Erken boşalan erkeğe kadının tepkisi ne olmalı?

Evet arkadaşlar, cinseli birlikteliklerde yaşanan en büyük sorunlardan biriyle karşınızdayım. Erken boşalan erkeğe kadının tepkisi ne olmalı?

Üzülerek söylüyorum ki, erken boşalma, partnerler arasında sıkça görülen bir sorun.

Genel olarak karşımıza çıkan ideal boşalma süresi 10-15 dakika arasında olsa da, daha uzun süreler kadına daha da zevk verecektir.

Tabi bunda önemli olan başka etkenlerde vardır.

En önemlisi ön sevişmedir.

Ön sevişme, partnerlerin birbirlerini uyararak birleşme esnasında alacakları zevkin dozunu belirler. Düzgün yapılan bir ön sevişmenin ardından gerçekleşen birleşmeyle ön sevişmesiz gerçekleşen birleşmenin vereceği zevk aynı olmaz.

Süre uzun olduğunda kadınların bazıları sıkıldıklarından söz eder. Bunun nedeni de, erkeğin tek düze davranışlarıdır. Ön sevişmeyi ne yazık ki birleşme başladığında bitti sanır partnerler. Oysa ki ön sevişmeyi tüm birleşme anına yayabiliriz. Örneğin, birleşme esnasında ufak molalarla partnerimize oral yapabiliriz. Klitorisle ilgilenmek, birleşme aralarında güzel sonuçlar verecektir.

Gelelim erken boşalma konusunda kadını reaksiyonlarına.

Çoğu kadın ne yazık ki, bu konuda sessiz kalmakta. Sessiz kalarak hem kendi zevklerini, hem de dolayısıyla partnerlerinin zevkini aza indirgemekteler.

Erken boşalma genel olarak psikolojik bir sonuç olduğundan, partnere yönelik doğru uyarılar güzel sonuçlar verecektir. Aksi eleştiriler ve davranışlar erkeği psikolojik olarak daha da sıkıntıya sokacağından erken boşalma sorunu devam edecektir.

Kendimden örnek vereyim;

16-20 yaşlarım arasında yaşadığım uzun soluklu bir ilişkim vardı. Evlilere göre bile daha aktif bir cinsel hayat yaşıyorduk. Genel olarak boşalma sürem 15-20 dk idi. Seviştiğimiz bir gün, üç seferde de erken boşaldım(3-5 dk arası). Ben de anlam verememiştim.

O anda zaten sıkıntıya düşmüş biriyken, ki 17 yaşında bir ergenim, partnerimin bana yönelik aşağılayıcı tutumu yüzünden iyice gerilmiştim. Bir ay kadar da erken boşaldım. Her defasında çeşitli sıkıntılar veriyordu bana. Tabi ki haklıydı işin özünde, zevki yarıda kalıyordu ve zevk almak istiyordu. Sadece tepkisi yanlıştı. Kendi için de.

Bir gece dışarı çıkıp güzel bir gece geçirdik. Kafalarımız oldukça güzel olmuştu. Eve geldiğimizde psikolojik olarak öç almak isteyip sert bir birlikteliğe girdim. 1 saat kadar sürdü. Kendime olan güvenim yerine gelmişti.

O günden sonra 1 saat olmasa da 30 dk ortalamayla sevişmeye başladım kendisiyle.

Zamanla da birliktelikten aldığım keyfe göre boşalma süremi ayarlamaya iyice alıştım. Karşımdakine göre 1 saati aştığım da oluyor, 20. dakikada bıraktığım da oluyor.

Bunun psikolojik olduğunu kabullenip kendimizi rahatlattığımızda istediğimiz sonuçlara ulaşabiliyoruz.

Amacım burada seks hikayesi anlatmak değildi; o şekilde algılamayın lütfen.

Çoğu çiftin yaşadığı bir sıkıntıyı örneklemek istedim.

Özet: Hanımefendiler, toprak güzel hasat vermiyor diye beton dökmeyin. Gerekli ve doğru bakımları yapın ki verimi artsın. Böylece hem toprak hem de çiftçi olarak siz memnun kalırsınız. :)
Erken boşalan erkeğe kadının tepkisi ne olmalı?