Eski sevgilim eski diyorum çünkü yalancıydı. Bana 18-19cm diyodu bende yalan söyleme dedim yemin falan ediyo neyse ok dedim falan şey diyo ben en az 30 dk devam ederim bosalmam diyodu. 2 gün önce iliskiye girdik. Bu arada ölçtük 14cm cıktı küçücük bir şeydi zaten ve 2dk sonra bitti. Kalkması gerekiyor falan diyo hani 30dk diyodum bosluguma geldi falan diyo. Hani 18di diyom benim eski cetvel yanljs ölçmüş küçük mü bu diyo evt küçük diyorum bos yapma diyor bende yol al dedim kovdum evden. Neden yalan söylersinz ki yani amaç ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHep dimdik kalmıyor bu
benim ex manitayla sevişirken tam erekte olmamıştı bu kadar bu diyip dalga geçmek istedi
bende ona şimdi görürsün diyip tam kaldırdım ağzı açık kaldı tabi sonrasında aldığı zevk bir daha dalga geçmemesi gerektiğini ona öğretti
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılistediğini elde etmek için yalan söylemiş ve senin anlattıklarına bakılırsa başarılı da olmuş. erkekler her zaman uzun süreli ilişki istemezler. sadece bir bilemedin iki gol atıp yollarına gitmek onlara yeter. senin durumunda adam topu ağlara eliyle göndermiş ama hakem de kaleci de uyumuş.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılözgüveni düşük bireylerde, kendini olduğundan farklı biri gibi gösterip karşı tarafa uyum sağlamak üzerine bir savunma mekanizması vardır. bu da o tip bir olay.
sana karşı tamamen etkisiz görünmemek için tüm tuşlara basmış gibi de düşünebilirsin😄00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılAhjhfsfsf güzel ders olmuş, böyle konularda ezik olmaya gerek yok diyeceğim ama küçükmüş sahiden ama yine de neyse onu söylersin. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır :P
04 Yorumla
Soran+1 yılOnu diyorum bende 14 dese aa kuçukmus diyip ayrılmicaktım herhalde yalanı yuzunden sildim onu
- +1 yıl
Evet haklısın, burada daha çok ilkesel duruş sergilemişsin ve o da dürüst olmamış, gerçekten çok ayıp bir şey. Bir ilişki ayakta tutan şey, yerine göre s... kin büyüklüğü olsa da bunlardan önce birbirine karşı dürüst olmaktan ve güven duymaktan geçiyor. Kanımca doğru olanı yapmışsın.
Soran+1 yılİlişkiyi karakter ayakta tutar orasının burasının boyu rengi değil
- +1 yıl
Ya tabii ki biraz konunun dile gelişindeki bir araç olduğu için takıldım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl14 cm çok da küçük sayılmaz ama 20 deyip rezil olmak yerine doğruyu söyleseydi keşke. Ulan bu yalan ortaya çıkmayacak mı sal@k
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKorkaktır yalan söyleyen de karaktersizdir
00 Yorumla Bu konu da neredeyse bütün erkekler yalan söyler. çünkü kendine güveni olmayan üstünde hep bir beni ya istemezse veya ya her şeyi berbat edersem deyip tamamen ilişki babında yürümeden sadece cinsel ihtiyacını gidermek için saçma sapan hayatlar yaşamaya çalışan tipler oluyolar genelde. Çok takmamak lazım ülkede ortalama zaten 14-17 arası neyin yalanı veya uygulamadığın bir taktik yoksa Tantra gibi neyin dakikasını ölçüyorsun elle yapılan şeyle bir tutuyorlar cinsel ilişkiyi. Saçma.
10 Yorumla
+1 yılhahahahahahhah 18-19 bilmem ama orjinal 20 cm var kızlar görünce korkuyor :D yani siz de yalancısınız çoğunuz alamıyor bile ne ağzına ne içine anca ojeli parmaklarla handjob yaparsınız :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhahahah ulan hikayeye bak, ben dürüst olayım bari 16,5 cm , 4 cm kalınlığı var, ilk posta 3 dk felan, 2. posta 15dk civarı, 3. posta 1 saate yakın jsjdjf, 4. posta gelmiyo yani 3 den sonrası ben bitti diyene kadar bitmiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkek kendini bu duruma neden düşürür ki 😂
00 Yorumla
+1 yılBu konuda niye yalan söylüyorlar anlamıyorum. Her şey ortaya çıkacak zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. O konularda sallamayı cok severler ama ben cok durustum
00 Yorumla
+1 yılBen neyse onu söylerim yalana gerek yok istemezse de istemez
00 YorumlaErkekliğin penis boyu ile doğru orantılı olduğunu düşünüyorlar maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her zaman dürüst olmak lazım durum neyse onu demek gerek zaten sonra ortaya çıkar her şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle birlikte seks yapan yalan söylemem penisin kaç cm onu söylerim
00 YorumlaKimse malım kötü demez ama abartmış oda
00 YorumlaHikaye yalan trollerin berbat
00 Yorumla
+1 yılUtanmış kısa olduğunu söyleyememiş 🤣🤣😅
00 Yorumla
+1 yılYazık olmuş sana be resim isteseydin
00 Yorumla
+1 yılyalanı sevemem beceremem de
00 YorumlaAy hep öyle derler anında havalari söner
10 Yorumla
+1 yılatılır da böyle bişey için mi yalan atılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılH e p öyle diyor şar önceden görmek gerek
00 Yorumla
+1 yıl14 küçük? peki
04 Yorumla
Soran+1 yılBuyuk mu?
- +1 yıl
ablacım seni ancak zenciler doyurur sen onlarla ol deli misin nesin yaaa
Soran+1 yılNe alaka diyip kendimi yıpratmicam. 14 gayet hatta ortalamadanda kuçuk. 16 minimum olması gerekiyor altı göruntude bile kötü
- +1 yıl
peki umarım zenciler parçalar seni jajajaajajaj
+1 yılAyrıldın mi
00 Yorumla
+1 yılSen niye yalan söylüyorsun şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen tatmin oldun mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKNıtlı 22
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dev ekransa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında