Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim evde 90'lardan kalma masaj aleti vardı çift başlıklı titreşimli. Asıl amacı kol ve sırt için.3-4 sene önce aklıma geldi bununla denesem nasıl olur diye. Yatağa yattım. Bir başlığını anüs tarafıma prostatı uyarsın diye diğer başlığını da penisimle testisimin oraya denk gelecek şekilde çalıştırdım. Bir yandan göğüs uçlarımı oynadım. O zamana kadar böyle fışkırmamıştım. Doluydum da bayağı. Birde ilk defa titreşimi deneyimleyince kombo olmuştu. Omzuma kadar geldi. Göbeğim, göğsüm döl içinde kalmıştı. Sorunu görünce bu anım aklıma geldi. :)
19 Yorumla
Soran+1 yıloral seks dan daha mı zevkli
Cevap sahibi+1 yılBen hayatımda dudaktan öpüşmedim bile. Ama kendi penisime yaptığım mastürbasyonla karşılaştırırsam evet anüs ve meme uçları daha zevkli.
Cevap sahibi+1 yılKarşılık olarak da senin vücudunda dil değmemiş nokta bırakmayabilir. Yani bana bunları yaşatan kadına bende haksızlık yapmayıp bunu yapardım.
Soran+1 yılErkekler meme ucunun yalanmasından zevk alır mı
Cevap sahibi+1 yılEvet alıyoruz. En azından ben baya uyarılıyorum o bölgeden.
Soran+1 yılAnalının yalanmasknı isteyen erkek biseks midir
Cevap sahibi+1 yılSadece kadın tarafından erkeğe yapılan hiçbir eylem heteroseksüelliğin dışına çıkmaz. Kendimden örnek vereyim şu olabilir mesela. Ben bazen kadının dominant olmasını isteyebiliyorum. Sadece bu olur.
Soran+1 yılDominatlıktan kastın nedir
Cevap sahibi+1 yılDominantlık baskınlık demek.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Herkeste duyu organları mevcuttur ama herkes aynı duyu organlarımız olduğu halde içinden algı ve haz derecelerini tercih ediyor. Hal böyle olunca kimi ayakbaşparmağını hıhım sever , kimi göğüs ucunu, kimi testislerini vesaire vesaire.. Yani erkek arkadaşınızın heteroseksüel anlamda sizinle bunu yaşamak istemesi kadar doğal bir şey olamaz. Strap-on bile istemesini yadırgamamanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGayet zevkli bir olay yalamadan girmem hem benim zevkin hem ona zevk vermek için ve yaşlandıkça yumuşayıp açıldığında rahat giriyor bence yaptıktan sonrası sen teklif edersin o zevki tekrar yasamak icin
11 Yorumla- +1 yıl
İse sıcacık penis ve testis bölgesine ama sende analini ona yalat zaten sen yaladiktan sonra parmağını sokturmak ister
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılBirkaç gündür aynı soruyla karşılaşıyorum. Anal yalanmasından zevk alanlar var.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Bal deryası varken
B... k deresine girmek doğru değil 😂10 Yorumla
+1 yılAnüs cevresi, sinir hucresi bakımından zengindir, erojen bölgedir,, buna bağlı olarak, evet zevk alır erkekler anüsün yalanmasindan.. sen birinin üzerine isemekten zevk alıyorsun galiba?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlır. Hem de her erkek analdan zevk alır. Analdan zevk alan erkekten de zevk alır
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınların çoğu analdan zevk almaz :)
Cevap sahibi+1 yılOnu erkeklere sor. Deneyen her erkek zevk alıyor :)
+1 yılİşeme konusu bana uzak ama rimming yapmayıda severim yaptırmayıda sadist fanteziler dışında cinsellikte sınır olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bişey duymuştum, hhiç götümü yalatmadım bilmiyorum ama zevk alan varmış, git onun popon yala
10 Yorumla Onu bir dahaki evliligimde ben de istiyorum her ikisini de benimkini yalasın üstüme de iş. sin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yumuşak biri o zaman o. normal erkek bunu istemez.
23 Yorumla
Soran+1 yılSenden daha erkek
Soran+1 yılOff sen ne anlarsın ya allahın kır o on yargılı dayısı
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet bende severim anusun yalanmasini. Ve bedeli neyse de vermeye raziyim. Kabul eden birini bulsam
011 Yorumla
Soran+1 yılBedeli ne olmalı
Cevap sahibi+1 yılSen kabul edersen bunu bana yasatmayi bedelini sen belirle
Soran+1 yılBen yaptıramam kendime bende basur var ilaç kullanıyorım
Cevap sahibi+1 yılSen bana yapar mısın peki
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılEe bedeli olmali diyorsun. Gerçekten bakımlı biriyim. Basur vs de yok. Bedel konusunda da sen belirle diyorum
Soran+1 yılBilmşyorum aklıma gelmiyor tavsıye verin
Cevap sahibi+1 yılDetayli konusabilir miyiz
Soran+1 yılKonusamayız
Cevap sahibi+1 yılEger kabul edersen gecelik 10k veririm. Ve bu zevki 15 dk bile yasatsan yeter
Cevap sahibi+1 yılTeklifimi düşün
+1 yılHahahaha ne iğrenç şeyler bunlar ya
10 Yorumlaçok zevkli olduğunu söylüyolar ama ben hiç yapmadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. sana zevk veriyormu?
14 Yorumla
Soran+1 yılDaha bi kez buluştuk ama evet az gın yuz ifadeleri bile veriyor
Soran+1 yılİstemez
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUla bu erkeklerde nasil ozguven var
10 Yorumlaevet baya zevk alırım şahsen yalama hariç
00 YorumlaEvet alır sanada uygunsa yap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç asla
10 Yorumla hiç yapan olmadı 🥺
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYala zevk verir
10 Yorumla Hayır iğrenç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zevk verdiğini duydum ama yapma derim
00 Yorumla
+1 yılZevk alınır tabiki karşılıklı olursa
00 Yorumla
+1 yılAlıyorlar sanırım
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Denemek lazım
00 Yorumla
+1 yılAnak ilişki seviyorum da yalanmasi iğrenç be..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılevet alır
00 Yorumla
+1 yılNiye
10 Yorumla
+1 yılAlan vardır
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası