Cinsel Yaşam Sevişmeye başlamadan önce kadın kendi mi soyunmalı, erkek müdahale etmeli mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Sevismek için soyunurken kadın kendi mi çıkarmalı kıyafetlerini yoksa erkek mi çıkarmalı siz hangisini tercih edersiniz? Güncellemeler+1 yıl Sevdiğim adamla ikinci seksimizde bekledim o çıkarır diye sordum sen cikarmicakmisin diye o da sen çıkar dedi oyuzden sordum Güncellemeler+1 yıl Bu hödük neden beni soymadi o zaman Sevişmeye başlamadan önce kadın kendi mi soyunmalı, erkek müdahale etmeli mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben sevişirken karşılıklı birbirini soymayı severim. 0 0 Yorumla
Rumuzolmasın Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. Acele yapılan bir seks sizinki erkeğin kadını soyması ve aynı ayda kadını okşaması kadını aşırı tahrik ediyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo acelede degildi Yorumla Rumuzolmasın +1 yıl Bence süreyi uzatmak için erkeğin kadını kendi soyması daha zevkli Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl şey ben çıkartırsam kendimi tecavüzcü gibi hissederim. Ancak sanırım erkeğin çıkartması özellikle parçalarcasına daha iyi 1 0 Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kılıcını çıkarmali ne soyunuyorsun ulan kadinlar hamamı mi bu diye bas kaldırmalı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik Yorumla terenzi +1 yıl En az soru kadar Yorumla
Sude_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Sevgilim çıkarıyor sevgilim çıkarmak isstiyor ve bende tabi zevke geliyorum 2 1 Yorumla Atların_Efendisi +1 yıl Tabikide karşı tarafı da tahrik eder kendisini de Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Bence beraber birbirini soyla en guzel tansiyona gore 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu karşıdaki kişi de bazı faktörlere bağlı olarak değişir 0 0 Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. Sen konuyu anlamamışsın :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gayet net bir soru Yorumla LaNDaC +1 yıl soruyu demedim konuyu dedim :) Yorumla Soran +1 yıl Of uzatma Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kendi ellerimle soyarım 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hödük bulduğun için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O seni yalamamıştır bile kesin Yorumla Soran +1 yıl Yok yaladi heryeri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordan kurtarmış bari Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soymak daha fazla zevk veriyor 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sevişirken zaten kadını soyan erkektir 0 0 Yorumla
AkrepDunyası Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl tabuların mı var? 0 1 Yorumla AkrepDunyası +1 yıl dırek sen soyarmısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ben sevişirken karşılıklı birbirini soymayı severim.
Acele yapılan bir seks sizinki erkeğin kadını soyması ve aynı ayda kadını okşaması kadını aşırı tahrik ediyor.
Yoo acelede degildi
Bence süreyi uzatmak için erkeğin kadını kendi soyması daha zevkli
şey ben çıkartırsam kendimi tecavüzcü gibi hissederim. Ancak sanırım erkeğin çıkartması özellikle parçalarcasına daha iyi
Kılıcını çıkarmali ne soyunuyorsun ulan kadinlar hamamı mi bu diye bas kaldırmalı
Komik
En az soru kadar
Sevgilim çıkarıyor sevgilim çıkarmak isstiyor ve bende tabi zevke geliyorum
Tabikide karşı tarafı da tahrik eder kendisini de
Bence beraber birbirini soyla en guzel tansiyona gore
Bu karşıdaki kişi de bazı faktörlere bağlı olarak değişir
Eşim çıkarıyor öyle daha çok tahrik oluyorm
Sen konuyu anlamamışsın :D
Gayet net bir soru
soruyu demedim konuyu dedim :)
Of uzatma
Ben soymaliyim. Acele etmeden yavas yavas.
Kadın erkek tarafından soyulmalı
Kendı niye çıkaramıyor😛
Sevişme esnasında çıkarmanın zevki başka
Kendi ellerimle soyarım
Hödük bulduğun için
O seni yalamamıştır bile kesin
Yok yaladi heryeri
Ordan kurtarmış bari
Soymak daha fazla zevk veriyor
sevişirken zaten kadını soyan erkektir
Ben soymaliyim
tabuların mı var?