk bana deli oluyor, aramızda çok büyük bir aşk ve arzu var ailelerimiz tanıştı hiçbir şekilde kullanma gibi bir durum söz konusu değil size sorum şu olacak biz defalarca seviştik, sürtündük, oral yaptık fakat ben göğsüm dışında hiçbir bölgemi sevgilime gösteremiyorum, kalçamdaki birkaç sivilceden, vajinamın renginden, küçük de olsa göbeğimden çekiniyorum. Tüy konusunda sıkıntı yok. Vajinamın rengini anlatayım dudakları dolgun dudakları ten rengim gibi veya ten renginden çok az kara, içi pembe baya, ona fotoğraf attım daha öncesinde ve beğendi, gerçekte görünce ne der bilemiyorum biraz batıklar var çok fazla olmasa da… sevgilime cinsel ihtiyacını vermek istiyorum ben onu 2 kere boşalttım bugün daha ama hiçbir şekilde vajinamı, kalçamı görmedi. Kalçamı bir kere gösterdim onda da file çorap ile örtülüydü, tam açık değildi… Çok iyi inler, oral yaparım fakat sorun kendimi sergileyememekte, ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kalçanın güzelliği kutunun etli dudaklı pembe hafif siyah olması her erkeğin sevdiği tıp, kıl ve tüyden arındırdınmı tadından yenmez olur sende güzel inlemen adamı uçurur, ikinizde birbirinize güzel oral yaparak adamı mest edersin. Mutluluklar dilerim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaş normal beraber olmak oranın fotosunu atmaktan daha az utanılacak bir şey bence, çünkü duyguya kaptırır gidersin de nasıl foto çekip atıyorsunuz aklım almıyor gerçekten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
+1 yılulan ne tuhaf insanlarsınız şu yazdığn komik şeyi okurken k çımla bile gülmedim. yemeğin halt kalmamış oramı buramı açmaya utanıyorum diyorsun adama nude atmışsın gelip burada vajinanın görüntüsünü anlatıyorsun sonra da ben bakireyim, ben ahlaklıyım, ben kimseye vermedim. bi s. ktirin gidin a. mk ya şu seviyesizliğe bak.
22 Yorumla
Soran+1 yılNe biçim insansın burada gelip özgüvensizliğimi anlatıp insanlardan yardım istiyorum , insanın sevgilisi ile cinsellik yaşanmasından normal bir şey yok emin ol bu yazdığının daha ilk cümlesinden çok seviyesiz bir insan olduğunu anladım , evet namusluyum ahlaklıyım ve bakireyim , bakireliğimi bir ona veriririm çünkü ben hayat kadını değilim. Ona verince de @rospu olmuyorum , kendine gel her önüne gelene saçma sapan şeyler yazma, ağzını topla.
- +1 yıl
Evet Şu an cok acayip asiri emin olduk hepimiz
Ya zaten yapacağını yapmışsın sen bundan sonrasını da çok iyi götürürsün sen eminim. Sele serpe sergile kendini hiç yorma kafanı. Sen ne yapsan o zaten beğenir memnun kalır. Arada sevgi arzu varsa rahat ol. Kolay gelsin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. iyi dayanıyor yoksa görmek için herseyi yapardı file corabı felan yırtar bakardı.. sen zaten istekli biriysen ya da onu cok azdırıyorsan bu dediklerine takılmaz
00 Yorumla- 02 Yorumla
Soran+1 yılYa neden bunu yapıyorsun
- +1 yıl
Yanlış sen kendine yapıyorsun
Maşallah maşallah hiç birseyden eksik kalmışsın fakat bu acelecilik niye beklesin pust sırf 5 dk zevk uğruna yarın burada bir soru daha sormamak için te. minli olmalısınız
00 Yorumla
+1 yılHahha bende de tam tersi kendime güvenim tam göstermeyi severim hayatımdaki kişiye ama oral yapmaktan çekindim hep
01 Yorumla
Soran+1 yılYaa napıcaz biz 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılsenin maşallashın varmış ablacıgım utanacakbişey kalmamış ki
110 Yorumla
Soran+1 yılya anlatınca çok şey yapmışız gibi geliyor ama İnan sürtünmeden ilerisine gitmedik, görmek istiyor bu kadar ileri gidince normal olarak
- +1 yıl
ya hayır şuna şaşırdık bu kadar istekliyken dayanmak imkansız ki bende senin yaraısı kadar istek yok ben bile hiç böyle frenleyemiyorum
Soran+1 yılHaklısın ya sence adım atayım mı artık
- +1 yıl
yani anladıgım kadarıyşa sen karşı tarafatan daha isteklisin
Soran+1 yılYok o daha istekli
- +1 yıl
peki sen bu sürede orgazm oluyor musun
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
o mu yapıyor sen mi oluyorsun
Soran+1 yılEvet o birşeyler yapıyor sürekli ben orgazm oluyorum sonrasında oral yapıyoruz boşaltıyorum
- +1 yıl
hmm o zaman hersey gazey güzel bu kadar çabuk orgazm oluyorsan kesinlikle içideyken denemelsin
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakireyseniz öyle bir yükümlülüğün altına girmek istemiyordur. Bence buna anlayış gösterin.
02 Yorumla
Soran+1 yılİstiyor
- +1 yıl
O zaman karar size kalmış.
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten her şeyi yapmışsın ki... Çekinecek başka ne var?
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAy canım benim yaaaaaa Allah başka dert vermesin !!! Çok üzüldük
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline heryerini göster çekinme seks azdırır dahada insanı oral anal önden yapsaydın canım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence vajinan çok iyi ver bir kadın kalçasını iyi kullanıyorsa ve birde inlemesi iyiyse erkeğine fazlasıyla zevk verir
04 Yorumla
Soran+1 yılSoğumasından çok korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılUfak tefek şeylerden soğumaz saçmalama ben hareketlerin nasıl kalçanı iyi kullanabiliyormusun birde dolgun mu
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSenden çok zevk veren başka birini bilmem 😂 bek kısmında ufak tefek tüyler olmasında onlar miğde bulandırır
+1 yılNiye çekiniyorsun ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılYa soğursa
- +1 yıl
Bişeyler yaşamak istiyor musun onunla?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yaşa korkma
Vücudunu beğenmiyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet:(
+1 yılSu hale bak daha nasıl olacaktı ki
01 Yorumla
Soran+1 yılNe
:D bu öz güven sorununu aşmamız gerek şekerim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. taş gibi kızsın da kendini çok kapatıyorsun
00 YorumlaYapma evliliğe birak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğraf mı gördü
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılArtık reel gorme zamani gelmiş
Cevap sahibi+1 yılİstiyor musun
Gizli Üye(36-45)1 yılGöstermedin mi hala?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTadına bakınca sever
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam