Asla, bu bir enerji meselesi bence. Bedenler birleştiğinde bir noktada ruhlar da temas ediyor. Neden enerjisini, duygusal doyumunu, zekâsını, en önemlisi tutkusunu sevmediğin biriyle birlikte olursun ki? Dokunduğunda zevkten kendinden geçtiğin, tutkusuyla başını döndüren, fantezileriyle seni doyuran biriyle yaşamak çok daha farklıdır. Bana göre de derin bir şeyler yaşanmalı, öyle yüzeysel olmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kime göre değerlendirmek gerekir.
Genç bekar ve aklı fikri sekste olan kişilere göre mi mesela?
Ya da evlilikte sırtını dönüp yatan eşini daha cazibeli, arzulu ve tatminkar biriyle aldatan birine göre mi?
Veya sevgilim diyerek sadece onunla , eşim diyerek sadece onunla yapana göre mi?
Sadece duygularla da yapılmaz, duygusuzca da pekala yapılır. İnsanlık eğer bizim gibi düşünseydi ne genelev ne de bir eskort bulabilirdiniz.
Seks; dünyada ahlak kuralları ile sınırlandıran tek ve en gözde ihtiyaçtır.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılAsla değil hem zevk almak için hem de hastalık filan kapmamak için herkesle olmaması gerekiyor zaten
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet, seks herkesle yapılabilecek kadar basic bir şey ama sevişmek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ben hiç anlamam böyle şeylerden
12 Yorumla
Soran1 yılYok artık
Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Öyle olmasını isterdim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır basit değildir.. duygusal olması lazım benim için. sadece eşimle yaparım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılaslinda dusundugumuzden cok cok daha basit bisey sonucta kaba tabirle bir vucut boslugu ve oraya giren bir sey var. ama bunu cekim hissettigin kisiyle yaptiginda isin icine baska eylemler giriyor ya, sadece gir ciktan baska bir seye donusuyor, opmeye dokunmaya ihtiyac duyuyorsun halbuki karin da doyurmuyor cok sacma. mastürbasyon yapinca da orgazm oluyoruz ama burada sorulara hep yaziyorum, dokunusun verdigi haz bambaska bir sey. yani seks basit bir sey ama seksin tadini almak istiyorsan cekildigin insanla yapmalisin.
12 Yorumla
Soran1 yılAçık ve net 🤌 bende böyle düşünüyorum
Cevap sahibi1 yıl❤️😘
1 yılseks, mahremiyetin ve karşılıklı güvenin en yüksek olduğu bir bağ. İslam’da da bu ilişkinin eşler arasında, sevgi ve saygı çerçevesinde olması gerektiği söylenir. Bu yüzden, herkesle yapılacak bir şey değil; çünkü özel ve kutsal bir bağ olarak görülür. Anlamını ve değerini koruyabilmesi için doğru kişiyle, evlilik içinde yaşanması daha uygun olur.
42 Yorumla
Soran1 yılGüzel yorumun için teşekkür ediyorum canısı
- 1 yıl
Rica ederim ☺️
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır kesinlikle herkesle yapılacak kadar basit değildir özeldir hisler önemlidir arzu önemlidir bağ kurmak hissetmek önemlidir kalbinde nefesinde zihninde ruhunda o bütünlüğü iliklerine kadar hissetmek gerekecek kadar özeldir diğeri boşalmak İçin mastürbasyon yapmaktan farksızdır
119 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle ama çoğu erkek böyle düşünmüyor
Cevap sahibi1 yılBöyle düşünmeyen erkekleri yok saymak gerek
Soran1 yılMemlekette erkek kalmaz
Cevap sahibi1 yılKalanların kıymeti Harbiye’sini bilemek gerek , yanlış anlamayın ama kadınlarda çok pürü pak sayılmaz
Soran1 yılOlabilir ben kendimi bilirim. Acikcasi ben hayatimdaki erkeğin kıymetini bildiğim çoook zamanlar oldu ama ayni karşılığı hiç alamadım.
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum o noktada da seçimlerinizi sorgulamanızı öneririm
Soran1 yılEvet haklısın akıllandım artık ama acı bi tecrübe yaşadım. İşte tecrübeler insanın karakterini bile sekillendirebiliyormuş bunu öğrendim. Artik daha çok seçiciyim.
Cevap sahibi1 yılGeçmiş olsun diyelim o zaman acı tecrübeniz için her insan yaşıyor maalesef böyle tecrübeler öğreniyoruz büyüyoruz
Soran1 yılTeşekkür ederim umarım geçer. Ay normalde çok uzatmam sohbeti de bi konuşasım geldi :) kusuru bakmayın
Cevap sahibi1 yılEstafurullah, geçer merak etmeyin sizde
Soran1 yılİnş sağolasın
Cevap sahibi1 yılİnşallah sanırım sohbetin sini göründü :)
Soran1 yılNasıl anlayamadım
Soran1 yılSonu mu demek istedin
Cevap sahibi1 yılDibi demek istemiştim sonu da olur :)
Soran1 yılYani evet konuşacak bişey kalmadı istersen sor bişeyler devam etsin ahdjg
Cevap sahibi1 yılTencerenin sinini sıyıralım diyorsun :)
Soran1 yıl😀 olur ehehe
Soran1 yılKomiksin :) ama sadece kendini zeki sanmaktan yorulmadın ah ah
1 yılCinselliğin kutsal bir eylem olduğuna inanıyorum. Bu eylemi gerçekleştirecek kişilerin uyum içinde olması ve bunun özel ve kutsal bir içgüdü eylemi olduğunun farkında olması gerekir. Alelade insanlarla aceleyle gerçekleşen eylemler, bu kutsallığı bozacaktır.
Bu eylemi gerçekleştirmek için mutlaka aşk veya sevgi bağının var olması gerektiğini düşünmüyorum. İki insanın birbirinden yararlanıp günün sonunda mutlu olması yeterlidir.
10 YorumlaTeknik olarak yapılabilir ama doyum olmaz.
Duygusal, zihinsel ve fiziksel açıdan da tatmin olması önemli doyum için.
Ortalıkta gezen erkeklerin doyumsuz olmasının sebebi bu.
Sadece fiziksel tatmin yaşadıkları için asla doyuma ulaşamıyorlar..
10 Yorumla
1 yılSokağın hallerine bakarsak kimin kime bu manada yürüdüğü belli değil.
Bir araya gelişin, dokunuşun ve o anların dürtüden daha çok duygu barındırması gerektiğini düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılEvet siz kızlar için bunu kabul ediyorum ama erkek elini s. kiyor adama delik versen niye itiraz etsin
15 Yorumla
Soran1 yılHmm doğru diyosun abi
- 1 yıl
O yüzden kadınlar ağır başlı olucak erkek gibi davranmiyacak
Soran1 yılNe konuda erkek gibi davranılmaması gerektiğini düşünüyorsun
- 1 yıl
Her konuda özelikle seks kadın bn özgürüm her istediğimi yaparım derse erkek gözünde eskortdan öteye gidemez kimse gerçekten sevmez sadece durak olur ihtiyaç gidermek için gelirler ona
Soran1 yılAnladım sınırlarımız olmalı kriterlerimiz olması gerektiğini düşünüyorsun. Bencede bişeyleri yaşamak için biraz çaba harcanmalı ya erkekler artık çok uğraşmıyorlar bir iki hayır dedin mi bırakıp gidiyorlar. Burdaki sorularda çok görüyorum cinsellik yaşamak istemedim gitti vs. Iliskiye emek vermek yok artık
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİnsana göre değişir. Damacanaya hallenen adama bu soru sorulmaz, kimiside var ki birlikte olacağı kişide fizik ister, samimiyet ister güven ister, aralarında kıvılcım ister. Ben sevişeceğim kişiyle karşılıklı olarak arzulanmak isterim.
10 Yorumla
1 yılDeğil ahlaksızlik onun bunun ile iğrenç midem bulanıyor öyle insanlardan.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBedenime ve karakterime saygım olduğu için seks benim için çok özel ve herkesle yapamam
70 YorumlaCinsellik herkesle yaşanacak basit bir şey olsaydı Allah haram kılmazdı nikahsız ilişki zina olmazdı
10 Yorumla
1 yılRuhsal ve duygusal uyum fiziksel uyumu besler. Herkesle seks yapmak en başta HIV virüsü riski içeriyor 😅
10 YorumlaKesinlikle hevesle bir anda yaşanan sekx anlık bir zevkten ileri gitmez ve sadece cinsellik için robot gibi birleşmek bence kötü
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHerkesle veya her önüne gelenle yapılması değil de, karşılıklı cinsel çekim, istek ve arzu hissettiğin herkesle olmasında sakınca görmüyorum. Kadınlar için de. Korunmak şartıyla tabii.
22 Yorumla- 1 yıl
Romantik duyguların varlığı şart değil. Şehvet de oldukça güçlü bir duygudur, hafife almayın. Cinsel ilişkiyi kutsal bir eylem olarak görüp de gözünüzde fazla büyütmeyin. Yoksa birine aşık olmak için 35 yaşınıza kadar bekleyip seksten mahrum yaşamanız mümkün.
- 1 yıl
Seks yapma isteği, bir erkekle bütünleşme isteği gayet insani bir istek... Her önünüze gelen erkekle, sırf içinize sokacağı bir penisi var diye yapmayı istememeniz gayet normal, ama çok arzuladığınız bir erkekle seks yapmanıza ne engel oluyor?
Duygusuz seksi kopekler yapar.
77 Yorumla
Soran1 yılBayılıyorum dobra hallerine
Soran1 yılAynen öyle net.
- 1 yıl
@MagarsuS la oğlum bunun yaşla ne alakası var ben 18 de de böyle düşünüyordum hala da aynı nefis irade meselesi. Mantık odaklı hareket edeceksin. Herseyin edebi olmalı özellikle erkekler cinsel amaçlı çıkar ilişki kuruyor ama kadınlar cinsellik yaşadığı kişiyle duygusal bağ kurabiliyor, ee erkek terk edince kadin kendini değersiz kullanılmış hissediyor, güvensizlik bırakıyorsunuz arkanızda, insan bir kendi annesine bacısına bakıp düşünmeli bir kadına yaklaşırken bence, kadınlar da aynı şekilde.
- 1 yıl
kesinlikle kadın da erkek de buna dikkat etmeli ama yaşla çok alakası var gençkken bununla ilgili çeşitli deneme yanılmalar sonucunda buna dönüşebilir insan o kullanılmışlık hissini tekrar yaşamamak adına daha dikkatli olur yaşın bunla ilgisi var daha emin olmak kadına iyi geliyor 18 yaşında bu kadar sorgulamazsın keyfine bakarsın herkes senin gibi olmayabilir ☺️ @fesfs
1 yılS.. eks herkesle yapılır ama herkesle öpüsülmez
Öpüsmek s.. eksten daha intim10 YorumlaAslında bakacak olursak evet ama o kadar değil bence.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılBence basit olmamalı. Duygu, şehvet, ihtiras falan olmalı ki zevk alınsın...
10 Yorumla
1 yılHayır değil. Seçici olmak lazım.
İstemek lazım. Ben şahsen herkesle yapamam.10 Yorumla
1 yılDuygusuz seks olmaz. Partnerini hissetmelisin. Fiziksel temas olarak değil.
10 YorumlaHerkes ile olmuyor, istesemde olmuyor.. zamanla belli bi kriterler oluşuyor..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılseks sadece anlık azgınlığı gidermek için yapılan bir araç haline geldiği günden beri bir balondur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
1 yılBence değil herkesle her tende alabileceğin tad değil seçici olunmalı diye düşünüyorum. Birden fazla kişide değil tek kişide tutuklu kalıp en ötesini görmeli
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. herkesle olmuyor bi çekim olmalı uyum olmalı nefes alsın yeter kafasında olmamak lazım 😂 kadın içinde erkek içinde geçerli bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHaydar dümenin asistanı olsan seksin şifrelerini çözerdin sabah seks akşam seks başka bir şey düşünüyor musun merak ettim
16 Yorumla
Soran1 yıl😀 haydar demenin asistanı olmak isterdim evet. Profilime bakarsan başka sorularımda var tatlım
Soran1 yıl*dümen
Cevap sahibi1 yılYa aşk ya seks biraz da kişilik karakter üzerine yoğunlaş tatlım daha seksi yaşamadan seksten soğuttun
Soran1 yılNeye yogunlaşacagima bırakda ben karar vereyim tatlımcım
Cevap sahibi1 yılTamam canımcım kolay gelsin
Soran1 yılGörüşürüz bitanem zjfjv
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılevet herkesle yapılır ama duygu hissettiğin kişiyle (karşılıklı) o zaman daha anlamlı daha özel olur
00 Yorumla
1 yılSevdiğin insanla olursa anca bi anlamı vardır evlenmeden olmaz tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılHerkesle yapılmaz. Duygu olmasa bile çekim lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBasit değil ya seçici olmak lazım
11 Yorumla
Soran1 yılBencede
1 yılSeks temelde erkek için basittir. Erkek kadını beğenir ilişkiye girer ve boşalır. Fakat burada ilişki esnasında beğeni olursa zevk ve istek artar. Birde bu ilişkşde duygusal bağ varsa seks bambaşka bir derya olur erkekte akar durur 🙈😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yoklukta insan herşeyi mikebilir 😂😂 bunun derecesi mühim😂😂
00 YorumlaBeden işçisinden farkı olmalı insanın
40 YorumlaEn azından benim için değil.
10 Yorumla
1 yılAşk sevgi olmalı bence
12 Yorumla- 1 yıl
Bize niye beğeni yok
- 1 yıl
İlk güncelleme güzel olmuş 😃
1 yılBence kahve içmek gibi bişey
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil ama günümüzde kim kime dum duma
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı.
1 yılHayır değil. Bunu basitleştirmektw doğru degil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlmamalı ama bazen kontrol etmek te mümkün olmuyor
10 YorumlaYalnızca nikahlı eşimle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Uyum olan herkesle yapılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır herkesle yapılmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
1 yılBen herkesle yapmam ⚡
00 Yorumla Seks evet.. Sevismek hayir..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılDuygusuz seks yapmam sevmiyom.
00 Yorumla
1 yılÇoğuna göre öyle evet maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet bundan sonra öyle vercen herkeze
11 Yorumla
Soran1 yılBunu mu anladın Yurdagül
1 yılHayır.
20 Yorumla
1 yılHayir herkesle olmaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılTabii ki de basit bir şey olamaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılElbette değil
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
1 yılEs*ortlara göre öyle
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılArtık ayağa düştü veren verene
00 Yorumla
1 yılher kes ister. ama her kesle yapılmaz.
00 Yorumla
1 yılHayır değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılTabiki basit değil
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar