Hic yaomadim kizlar nasil hissediyosunuz sevsginiz bir erke icinize bosalinca ben birini cok seviyorum ihsallah onla bu isi yapicam rabbim izin verirse
ya da erkegi nasil kudurttulur
ya da erkegi nasil kudurttulur
Erkeği kudurtmanin bir çok yöntemi var simdi buradan yazarsam 12 cilt kitap olur :)
İçe boşalmaya gelince yani düşün mesela tam. boşalacak çıkarıp elinle devam ediyorum mast ttan bir farkı kalmıyor oysaki o vajinanın sıcaklığı ıslaklığı ile boşalma daha da zevkli
Raabbim izin verirsenin arkasına yazamamış çarpılırım diye korkmuş 3 satır alta inip nasıl kudurturum ahahahah
Ilık ılık akıyor hissediyorsun onu hissederken erkek kendinden geçiyor Işte erkek bittim diyor resmen heyecanlı oluyor. d
Rabbim izin verirse diosun bide ya ne acqyip insanlar var rabbin zinayo yasaklamis bunu ogren once
Cevap
27Cevap
arkadaş zina yaparken bari inşallah maşallah diyip Rabbin iznini karıştırmayın bu nasıl çelişkidir :) Allah izin verirse iyi hissedecektir herhalde :)
bende ona takıldım ya muhtemelen evlenmeden yapmıyacaktır bunu kast etmiş olmalı
Öyledir inşallahta ne biliyim evlilik filanda bahsetmemiş hiç:)
heycanlanmış baksana ilk gece korkusunu aşmak için böyle sorular erkeğin hislerini anlamaya çalışıyor gibime geldi
@aynadakiajan yok genelde ilk gece korkusu olanlar isteksiz oluyor bu gayet istekli :)
ozman çelişkili bir durum
Her kadının ve her erkegin verdigi tepki farklıdır. Sen soyun o kudurur zaten gerisi ten uyumu ve karsılıklı bedensel ritm veeeee mutlu son 😈
Allahın izniyle dedğine göre evlenmeden yapmıycaksın demekki yoksa Allahın adını buna kullanma
Dualarla erkek kudurtan da bir sen varsın galiba😕🤔
Rabbim sizi ıslah etsin.. Orsplar için yaşasın Cehennem..
ya ne kadar dandik ve ucuz bir insansın sen bir s*ktir git lütfen.
Erkek için diğerinden fazla rahatlama sağlıyor içine
Bunu yarın sana detaylı yazayım mı çok uykum var güzel soru
oda zevk verirde başka daha zevk veren yerler var benim için
Bu işi yaparsan sonunda nolur biliyorsun dimi 😁
yaşaayınca anlatsın boşver düşünme o kadar
Hem rabbim izin verirse diyosun hemde erkek nasıl kudurtulur diyon sakamisin mk
Özel şeyler burda anlatılmaz
Yapınca yazarsın yaşamadan anlayamazsın
Guzel seyler hissedilir eminim
igrenc bisey denemekte istemem
Sonra vay efendim ben niye hamile kaldım
ulan zina yapıcan rabbim izin verirse diyosun
Haykırdım ya
Ulan amkkk hahaha😂😂 Asndjsjjxjrjzjd
O an fenerbahce bu sene napar die dusunuyorum :)
Anlatılcak bişey değil. Muhteşem bişey
çok güzel şeyler hissediyor anlatsam bir gün geçer
Anlatmami ister misin
Neden sordun hiç içine aldın mı oncelikle
Hic bosalmadim. ice bosalmakta istemem
O anda kendimi sokasım geliyor iççne
kandırıldığını
Sadece ego 😂
zevk mutluluk
mutluluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar