Cinsel Yaşam Erkekler cinsellik konusunda yalan söyler mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yeni bı f*ck var 2 kere görüştük her gittiğimde en son ne zaman yaptın seks dediğimde 2 gün önde dedi yalan söylüyor olabilirmi bu tarz yalanlar soyluyo musunuz Güncellemeler+1 yıl f*ck Güncellemeler+1 yıl Fckbddy Erkekler cinsellik konusunda yalan söyler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Söylemiş olabilir, sen bunu seks yaparken farkedersin aslında! 0 0 Yorumla
19cmboğa Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Erkeklerin yüksek çoğunluğu cinselliği gurur meselesi yapar. Bu yüzden de çok yalan söyler. 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Oladabilir olmayadabilir bazısı tecrübeli gözükmek için öyle diyebilir 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yalan değildir sen zaten performansından anlamalısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kendini Abaza göstermemek ve alternatifim çok var diye göstermek için yalan söylemiş olabilir. 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. 2 gün önce yapması ilginç sana tecrübeliyim iması veriyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biseyler kullandigi için boşalma süresinden de anlayamiyorum Yorumla Hairmafya +1 yıl Yalan söylemesi muhtemel Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çocuğun tipi ve kişiliği nasıl peki oradan anlarsın 0 0 Yorumla
emrullah3457 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Seni tatmin etti mi bari erken bosaldiysa. Yaşamıştır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Biseyler kullanıyor anlamam zor Yorumla Soran +1 yıl Kullandığı için çok zor bosaliyob Yorumla emrullah3457 +1 yıl Birşeyler kullanıyorsa o zmaan yaşamış demekki Yorumla
Yalnızkurt0634 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl fb ise fazla takmaz zaten seni. kıskanıyor musun? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya sordum sadece bir kaç başka kişi daha da aynısını demişti Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl anladım, performansı seni tatmin ediyor mu? ayrıca başka kadınlarla olmasını istemiyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Yoo niye istemiyim olabilir tabiki Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl ilk kısmı da nedense atlanmış sorumun :D Yorumla Yalnızkurt0634 +1 yıl soruyu sorma sebebin ne? Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet bazen söylüyorlar hava atmak İçin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 2 de iki 2 gün dedi yalan söyleme payı kaç Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Büyük ihtimalle yalan yani yüzde 80 yalan Yorumla
DelliDivvane Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı. niye yalan soylesin ki boyle birsey icin 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. tabiko de yalan bunu anlamadın mı hala 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Söylemiş işte doğruyu yaptım demiş☺️ 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Olabilir başka kişileri gizleyebilir. 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimle yapmış sorsaydın 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İlk sorduğumda arkadaşım dedi ikincisini sormadım Yorumla mahsun3636 +1 yıl Erken boşaldıysa yapmamıştır Yorumla Soran +1 yıl Bişeyler kullanıyor ondan dolayı bosalamiyor Yorumla mahsun3636 +1 yıl Hmmm anladım eee zaten body Yorumla mahsun3636 +1 yıl Değil mi kıskandın mı Yorumla Soran +1 yıl Yok ya merak ettim sadece Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Diyebilirrr 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet olabilir 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yalandır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Söylemiş olabilir, sen bunu seks yaparken farkedersin aslında!
Erkeklerin yüksek çoğunluğu cinselliği gurur meselesi yapar. Bu yüzden de çok yalan söyler.
Oladabilir olmayadabilir bazısı tecrübeli gözükmek için öyle diyebilir
Yalan değildir sen zaten performansından anlamalısın
Kendini Abaza göstermemek ve alternatifim çok var diye göstermek için yalan söylemiş olabilir.
2 gün önce yapması ilginç sana tecrübeliyim iması veriyor
Biseyler kullandigi için boşalma süresinden de anlayamiyorum
Yalan söylemesi muhtemel
Ben söylemem ama seks olunca yalan söyleyen çok oluyor
çocuğun tipi ve kişiliği nasıl peki oradan anlarsın
Seni tatmin etti mi bari erken bosaldiysa. Yaşamıştır
Biseyler kullanıyor anlamam zor
Kullandığı için çok zor bosaliyob
Birşeyler kullanıyorsa o zmaan yaşamış demekki
fb ise fazla takmaz zaten seni. kıskanıyor musun?
Hayır ya sordum sadece bir kaç başka kişi daha da aynısını demişti
anladım, performansı seni tatmin ediyor mu? ayrıca başka kadınlarla olmasını istemiyor musun?
Yoo niye istemiyim olabilir tabiki
ilk kısmı da nedense atlanmış sorumun :D
soruyu sorma sebebin ne?
Evet bazen söylüyorlar hava atmak İçin
2 de iki 2 gün dedi yalan söyleme payı kaç
Büyük ihtimalle yalan yani yüzde 80 yalan
niye yalan soylesin ki boyle birsey icin
tabiko de yalan bunu anlamadın mı hala
Senle yapmamış mi en son
İyi becerdi m8
Söylemiş işte doğruyu yaptım demiş☺️
Yatakta deneyimli ve tarz birisi mi