İyi değil derken zor adapte oluyor bazen içerdeyken bile inebiliyor sizce aldatır mı? Evlenceğim kişi o yüzden soruyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİyi de sorun olan erkekte şimdi seni neden aldatsa bu seni garantör olarak görüyordur ben böyleyken bile bu kız benle devam ediyor ben bu kızı bırak mıyım şimdi gidip başkasına sekse başkası diyecek ki ulan zaten içimde inip gidiyor sönüyor anasını satayım ben niye tekrar bunu yapayım niye bunda ciddi düşüneyim ama sen öyle misin sen zaten ileriye dönük düşünüyorsun hep düşünüyorsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Burada asıl sorulması gereken soru, senin onu aldatıp aldatmayacağın. Cinsellikte iyi olmayan oysa, onun seni aldatması çok saçma olur. Çünkü burada eksik kalacak olan sensin. Buna "asla aldatmam." diye cevap verebilirsin. Ama bunu yaşadıktan sonra, zamanla düşüncelerin değişecektir. Beklentilerin her zaman eksik karşılanınca, bir süre sonra sen de sorgulamaya başlayacaksın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBurada ona degil sana sormak gerekiyor sen aldatır mısın aldatacak mısın onda böyle bir sorun var sen de yok ama tabi bu belki sana bagldir sen yapamiyorsundur oda olabilir bunu bilemeyiz biz denemeden bilemezsin de şu anda sorun var sonradan düzelebilir yardım alması gerekiyor olabilir bunu Azer hocamıza sormalıyız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYa aldatmasıni düşünme
Sen onunla bir ömür yarım kalacaksın onu düşün. Sen aldatmamak için uğraşacaksın
sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliliği hatta bütün hayatı etkiler
O yüzden kendine sor
Bu kişi ile bir ömür geçer mi00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAşağılık kompleksi yapıp çok aldatan erkek var kusur kendisinde olduğu halde dikkat etmek gerek.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılAdam seni doyuramıyor nasıl başkasına yetsin
61 Yorumla
1 yılHiçbir erkeğe bu gibi şeyler üzerinden genelleme yapamayız. Cinsellikte ki bu vasatlığı sadece sana karşı olabilir. Tanıştığı başka bir kız onu daha fazla etkileyip adapte edip iyi bir partner haline getirebilir. Cinsellik konusunda belki ikiniz uyumsuzsunuzdur mesela. Bir kaç partnerimden senden başkasıyla olacak olsam canım istemiyor kimseyi diye duymuştum mesela öncesinde. Fakat zaten evleneceğin kişiyse aldatıp aldatmayacağından daha önemli bir sorun var ortada oda evlenince oluşacak mutsuz cinsel hayat ve yetersizlik hissi. Kimsenin aldatıp aldatmayacağına dair genelleme yapamayız bu sebeplerle fakat anlattığın partner özellikleri ile mutsuz bir evliliğe dair genelleme yapabiliriz. Kriterin evlilikte mutluluk ve iyi cinsel hayat olsun. Böylece aldatmayacağını daha iyi garanti edersin. Birde karakteri iyi seçerek.
20 YorumlaErkeğe göre değişir. Girebileceği iki tane psikoloji var tahminen.
Bir tanesi bu durumda özgüven eksikliği hissederek aldatmamaya yönelmemesi. Çünkü zaten durumu bu, bir de başka bir kadında da bunu yaşamak onu daha da kötü hissettirebilir.
Diğeri de tam tersi bunu yapamadı, yapamıyor diye başkasıyla yapmayı deneyip yapabilirse bu psikolojiden çıkma isteği olur sanki.
Sebebini bulması ve düzeltmesi gerekiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Aldatır.. Çünkü bu istemekle alakalı bir şey.. Hiç şöyle düşündünüz mü.. Belki sizden dolayı iyi değil. Sizden zevk almıyor olabilir.. Tensel uyumsuzluk diye bir şey var.. Sizden daha seksi bulduğu birinde farklı olabilir sonuçlar..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılBence partnerinin psikolojik sorunları var ki bir iniş ve ereksiyon sorunu var sizden kaynaklı bir sorun değil bu. Kendinize maal etmenize gerek yok
02 Yorumla
Soran1 yılPsikoloji devamlı cinselliği etkiler mi? Bildiğim bir derdi yok hiç ama dizleri çok ağrıyor aklı hep oraya gidiyor ve doğuştan beri böyle aldatmaz dimi bu halde
- 1 yıl
Yok aldatma olayını bilemem ama sertleşme sorunu seninle hiçbir alakası yok bu tamamen partnerinle alakalı bir süreç ve normal bir durum değil belli ki birtakım problemleri var ve ereksiyon olmasını ve ilişkinin sürekliliğini getirmesi gereken yerde sertleşme olmadığı için güzel bir bitiş olamıyor. Bu senin de etkiler ve kendinin yetersiz görmeme sebebiyet verir lakin senlik bir durum yok bunu bilmen çok önemli
Aceleci olmayan
Deger veren
Ful Bakımlı olan
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılaldatmak karekter meselesi ama içindeyken sonmesi iyi bişey degil yaşlarını kaç ve ilerde belki olmazsa cinselliktir mutsuz olabilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. içine sokunca iniyorsa problem var demektir... ilerde erken boşalma gibi seyler yaşarsın... ve zevk aldıgını sanmıyorum senin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı.
