Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın
Seks sizce herkesle yapılabilecek kadar basit bir şey mi?
Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmeyi unutmayın

Seks hissedilen, hissettirilebilen herkesle yapılacak bir şey. Evet basit. Basitin senin için ne anlama geldiğine bağlı olan bir seviye. Sen karmaşık biriysen biriyle tatmin olmak basittir. Senin işin hislerle ilgiliyse bir kadının ayaklarını yerden kesmek basittir. Senin baktığın şey zihinle zekayla sevişmek işte vücut basit bile değil bomboştur. Senin işin sadece seks ise bir kadının gözlerini kaydırmak dünyalara bedeldir. Nerede ne şekilde yaşıyor ne şekilde düşünüyor olduğumuza bağlı her şey. Şimdi diceksin ki bu kadar şey söyledin senin için seks ne? Benim için seks bunca şeyin arasından bu soruyu sormaya gerek duymayacak birine teslim olmak. Çünkü o, çok yok. Çok denk gelmedi.
Kesinlikle hayır seks için duygu şarttır öncelikle zaten seks bir duygular bütünüdür istek arzu sevgi şehvet vb bunlar duygudur ve bu duygular sexin içinde yer alır. Bu duygular herkesle yaşanmaz, diyelimki duygu beslemediğimiz biri ile seks yaptık, bundan elbette belli bir derecede zevk alınır sonuçta ortada cinsel bir birleşim var ama bence bu zevk sevdiğimiz güzel duygular duyduğumuz biri ile yapılan sexin vereceği zevkin yanında hiçbir şey duygusuz olan bence çifleşmedir önemli olan duygulardır ve gerçek zevk budur. Hep derler ya çifleşmeyin sevişin çok doğru bir söz.
Akıllı kişinin görüşü başka djjd
Senin öğrencinim ustam adfhj
Aferin tatlı çekirge😅🤦♀️
Çok teşekkür ederim 🌹😊
Değil onun bile belli bir kriteri ve sınırı olmalı. Ancak galiba bunu sıradan bir durum haline getiren oluyor.
Rica ederimler🙂🙏
Kişiden kişiye göre değişir. Kimi iyice tanımak belirli duygular beslemek ister, kimisi de bunu sadece fiziksel bir olay olarak görür daha kolay ve daha çok partnere sahip olabilir. Kimseyi bu konu hakkında ne düşündüğüyle veya kendi cinselliğini nasıl yaşadığıyla ilgili yargılamamak gerek. Sonuçta herkesin kendi vücudu. Cevaplarda bu konudaki kendi bakış açısı herkes tarafından kabul edilmesi gerekirmiş gibi yazanlar olmuş. Daha saygılı yaklaşımlar diliyorum herkese sadece bu konuda değil hayatta her konuda. Ben de duygusal olarak yakınlaşmadığım biriyle birlikte olamam ama olana da kötü yaftalar yapıştırmam…
Cevap
152Cevap
Teslimiyet ne kadar manasız kelime. Biriyle seks yapmak onun olmak değil onunla olmaktır.
Selam gadası 🙃
İlişkiye gireceğim kişiyle aramda duygusal bir bağ olması gerekiyor gadası. Diğer türlü tam anlamıyla bir teslimiyet yakınlaşma olmaz. Ten uyumunun olması için duygusallık samimiyet doğallık olması gerekiyor.
#gadası
İhtiyaç durumunuza ve yokluğunuza bağlı olarak değişen bir etken, bazen kim olduğu ne olduğunun önemi olmayan tek gecelik ilişkiler buna örnek verilebilir, bir de adına doyumsuzluk mu dersiniz artık bilmiyorum ama sürekli farklı insanlar ile günübirlik ilişki yaşama ihtiyacı duyan insanlar var, benim için basit bir şey değil, herkes ile yaşamak istemiyecek kadar özel bir duygu, sevmek aşk demiyelim de, ona karşı özel bir şeyler hissetmeliyim karşılıklı olarak tabi, duygularımla yaşamaliyim, yoksa yapılan şey basit bir mastürbasyon öteye gitmiyor, duygusuz yapılan seks bana göre değil.
