Cinsel Yaşam Erkekler anal iliskiden zevk alır mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Anal iliski erkeğe zevk verir mi? Erkekler anal iliskiden zevk alır mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
cavemanxy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Evet zevk alır. Ancak hayatındaki kadına değer veriyorsa bunu istemez. Hem kendi hijjeni için hem kadını için hemde kadının sağlığı için. Duyduğu zevkten cok acı hıssı yasamaması ıcın. Anal seks vajınal seks kadar doğal ve kolay bi deneyim değildir. 0 0 Yorumla
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. bazıları evet der kanka 😏 anal bölgede de sinir uçları var, his alınır ama herkesin zevki aynı yerden gelmez 😉🔥 0 0 Yorumla
new-anka Takip Et Master Yaş: 47 , eic 31% 7 ay Vajinaya göre daha zevkli tabiiHer kiz kabul etmiyor 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yani bazen herzaman için değil çok istekliisem 0 0 Yorumla
doktorbirüyee Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 7 ay Analı çok defa yapan biri olarak aşırı zevk aldım ben hepsinde 0 0 Yorumla
Umut38_38 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 7 ay Kime göre neye göre değişir tüm renkler ve zevkler farklıdır bana göre vermiyor iğrenç geliyor hatta :)) 0 0 Yorumla
Uzm__Jinekolog Takip Et Xper 6 Yaş: 34 7 ay dar olması erkeğin organını skıştırdığından hissiyatı farklı olur ve alır 0 0 Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zaten kadın degilki erkek ondan zevk alıyor 0 0 Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. Kesinlikle alırlar çünkü daha dar 0 0 Yorumla
darkcastle34 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Hic sevmem sacma bisey 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sevmem ama zevk alınır tabiki dar alan 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 7 ay Evet penetrasyon olsun de girdigi yer onemli degil 0 1 Yorumla arsizadam1983 7 ay Bir de kadini zorlamak canini yakmak uztunluk kurmak hisleri ve ego tatmini var Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hemde deli gibi 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. verirrr 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vermezmi 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Veriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 7 ay Genelde sevmedikleri şey yokki zaten 2 1 Yorumla burak_the2 7 ay Sevmem ben mesela anal Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İğrenç ya 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Ben zevk almadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Evet zevk alır. Ancak hayatındaki kadına değer veriyorsa bunu istemez. Hem kendi hijjeni için hem kadını için hemde kadının sağlığı için. Duyduğu zevkten cok acı hıssı yasamaması ıcın. Anal seks vajınal seks kadar doğal ve kolay bi deneyim değildir.
bazıları evet der kanka 😏
anal bölgede de sinir uçları var, his alınır
ama herkesin zevki aynı yerden gelmez 😉🔥
Vajinaya göre daha zevkli tabii
Her kiz kabul etmiyor
Yani bazen herzaman için değil çok istekliisem
Analı çok defa yapan biri olarak aşırı zevk aldım ben hepsinde
İki gün önce olmadı naptık ettik ilk denememizdi
Kime göre neye göre değişir tüm renkler ve zevkler farklıdır bana göre vermiyor iğrenç geliyor hatta :))
dar olması erkeğin organını skıştırdığından hissiyatı farklı olur ve alır
Zaten sadece erkeğe veriyor
Zaten kadın degilki erkek ondan zevk alıyor
Kesinlikle alırlar çünkü daha dar
Hic sevmem sacma bisey
Sevmem ama zevk alınır tabiki dar alan
Evet penetrasyon olsun de girdigi yer onemli degil
Bir de kadini zorlamak canini yakmak uztunluk kurmak hisleri ve ego tatmini var
Verir ama tercihim vajinal
Hemde deli gibi
Biz alırız da kadın alır mı
Evet vwriyor