1 yılİyi değilse başkasıyla da iyi olmaz. Neden aldatıp bir daha kendini kötü hissetsin ki. Yani ben olsam böyle bir yol denemezdim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
1 yılCinsellikte süper ve o yola egimli olan kişiye göre çok zor
Hali hazirdakini doyuramiyorsa kaldiki diğeri yani 2. Çok zor bence00 Yorumla
1 yılAldatir mi aldatmaz mi bilemem ama icindeyken sönme durumu psikolojik de olabilir stres kaynakli da olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılbaşka rüzgarlara yelken aç bence ne bu içindeyken ohoooo aman diyorum aman
00 Yorumla Aldatırım bilemem ama eğer sen cinselliği seviyorsan ilerde sorun olabilir
00 Yorumla
1 yılZaten Evlenmeden istediğini vermişsin evlensen ne olur evlenmesen ne olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSorun vardır. 1200 penetrasyona kadar sorun olmamalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılOnun seni birakma veya kaybetme sansi yok o yuzden sen degil o korksun ya yetemiyorsam diye
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOzaman iktidarsiz biri. Dogru durust kalkmiyor sanirim. Dogrumu
01 Yorumla- 1 yıl
Asil soru sen bununla mutlu olabilicekmisin
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Elindeki ni memnun edemeyen aldatsa ne olur ya başkasını nasıl memnun edecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılsende böleyse bi baskasındada bölemiyimdir diye denemek isteyebilir ama aldatma potansiyelı düsük
00 Yorumla
1 yılAklında bir sürü düşünce ve sters varsa içindeykende ine bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAldatmaz , zaten seninle tam olamazken başkasıyla o özgüveni bulamaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Adapte olmasinda sorun sensen eğer aldatır değilse aldatmaz
00 Yorumla
1 yılEvet aldatması bir ihtimal. İçindeyken iniyorsa seni suçlayıp aldatabilir
00 YorumlaNasıl aldatsın seni beceremiyor niye aldatma gereği duysun ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İçinde inmez ta içeri girmiş görevini bitirmeden çıkmaz
00 YorumlaEreksiyon problemi olması aldatmasını engellemez, içinde varsa yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
1 yılne alaka aldatmayla adamın belki erkesiyon sorunu var belki de aranızda ten uyumu yok
00 Yorumla
1 yılAldatmaz korkma hem bi uyum süreci olur ama ilerde seni tatmin edermi bilemem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSeni mutlu edememişken başkasını nasıl mutlu etsin. Bütün ilişkileri tek seferlik olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklerin %95i aldatır. Bu adam aldatır mı onu bilemeyiz de sen tatmin olacak mısın evlenince
23 Yorumla- 1 yıl
😡😡😡😡
1 yılaldatamaz merak etme :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBırak onu biz içinde iken demir gibi keser sapık gibi boru gibi döşeyelim ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZor sanki ama tedaviye ihtiyacı var psikolojik problemleri olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok mu geniş senin? Içindeyken inmesi hasta değilse senin yüzündendir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılOnda zaten istek yok. Tek atımlık kurşunu var kimi niye aldatacak. Ama sırf bu yuzden onunla evlenmen. Pisikolojik olarak anormal bir durum ve evlinirsen o seni degil sen onu aldatirsin net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatmasa bile
Kendi kendine tatmin olabilir bende yasiyorum ayni seyleri00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılsen aldatabilirsin bir süre sonra gerekli tatmini yakalayamadığın için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBaşta senin cinsel hayatın olmayacak bence bunu düşün
00 Yorumla
1 yılAdamın kendine hayrı yok birde seni nasıl aldatsın
00 Yorumla
1 yılErkek cınsellıkte ıyı degılse neden aldatsın ama onu aldatabılırler doyum onemlı
00 Yorumla
1 yılBence sanmam ama farklı arayışa da girmek isteyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer evleneceğin kişi ise sana kendi kullandığım kürü verebilirim...
00 Yorumla
1 yılİyi olmayan kimle olcak 😃
00 Yorumla
1 yılkötüyse nasıl aldatcak herkese kötü
00 YorumlaBu durumda genelde kadın aldatır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSanırom ten uyumu var.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aldatmaz bence
Nungenel bişimi senle mi alakalı00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi olmayınca aldattıgı kişiyede yetemeyecek 😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAdam nasıl aldatsın malı kalmıyor ki aldatsın
00 Yorumla
1 yılAldatacak mecali mi var adamın:S
00 YorumlaAldatır, bir süre sonra farklı partner arar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlenme sıkıntı çekersin
00 Yorumla
1 yıl🤔 ben. Unu yaşamaktan korkuyorum
00 YorumlaKim ne yapsın onu 😀 seni bulmuş kandırmıs işte 😀
00 Yorumla
1 yılHaftada kaç yeter sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılEvlenecek misin cidden?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılO aldatmazda yetemediği için sen kesin aldatılsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılaldatır kadın doymazsa
00 Yorumla
1 yılO senin aldatmandan korksun
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem