Yani kadının da erkeği ön sevişmeye hazır etmesi gibi bir durum var mıdır yoksa erkek kadını ön sevişmeye hazırlarken kendi de hazırlanmış sayılır mı😂?
Erkeği sekse ikna etmek gibi xjssj o ne ya xkssk

Yani kadının da erkeği ön sevişmeye hazır etmesi gibi bir durum var mıdır yoksa erkek kadını ön sevişmeye hazırlarken kendi de hazırlanmış sayılır mı😂?
Erkeği sekse ikna etmek gibi xjssj o ne ya xkssk

Tabii ki de Seks öncesi Bence kadın da erkeği sekse hazırlamalı Ona küçük oyunlarla ve heyecan yaratacak sürprizlerle onu orgazma ulaştırması gerekiyor ki bunun sonucunda erkek dinlenebilsin ve asıl uzun sevişme süreci olan ikinci sürece geçebilsin. Sonuç olarak, erkek bu mola sırasında kadını duşa götürmeli ve diliyle tüm vücudunu keşfederek kadının orgazma ulaşmasını sağlamalıdır.
Dediklerini yaptın mı daha önce?
Evet, cinsellik karşılıklı bir deneyim olduğundan, kadın da erkeği ön sevişmeye hazırlamalıdır. Cinsellik, sadece fizyolojik bir birleşme değil, aynı zamanda duygusal ve zihinsel bir paylaşım sürecidir. Genellikle erkeklerin cinsel olarak her an hazır olduğu varsayılır; oysa bu, yaygın ama eksik bir algıdır. Erkekler de tıpkı kadınlar gibi dokunulmaya, arzulanmaya, beğenilmeye, ilgi görmeye ihtiyaç duyar. Ön sevişme sadece kadını cinselliğe hazırlayan bir aşama değildir; aynı zamanda erkeğin de duyularını harekete geçiren, yakınlığı artıran ve duygusal bağ kurmayı kolaylaştıran önemli bir süreçtir. Kadının bu sürece aktif katılım göstermesi, hem partnerine değer verdiğini hissettirir hem de cinsel deneyimi daha sıcak, eşit ve tatmin edici hale getirir. Sadece almak değil, vermek de cinselliğin doğal bir parçasıdır
Erkek cinsellik yaşayarak duygusal bağ kurmaz birine.
@SheWolfOfSea niye böyle düşünüyorsun çiftleri birbirine en çok bağlayan unsur cinsellik
Evet; kesinlikle erkeği hazırlayan ve onu ateşleyen kadındır.. duygular karşılıklı olarak yansıtılmalıdır ve kadın davetkar olduğunu ve partnerini arzuladığını, bir şekilde ya da kendisine has yetenekleri ile ifade edebilmelidir... Kesinlikle şunu unutmamak gerekir: her zaman teklifi ve isteği erkeğin yaptığı birliktelikler de, bir süre sonra erkekte; acaba arzu edilmiyormuyum, ben ona muhtacmıyım, çok mu basitim, gibi acizlik ve düşkünlük sendromları görülebilmekte ve agresif , gergin ve kırılgan bir psikolojik yapıya bürünmektedir... Etki tepki psikolojisinin gelişmesiyle soğukluklar ve ileri dönemlerde ayrılıklar kaçınılmaz olmaktadır...
En önemli olay kişilerin birbirini sahiplenmesi ve bireylerin kendilerini yuvada hissetmesi ve hissettirmesidir.
Şahsi kanaatim bu.
imza.
@kstecrubelisi teşekkür ederim
rica ederim
Ya yok ahahahah erkek hazırlarken o da hazırlanmış oluyo zaten aaa
O havayı verirsen doğru...
29 yaşında bir odun daha
Cevap
113Cevap
Yani tabii ki kendini o anki tutkuya bırakmalısın O yapılmali bu yapilmali demek doğru olmaz ama o anki şehvetin seni yönlendirmesiyle hareket etmen gerekiyor boyuna ufak öpücükler olur ne bileyim elle muamele olur
Kesinlikle hazırlamalı. Ona yaklaşırken bakışlarınla bile beynini kilitlemelisin. Dudaklarını boynunda yavaşça gezdirip dişlerinle tenini hafifçe ısırmalı dilinle kulak memesinde dolaşırken nefesini içine fısıldamalısın. Ellerin göğsünden kasıklarına inerken, iç çamaşırının üzerinden sertliğini hissettirip parmak uçlarınla bastırmalı, onu kendinden geçirmelisin. Çünkü erkek dediğin sadece girmeyi değil kadın tarafından delirtilmeyi de ister. O zaman dokunduğun an her hücresi seni ister girdiği an ise sadece senin olur.
Keşke yaşınız bir tık daha yukarıda olsaydı. Tam bir olgun kadın bakış açısı. Genç kızlar bilmez bu detayları. Sizin anlattıklarınız için genç erkekler olgun kadınları seviyor. Çünkü olgun kadınlar erkeklerin tabiatını bilir ve onun hükmü altına girmiş gibi kendini gösterir. Dişiliği karşısında erkek hormonal olarak yükselir ve gücünü kadına gösterir. İşte bu yüzden hayatımda bende sizin gibisini arıyorum. Yanınızdaki erkeği çok kıskanıyorum. Aşkla kalın.
Teşekkür ederim... Kadını gerçekten anlayan, onun sadece bedenine değil zihnine de dokunmak isteyen erkeklere karşı özel bir saygım var. Her yaşın ayrı bir çekiciliği var ama olgunluk... hem erkeği hem kadını başka bir boyuta taşır. Belki de mesele yaş değil, nasıl hissettirdiğinde saklıdır. Ve hissettirmek... işte o, kadınlığın en güçlü dili.
Bunu ciddi ciddi mi soruyorsun? Ben uzanayım erkek her şeyi halletsin kafasındaki kadın çok şey kaybeder. Birincisi erkeğin şehveti sabit değil. Kadın ne kadar katkı sağlarsa o kadar geri dönüşü olur.
İkincisi öyle uzanan bir kadınla şahsen ikinci defa görüşmem.
Sadece kadının erkeği değil erkeğin de kadının bu konuda hazırlaması lazım benim için mesela ön sevişme olmazsa olmazlardandır 2 Normalde bütün kişiler için bu olmazsa olmaz onun kapsamında giriyor Zaten işin en büyük tadı orada ortaya çıkıyor deneyimle sabittir
Cinsellikte -meli, -malı 'lar doğru değil. İçgüdüsel olarak da zaten böyle bir şey yok.
Erkek de olsa kadın da olsa içlerinde o libido tetiklenmesi, arzulama ve istek olduğunda zaten buna hazır duruma gelir eğer başka bir sıkıntı yoksa.
Sonrası zaten doğaçlama ya da daha doğrusu doğallama 😂
Bir yerde okumuştum ön sevilmek erkeğin testesteron hormonunu üst seviyeye çıkarır mış sadece kadınlar için değil erkek için de lazım ama. Lakin maalesef erkek her zaman cinselliğe hazırdır izlenimini yine veren erkekler kadınların burada yapacağı bi'şey yok
Bence de çünkü kadının ihtiyaçlari kadar erkeginde ihtiyaçları var her iki cinste karşılıklı o ihtiyaçları karşılamalı ben zaten karşılarım tecrübeliyim huyum kurusun ama öyleyim ama kadında sadece yatıp kalmayacak sana zaten hazinemi veriyorum modunda olamayacak o da kendini bırakacak yıkacak tabuları erkeğini memnun olacağız edecek
Erkek Kadını baştan çıkartırken kendisi de hazırlığını tamamlamış olur. Sevişmenin önü arkası olmaz adı üzerinde sevişme sevenlerin birbirlerinin bedenlerinde arzuyu ve tutkuyu yaşamalarıdır. Bunu da zirve giden yolculuğu uzun ve keyifli hale getirerek katlayabilirler
Erkek dediğin arkadan düğmesini çevir makina gibi çalışsın istiyorsunuz. Sonra çalışmıyor bu diyorsunuz. Bak bakalım içindeki pil dolu mu boş mu? Şarj edilebilir mi? Şarjı yoksa şarj etmelisin değil mi? Bizim canımız yok mu? Biz de sizin yaptığınız gibi saçlarınızı çekip kafamızı geriye atsak nolur yani 😀😀
Tek kişilik değil bu iki tarafta hazirlick işte bencillige gerk yk
Yepp
Bence erkek de hazırlanabilir bu kadını da motive eder ama bazı erkek çabuk etkileniyor ay dur yapma bosalicam heves meves kalmıyor🙄🙃yapmasan neden odun gibi duruyorsun 🤣🤣
bu soruya cevap verenlerin büyük bir bölümü eminim hiç yaşamamışlar zira bakınca alıntı cevap oldukları ortada
soru zor cevaplar hep ansiklopedik neyse bana ne elbette gayet normaldir kadının hazırlaması da zira gerekiyorsa yapmalı
Kadının erkeği ön sevişmeye hazır etmesi gibi bir durum vardır. Cinsellik iki kişinin etkileşimi olduğu için, kadının da dokunuşları, öpüşleri, sözleri ve eylemleri erkeğin uyarılmasına ve cinsel ilişkiye hazır hale gelmesine katkıda bulunur. Erkekler genellikle daha hızlı uyarılsa da, kadın partnerinin ilgisi ve aktif katılımı erkeğin duygusal ve fiziksel olarak tam anlamıyla hazır hissetmesi için önemlidir.
O bi başlasın da eğer oyun sararsa devamı gelir ha hay☺🤭
Maalesef genelleme yapmayı sevmiyorum ama bizim kadınlarımız da, Kızılay çadırında kan verir gibi yatmayı erkeğini etkilemek yöntemi zannediyor..
tabi ayol. önsevişmeyi kadının başlatması o geceyi muazzam yapar.
Yani hazırlanması gerekir. Şey gibi diye düşündüm belki saçma bir örnek olacak ama çıkarı çıkacaksın hazırlanmadan çıkar mısın? Gibi bir şey
Beni hep hazırları buldu, sağ olsunlar😂😂😂hiç uğraştırmadılar
Bazıları öküz ya hazırlayamıyorsun direk konuya geçmek istiyor
Çok iyi biliyorum onları
İşte o yüzden bebiş öyle erkekleri banyoya göndereceksin sonra sessizce orayı terk edeceksin.
aksine kadın ön sevişmeyi başlatan taraf olmalı, garibim herifleri her seferinde odun ateşi yakmaya çalışmakla uğraştırmayın yok çoğunda o yetenek kendi kendinizi yakın sonra gelin bizi de yakın herkes mutlu mutlu yansın gece boyu.
Erkek her zaman her an hazırdır bu zamana kadar sekse hazır olmayan erkek görmedim 😂
Cinsellik karşılıklı bir paylaşımdır; bu nedenle ön sevişme sadece kadını değil, erkeği de hem fiziksel hem de duygusal olarak hazırlayan bir süreçtir. Erkeğin de arzulandığını hissetmesi ve kadının sürece aktif katılımı, deneyimi her iki taraf için de çok daha keyifli ve dengeli kılar.
Ne güzel bir soru ve fotoğraf :) Evet cevabım şu. Kadın cilveli olmalı ve erkeği her türlü hazırlamalıdır uçuşa. Zaten benimki en ufak şeyde kalkar. Semsert ve dimdik olur
Kadın cilveli davranıp seksi giyinecek tabiki görsel olarak daha fazla uyaracak, bu da erkeğin ön sevişmesidir. ardından oralla da taçlandırması lazım.
Karşılıklı birbirinizi hazırlayacaksiniz erkek uğraşırken kadında kütük gibi sabit durmayacak. Erkek uyarılmazsa erken boşalma, sertleşme sorunu gibi durumlarla uğraşmak zorunda kalırsınız.
karşılıklı sırayla yapılan hazırlık keyiflidir ama bizim kadınlar genelde sadece kendilerini düşünürler bu konuda en azından bana beni düşüneni denk gelmedi hep en çalışkan benim 😂😂
Erkeğin ön sevişmeye ihtiyacı yoktur bı bakıştan bile etkileniyorlar sonuçta.
Kadın içinde hissedeceği erkekliğin taş gibi olmasını istiyorsa elbette ona göre hazırlık yapacak.
Bende hazırlık çok yalayarak zaten istediğim kıvama getiriyorum
Sapik
@SmellSmokee hayır da size ne?
İltifat ettim kötü bir şey demedim
Evlimisin sen
@SmellSmokee evet.
@SmellSmokee iltifat ettiğiniz belli olmuyor da 🙄
Özelden yazma şansın var mı
Bende hazırlık çok dedinya ona sapik dedim
@MagarsuS hemde nasıl
Bir erkek en iyi zaten o şekilde kıvama gelir
Aşk hazırlar. Aşık olmak yeterlidir. Ama aşk o kadar kirlendi ki bu yüzden zorluklar olmaktadır
ön sevişme karşılıklı olmalıdır
çünkü ön sevişmenin yapılma anlamı kişiyi sekse hazırlamaktır
Karşılıklı olmalı, kadın hazırlamalı erkek hazırlamalı diye bir şey yok
Aynen öyle erkekte ön sevişmeyi uzun tutmalı
Ön sevişme; cinsel ilişkinin önemli bir parçası ve iki partnerinde birbirlerini hissetmeleri önemli.
kadının erkeği ön sevişmeye hazırlaması seyrine ve partnerlerin iletişime bağlı. İdeali, birbirlerinin ihtiyaçlarını anlaması.
Karşılıklı olmalı her şey, mal gibi yatan hiç tepki vermeyen kadına ne yapsan boş... Ateşli öpüşmelerden sonra 69 pozisyonuna geçerek her iki taraf da birbirini diliyle ve sıcacık dudaklarıyla harekete geçirmelidir <3
Yine biz hazırlıyoruz ya her şeyi kadınlar yapıyor bunu bari yapmayalım
Tabiki seksi kıyafetleri giyip önünde dans etmek lazım erkeğinin sonra kıyafetlerini yavaş yavaş çıkarıp çıkardığın yerlere öpücük kondurup... Ummm nefisss
Karşılıklı bence
her iki tarafta partnerini kaliteli bir seks için hazırlamalı
Erkek dedigin sürekli hazır olucak bence yaa erkek kadını hazırlıycak
Ah Schrödinger,
ne bileyim o dalgaların bu dalgalara dönüşeceğini...
Zevk almak isteyen hazırlar. Yoksa tensel birleşimden fazlası olmaz ki.
On sevişme iki taraf içinde olmazsa olmazdır zevk almak için
Her şey erkeğe bindirilmemeli kadın da üstüne düşme
Erkeğin böyle birşeye ihtiyacı yok zaten yüzeysel ereksiyon durumuna geçişi otomatik olan bir canlı
Yalayıp yutmalı ne demişler çam sulanmadan ağaç dikilmez
Vallaha benimki bana seksi gecelikler giy öyle dolas evde diyor. Yani o sekilde uyariliyor demek ki
Herkesin etkilenme şekli farklı işte seninki de öyle tahrik oluyor demekki
Benim görüşüm her şey karşılıklı tabi erkeğin burada atacağı adım daha önemli ve büyük ama kadınında erkeğini baştan çıkarması hazırlanması ve ön sevişmeye hazırlaması gerekir güzel bir koku kıyafet vb
Cinsel birleşim için tek taraflı hareket kusurdur. İnsan içindeki şehveti ve arzuyu partnerinden esirgememeli.
Her zaman erkeğin adım atmasını bekleyecek haliniz yok ya hani 😂
Ön sevişme karşılıklı yükseltme olmalı. Her şey kadın için değildir. Karşılıklı performans gerekir.
Yalnız böyle bir tablo her iki tarafında hoşuna gider 😌
Evet hazırlamalı şöyle saçlarıyla oynayıp kendi dudağını ısırarak tahrik edeceksin tabi kırmızı rujlu olacak dudaklar... Sonra elini penisine koyup duracaksın orada bir süre isiracak sonrasında zaten
Tabiki hazırlayabilir. Kardeşim herşeyi karşı taraftan beklemeyi bırakın artık ya biraz cesur olun
Ön sevişme çok önemli.. Karşılıklı güzel bir oral... Herşeyin kıvamını güzelleştirir❤🍑🍌
Sürekli olmamalı. Fazla hazırlayan taraf olduğumu hissediyorum
Her erkek sekse aç değildir bazılarını senin harekete geçirmen gerekir
Erkekler genelde her daim hazır zaten ama zaman zaman ereksiyonda zorlandığı anlar olabilir.
her şey karşılıklı. hazırlaman gerekiyosa hazırlamalısın
Aaaa ne ayıp şeyler aşko
Di mi askooooo
Evet aşko taş yağacak başımıza uyyytt
Ayyy tövbe ediyommm
E birazda ilk adımı atan siz olun ya
Peki her sekste gerekir mi bu😂🤣