Kızım sen ne sordunu ne dediğini farkındamısın he basit git herkezle * yap * boz manyak
Tövbe tövbee
Dinden imandan çıkıcam artık sizin yüzünüzde
Hepiniz paronayaksınız
Din iman kalmamış sizde yürü git ne halin varsa sor bide utanmadan soruyor
Evlenince kocan zaten seni * derdin ne
ben kendime hayatımın hiçbir alanında kurallar koymam, eğer birini arzulayıp seks yapmak istiyorsam ve o da istiyorsa yaparız. ha sormak istediğin şey bunun için aşk ve resmi imza gerekli midir sorusuysa hayır diyorum. aşk da çok güzel bi duygudur karşılıklı olunca fakat sekste aşık olduğum kişiyle sevişirken bile duygusallığı sevmediğim için bence önemli olan tecrübe ve ten uyumudur diyorum teşekkürler.
Herkesle yaşanabilecek bir şey değil. Kadınlar olarak özellikle cinsellikten ne kadar sizin alamadığınız kadar zevk alsak da duygular daha baskın oluyor. Bir kadının random birileriyle birlikte olması bence onun kişisel tercihinden değil, ruhsal problemlerinin üstünü örtmek istemesinden kaynaklanıyor.
Burada hayr diyoya erkekler özelden soru soran istekliyim diyen abaza kızlara, gel ben seni... (demesi peki.. az dürüst olun istekli olan her canlıya gözü kapalı atlıyonuz
Basit bir şey olmamasından ziyade özel bir şey. Tabi ki de herkesle yapılamaz. Bunun için midesiz falan olmak lazım. Bunun ayrıca ten uyumu olayı da var. Ayrıca duyguya çok önem veriyorum. Ne yaparsan aşkla yap demişler. Duygu, his önemli bu konuda da..
Herkesle yapan herkes gibi basit olur insanın kendisine ve vücuduna bir saygısı olması lazım.. seks güzeldir zevklidir keyiflidir ama doğru insan ve doğru kişiyle her önüne gelenle yatanın vücudu amaç haline gelir benim vücudum herkesle paylaşacak kadar değersiz değil şahsen.
Spermlerim, şehvetim, tutkulu öpüşlerim, okşamam ve cinselliğe dair her şeyim bana göre çok özel. Değil her önüme gelene sadece eşime verebilirim ;) her önüne gelenle birlikte olanlar mutsuz olmaya mahkumdur. Çok farklı partnerin suyunu alanlar seksten daha az zevk alır.
Para karşılığında ilişki yaşayanların kimle yaptığı umurunda olmaz işini bitirsin gitsin derdindedir fakat iki yetişkin insanın arkadaşın veya sevgilin her han gibi iki kişinin ihtiyaçı varsa bir ilişkiye ikisi de kişisel bakımına ve hijyenine önem gösterense ortada da böyle bir muhabbet varsa yapılabilir aksi yoldan geçen pis mi temiz mi vs olmaz 🙅♂️
Evet herkesle yapılabilir çünkü seks ihtiyaçtır yok duygu arzu falan diye diye gözünüzde hep bir kriter belirlemişsiniz insanlar bu ihtiyacını gidermek için birileriyle birlikte olabilir duygu aşk olmadan da olabilir sadece birbirlerini biraz istemeleri yeterli bütün duyguları birinde arıyacak olsak çoğumuz ömür boyu seks yapamaz bu bir gerçek
Hayır o kadar basit değil duygu gerekir ama duygu var diyede gidip herkese ask besleyip 50 kisi ile duygulu sks yaşayayım düşüncesi olmamalı ozaman basit hale gelir evlilik bosuna yoktur sevdigin kisinin hem sana olan sevgisinde gercek duygular besleyip beslemedigini anlarsin hemde oyle elini kolunu sallayarak gidemeyecegini anlarsin iste buda evliligin güzel yanı şahsen oyle kötü biri olsam evlenmem ama duygularını kullanır yapardım ki oyle bir karakterim yok :)
Eskiden ediyordum ama artık yeterince hoşlanmadan yapamıyorum.
Bana kalırsa değil. Hayvanlar gibi önüne gelenle yapılmaz yani. Biraz seçici olmak lazım bu konuda.😃
yaa sonuçta oda ya*rak oda ya*rak evlenmeden a*mcığını gö*tünü sevgilisine veren orasını burasını mıncıklatan elleten ka*şarlanmış a*şifteler için herhengi bir sorun teşkil etmez çünkü si*ken si*kmiş delen delmiş karı artık fol*loş olmuş olay bu yaani 😁😁
Herkesle yapılmayacağı gibi her sevgiliyle de yapılmaz. Ama çekim olduktan sonra sevgilin olması da şart değil. Önemli olan o çekim ve arzu.
Seks herkesle yapılabilecek kadar basit fakat herkesle zevkin doruklarına mı çıkacak kadar asil olamaz bir kadın seversin ama gerçekten seversin ve o kadını ömür boyu Yani insan sevdiğini dikerim iş biliyorsunuz arkadaşlar
Evet, gayet basit. Seksi biz zorlaştırıyoruz psikolojik olarak. Fazla anlam yüklüyor, fazla değer biçiyoruz. Sonra iş kıyasa biniyor. Penis boyundan vajina darlığına bir noktaya ilerliyor. Bu da özgüven problemlerine yol açıyor.
Teorik olarak evet. Pratik olarak öyle olmuyor. Havaya girilmiyor zevk alınmıyor istenmeyen bir buluşmadan farkı kalmıyor haz olmadan istenen verim alınmıyor. Erkekler kadınlara göre daha az duygusal bakıyor ama
Arzularla ilgili bir fiil olduğu için kişiden kişiye farklılık gösterir. Partnerinize ilginiz yoksa arzunuz da olmaz. Cinsel hazzın temeli zihinde yatar ve tatmin duygusu da orada başlar. Bu sebeple kiminle olduğu da önemlidir...
Ama kimseye asik degilsen ve istekliysen asik olacagin kisiyi mi beklemen gerekir. Bence bazen sadece isteklerin icin yaparsin asik oldugun icin degil. Tabiki asik oldugun kisiyle olursa daha özel ve güzel olur.
Herkesle yapılacak kadar basitleştiren insanlar da çok, arzuladığın gerçekten delicesine istediğin biriyle olmalı en önde gelen şart bence.
Bu kendi bedenime yapacagim en büyük saygısızlık olur bir kişi olur bende oda zaten imkansız çok zor olması kriter seçim tercih meselesi
Değildir bence, hiç yapmadım bilmiyorum ama seks senin için özel olan insanla yapılmalıdır diye düşünüyorum. O yüzden zaten bunca zamandır yapmak istemedim.
Cinselliğin bir anlamı duygusu olmalı. Bir defasında yakın hissettiğim bir kızla yatağa kadar ilerledik ama o an o istek gitti yapamadım oda sağolsun anlayışla karşıladı
Çok azdigin zaman yapilabiliyor ama normal şartlarda asla yapamam
Sevmediğim insanla tanımadığım bir vücutla bir olmak çok soğuk hissettiriyor yapamıyorum
Basit değil tabiki , bence yemek yemek gibi , her yemekle karnın doyar ama bazı yemekler vardır lezzetini sevdiğinden dolayı onları yemeyi tercih edersin...
Avukat bir kadınla tanışmıştım seks arkadaşı olarak ve bana yıldan geçen herhangi bir erkekle yapabileceğini söylemişti çok basitleştirmişti bir kadın olarak olayı şaşırmıştım
beni heyecanlandırmayan bir kadınla asla yapamam. kalkmaz bir kere benimki o durumda.. Ama hoşuma gitmişse de inmez kolay kolay..
Hayır tabikide seks için fazla arzu gerek... Asla yapabileceğim bişi değil. Bikere konustugun bi çocuk elimi tutmak istemişti midem kalkmıştı elimi tuttu diyee.. Onunla seks yapabilceğime asla ihtimal vermiyorum meselaa.. Konusurken etkiliyodu ama elimi tutmaya kalkınca iş değişti bi anda. Öğrendim ki herkesle ten uyumu olmuyor...
Değil. Herkesle olursa duygu kalmaz, basitleştirir...
Kendisine saygısı olmayan herkesle yapmakta özgür..
İnsanın kendisine saygısı olmalı. Ucuzluğa lüzum yok.
Kendimi eşime saklıyorum.
Kesinlikle değil.
Gözlerinin içine bakarken mutlu olmadığın, öperken içinde sıcaklık hissetmediğin, karşılıklı kahkahalarla gülmediğin veya ağlayamadığın biriyle sevişmek tatsız tuzsuz bir şeye dönüşüyor.
Böyle saçma sapan sorulara cevap veriyorsunuz anca insanların daha önemli fikirlerine sorularına cevap verin birazda kardeşim !
Seks kimyaların uyuştuğu insanla oluyor ne yazık ki ve hiç seks yapmadım ben ve nasıl bir şey merak ediyor insan.
Herkesle yaşanacak kadar özel ve güzeldir. Tek bir kişiyle yaşanması onu daha özel kılmaz.
Burada eniştesine verenleri okuyunca herkesle yapanların olduğunu bilir olduk. Herkesle seks yapılmaz.
Herkesle değil ama hoşuna gitmesi yeterli. Evlilik falan hikaye. seksin bitiş noktası evlilik.
seks herkesle yapılabilecek bir şey değil tabi ki ama öyle çok çok özel biri olmasına gerek yok sende şehvet uyandıran herhangi biri ile yapilabilir
Herkes ile yapacak kadar midesiz değilim çok şükür. Sadece sevdiğim arzuladigim kadınların canını okurum 😛🙃
İki tarafta istiyorsa sorun olmaz kadin kendini kullandiriyorsa tabiki o olmaz ama iki tarafinda gonul rizasi varsa arzuluyorlarsa olur yani
Herkesle yemek yemek kadar basit bir şey esasında.
Buna anlam yükleyen, insanların yersiz algılarıdır..
Burada hayır asla olmaz diye nara atan erkekler daha yazarken elleri organlarında okşuyorlar nefessiz s*kerler nefessiz akıllı olun kızlar :D :D
Etkilendiğin arzuladığın herkesle yapılabilir. Onun dışında her önüne gelenle yapılacak bir şey değil tabi ki.
Degil sagopa cok guzel anlatmış aslında 2-3 kisi cayınıza parmağını batirsa pis diye icmezsiniz ama kac kisisinin aşk diyipte sarildigi girdiği bedenlere sarılıyor giriyor çıkıyorsunuz guzel mide helal olsun :)
Bence aşık olunmadan yapılmamalı. Özel bir şey sonuçta.
özel olmalı bence amaç sadece gir çık olmamalı tatmine dayalı olmamalı
Bu konudaki seçicilik, seks doygunluğu ile doğru orantılıdır.
Ben asla duygusuz ve hissiz seks yapamam seks herkesle yapılabilecek bir eylem değildir.
Ben bakirim ama herkesin kendi bedenikendi kararı ve kendi hayatıdır. Benim gibi olana da saygım var, daha farklı olana da...
Herkes ile yapılmaz yapılmamalı... hadi kaçamak olsa bile bi beğeni olması lazim... & hastalık kapma riskide var
İmkanı olsun milletin iki arkadaş olduğu kişi ile seks yapar mesela ünlüler gibi
O an canım istiyorsa kimine çakar geçerim, tek gecelik yani.
Duygu sevişmesi dedikleri şeye de daha şahit olmadım. Açıkçası saçma da gelmiyor değil, ilerde görür müyüz orasını bilemem tabi…
Gönül bu otoda konar b.. kada diyecem ama sonuçta ihtiyaç böyle düşünenede saygı duymak gerekir
Seks basit bir olay değildir bence. Ulu orta muhabbeti olacak bir duygu alış verişi değildir.
Sonuçta bu işten bir canlı doğuyor işin diğer tarafında RAHİM bulunmaktadır.
Etmem abi niye edeyim kıyafetimi bile veremiyorum kimseye başkasına niye bedenimi vereyim
Eğer sırf ihtiyaçtan yapıyorsa herhangi birisi olabilir ama herkesle seks yapılmaz insanın hissetmesi lazım o kişiye karşı ilgi beslemesi lazım