Orası dar dar yere girmek zevkli olur, oradan yapmanın prosedürü çok o yüzden sakatlık yaratmadan o bölge kaslarınA uygun masajlarla anali yumuşatmak olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Damar yapısı nedeniyle anal ilişki kadına asla zevk vermez o sevdiğini kırmamak için razı oluyor ayrıca erkekte on hazırlık yapmaz ise analdan girmesi zor olur üç kez farklı kişiler ile yaptım yakın birinin birinin tadını asla unutamam
Bakire olursa analdan yaparım yoksa nıye yapayım bal kutusu dururken
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Çok fazla yapmak senin için zararlı olur ama eşin için çok sık olmayacak şekilde yapabilirsin bu konuda anlayışlı birisi olursa oda her zaman istemez zaten
Ben femboy gayim bu arada evet prostat denen bir şey var. Ne kadar derine doğru yerse o kadar zevki artıyor. O yüzden ben siyahi erkeklerden hoşlanıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Sende çok zevk alırsın özellikle olur ya sana rimming yaparsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Orası dar dar yere girmek zevkli olur, oradan yapmanın prosedürü çok o yüzden sakatlık yaratmadan o bölge kaslarınA uygun masajlarla anali yumuşatmak olur
Damar yapısı nedeniyle anal ilişki kadına asla zevk vermez o sevdiğini kırmamak için razı oluyor ayrıca erkekte on hazırlık yapmaz ise analdan girmesi zor olur üç kez farklı kişiler ile yaptım yakın birinin birinin tadını asla unutamam
Yapacaksan eğer, kocan / sevgilin istediği için değil sen istediğin için yap yoksa yapma
kalın iri penisli kocan olursa vajinal ilişkiden ikiniz de çok keyif alırsınız
Bakire olursa analdan yaparım yoksa nıye yapayım bal kutusu dururken
Çok fazla yapmak senin için zararlı olur ama eşin için çok sık olmayacak şekilde yapabilirsin bu konuda anlayışlı birisi olursa oda her zaman istemez zaten
Daha dar olduğu için daha zevk veriyor evet ama zorla olacak hali yok, partnerim istemezse yapmam.
Kocana bağlı analda sinirler yoğun olduğu için daha iyi deneyim hissettiyor
Normali buldum da anal kaldı karım nasıl isterse öyle zaten öyle önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum
Ben femboy gayim bu arada evet prostat denen bir şey var. Ne kadar derine doğru yerse o kadar zevki artıyor. O yüzden ben siyahi erkeklerden hoşlanıyorum
Sende çok zevk alırsın özellikle olur ya sana rimming yaparsa
Daha dar ve yasak olması ve her kadının istemeyeceği bir durum
Evet çok üzülür dar ve sıcak olunca çok zevk veriyorn
üzülür... evlilik bitede bilir
Evet farklı bir zevki var
Üzülürse üzülsün
üzülecek bişey yok zorla olamaz
Ben severim zevkte veririm. İstemezse ben alırım
Dar olduğu için daha güzel oluyor
Zararlı analı hiç yapma derim
cok deger veren bırı mısın sen?
Sen istemiyosan kimse bilet yapamaz bunu düşünme.
üzülür eğer istiyorsa
aynen yemeden içmeden kesilir ağlar yazık
üzülmez
Yapmadım ama isterse yaparım ya
Kadınlarda alıyor
Dar olduğu için evet
Üzülür tabi
Mallık
Ne saçmaliyorsun ya
Büyük ihtimal sen de isteyeceksin😉😊
zaman ile sizde alırsınız
He ya kahrından ölür