Seks herkesle yapılabilecek kadar basit bir olay mı? Seks en özel hislerin, zirvelerin yaşandığı, duyguların paylaşıldığı için özel bir kişiye ait olması daha doğru olmaz mı?
Seks herkesle yapılabilecek kadar basit bir şey mi?
Erkek için de kadın için de basit bir şey değildir. Öyle ki erkeklerin pek çoğu, kendilerinde "bekaret zarı" olmadığı için cinselliği basit bir eğlence olarak görmektedir. Bunun yanlışlığını anlamaları bir yana, ifade edilmesine bile "erkek adamım, elimin kiri, erkek duramaz..." gibi cevaplar vermekteler. Fakat aynı erkeklerin büyük bir kısmı, kadında bekaret aramayı ise doğal bir hak olarak görmektedir. "Her sevgilimle yatayım ama evleneceğim kadın bakire olsun" şeklinde özetlenenilecek bu çarpık düşünce, hanımefendileri de etkilemekte ve "erkekler yapıyorsa biz niye yapmayalım?" sorusunu sordurmaktadır. Yani evlilik dışı cinsel birlikteliklerin artmasının birincil sebebi erkeklerdir.
Erkekle kadın arasındaki cinsellik konusunda, her iki cinsin de hakları eşittir. Nasıl ki bakire bir erkek, doğal olarak bakire bir kadın istemekteyse; bakire bir kadının da bakir bir erkek isteme hakkı vardır. Erkeğin bu konuda dürüst olması ve varsa önceki birlikteliklerini anlatması ise olması gerekendir.
Ben eğer kadın olsaydım, başkasının vajina sıvısına temas etmiş, başka bir kadının içinde gidip gelmiş olan bir penisin; benim içimde gidip gelmesini istemezdim.
Not: Evlenip de boşanmış ya da bir şekilde ayrılmış kişiler, bu yazdıklarıma dahil değildir. Evlilik dışı ilişkiler kastedilmektedir yazımda.
Her önüne gelenle değil, ama beğendiğin, hoşuna giden, isteğini kabartan, seni çeken herkesle olabilir, kötü değil, ayıp değil. Herkesin beğenme ve cinsel çekim hissetme kriterleri var, o kriterlere uyan biri karşına çıktığında niye tereddüt edesin ki? Seksi sence de artık normalleştirmek gerekmiyor mu? Yetişkin bir insanın hayatında zaten olması gereken bir şey, olmaması sorun (aseksüellik hariç). Ben insanların kaygı duymadan, gelecek planları yapmadan, birini sadece beğendiği, arzuladığı için sevişebilmesinden yanayım. Herkesin özgür bir cinsel hayatı olmalı. Olmamasının sorunlarını görüyoruz zaten.
Çoğu erkekte hayvani bir şekilde çiftleşme arzusu olduğu için seksi aşırı derecede basite indirgeyebiliyorlar. Onlar için sadece sok çıkar olayı yani dakikalık zevk. Fakat benim için bu kadar basit değil bu olay. Arzuladığım ve istediğim kadın olduktan sonra çok daha keyifli ve ateşli olacağını düşünüyorum. Yani bir kişi olsun tam olsun.
Kişinin düşüncesine bağlı. İsteyen yapar isteyen yapmaz. Bu kişinin olaya bakış açısıyla alakalı bir şeydir. Sonuç olarak herkes seks yapabilecek potansiyele sahipse herkesle de yapılabilir. Yine olayı raks ettirdim.😂
Daha doğru olur ama yok maalesef, kadınların özellikle paraya baktığı bir dönemde cinsellik yaşamak imkansız hale geliyor bu yüzden de cinsellik herkesle yaşanabilir, ama aşk bir kişiyle yaşanır
Seksi kimin kimle yaşamak isteyeceği tamamen insanlara kalmış. Seksin anlamı herkese göre değişir.. Örneğin; Kimi sırf 15-20 dk için zevk almak ve tatmin olmak ister, sabah kalktığında da iki taraf birbirini unutur ve gider... kimi ise bunun içine duyguları, aşkı vs. katmadan yapamaz gibi gibi..
Sexin tek bir tonu olmaz, çok fazla sayida tonu, yani motivasyon durumu olur. Bu mesela benim için sokakta gördüğüm, hiç tanımadığım birinin sırf poposundan etkilenip seks arzulamak ta olabilir, uzun yillar boyu tanıdığım birisini arzulamak veya beraber olduğun kişiyi ozlemek te olur. Veya sinir olduğum birisinin sevgilisini becerip ondan hırsımı bu şekilde cikartmak ta.. Yani bu örnekleri cogaltabiliriz. seks motivasyonu, insan beyninin cinsel gelişimi ile doğru orantılıdır.
Evet.. Bizim erkeklerin cinselliği hem çoğu hemcinsimize göre hem de kadınlara göre oldukça gelişkin ileri. bir durumdadir. Özgüven ve tecrübe ile birlikte tutku da olunca olayı algılamamız geniş bir perspektiften oluyor.
Kriterlerim var. Herkes ile yapmam. İçime sinmeli, bende karşı cinsin içine sinmeliyim. Her şey yolunda dini nikah olmadan yaşamam. Seçimim uzun süreli birliktelik. Aşk ilişkisi olursa ömür boyu sadakat içinde kalacağım bir ilişkiyi daha çok isterim.
Ama bazı midesizler bu işi sadece cinsel isteklerini yaşamak için sevgili ya da ev arkadaşı adı altında yapıyor sıkılınca başka başka bedenler de huzuru arıyor ve sonunda hüsrâna uğruyorlar
Hayır. Sevgi olmayacaksa iyi dış görünüş, fizik aranır; sevgi varsa da bunların yanında başka şeyler de aranır ama hiç ilişkim olmadığı için bilmiyorum. Onu da evliler söylesin ajshssjsk Kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, büyük penisli, geniş omuzlu, kaslı, esmer/kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek.
Seks basit değil de basit insan herkesle seks yapabilir ve bunu normal olarak görür. Bir insana basit demek de istemem ama bedensel, ruhsal, zihinsel değerleri olmayan insana ne denilebilir bilmiyorum.
Bu kadar abartmayın bu seksi. Sadece tek insanlar yapılabilir diye bir şey yok. Göğüs vajina kalça cilve istek bir tek sende yok. Başka kadınlarda da var ve senle yapan erkek diğer kadınlarla da yapabilir
Herkesle yasanmaz. Çoğu seksi kendisinin boşalmasi olarak göruyor ama aradaki uyumu düşünen ve yasayan çok yoktur. Eger uyum ve birbine kqrşi istek olusturulursa seks mukemmel ve yaşandıkca zevk alınan bir hale gelir...
Bu hormonel bir durum ve bu durumu beyninle özleştirmek apayrı bir olay. Basit değil ama yapılabilir de örneğin bir gece kulübünde birisiyle tanışıp birşeyler yaşanabilir.