Kendi açımdan anal seks iki türlü de gayet keyfli ama sürekli yapıldığında kötü sonuçlar oluşuyor yani ara sıra yapmak hem psikolojik hemde fiziki olarak farklı haz yaşatıyor
Hayatımda sadece bi kere oral seks yaptım oda 1 yil önce. