Cinsel Yaşam Cinsellikte iyi olmayan erkek aldatır mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 115 Cinsellikte iyi olmayan erkek aldatır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Çözüm olmayacak ki daha kötü olacak 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hak edene vercen 0 0 Yorumla
KediBanu1903 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 70% 1 yıl Çok büyük bi sıkıntı 0 1 Yorumla CAGRI16 1 yıl Evliligin temel. tasi cinsellik Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır aldatmaz ki 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bazilari amasyada 0 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aldatır 0 0 Yorumla
tecrübelli Takip Et Xper 7 Yaş: 47 1 yıl Yapsa seni yapar 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben misal haftada 3 istiyorum o gücüm yok diyor Yorumla blnmyorkim 1 yıl Haftada 3 az bana göre günde 2 3 olmalı Yorumla tecrübelli 1 yıl İyi besle adamı. Kocan mı Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aldatır aşağılık 3 3 Yorumla yarımkalmış 1 yıl Aldatmadan aşagılık olduysa , aldadıp hakkını versin 😉 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😂 olur sanki yapmicak Yorumla yarımkalmış 1 yıl Kesinmi yani 🤔 ne malum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Sen aldatmazsan iyi onu 😄
İyi değilse başkasını bul hemen
Vay or
Olabilir aşağılık kompleksini yitirmemek için
O değil de sen aldatabilirsin aç kalırısın
Ten uyumu olmayınca olmuyor 🥲
Aldatmaz siz aldatırsınız anca
Ohhoo mantar tabnacasi gibi bisey
Sana kalkmayan baskasına nasıl kalksın