Hala o yaşta aklı bir olgunluğa erişmemiş midir? Ergen erkekler gibi 30 unda da bir erkek cinsellik için her türlü yalana başvurur mu?
“Seni seviyorum, değer veriyorum” palavra.
“Seni seviyorum, değer veriyorum” palavra.
Hepimiz hayvanız. Erkeğin doğadaki görevi döllemek, kadının görevi de doğurmak ve yavrusunu büyüyene kadar korumak. O nedenle nasıl ki hemen her kadın bellir bir yaşa gelince doğası gereği çocuk ister ve çocuk yapınca da annelik içgüdüleri dediğimiz şeyler devreye girerse aynı şekilde erkek de doğası gereği sürekli seks peşinde koşar. Bu da her yaş için geçerli, andropoza kadar yolu var.
Tabi her erkek birden fazla kadına koşacak diye bir şey yok, evliyse karısını sekse ikna edebilmek için her yolu dener mesela, ama yine o yolun yolcusudur.
Zaten çoğu erkek evliliğe de bu yüzden girer. Hayatın boyunca sürekli birilerini aramaktansa birini bulup sürekli onunla seks yapma düşüncesi erkeğin doğal içgüdüsü olarak kendini gösterir burada.
27 yaşındayım cinsel deneyimim olmadı. İşlerim çok yoğun ve açıkçası birisine yalvaracak değilim, yalan söylemek gibi bir huyum yok. Umrumda olmaz kısacası.
Herkes senin gibi değil bro
Biliyorum, eskiden bende böyle değildim
Ergen bir erkekten çok daha profesyonel yalancıdır. Ergenin hayatında 5 kadın olduysa olgun bir erkeğin hayatında 50 kadın olmuştur. Seni yatağa da atar, kendine aşık da eder.
Cevap
15Cevap
Tabii ki yatağa atana kadar her yalanı söyler yemin bile ederim buranın üzerine der yani
hahahha yok ben yalan demem sevgili olmam sırf seks için f c k b d d y en mantıklısı
Hem de nasıl vurur... Konu cinsellik olduğunda yapmayacakları çok az şey vardır erkeklerin.
Vurur tabii ki elde etmek için
maalesef keşke herkes şeffaf olsa
:D yokluktaki olan eleman herşeyi yapar
Başvurur senin yaş kaç
24
Bekar mı o nerden tanıştınız
O yaşta tavan her şey acımaz
Tavan olmadığı bir zaman var mı
Neysem oyum.
Ne alaka?
Yapabilir
Neden basvursun ki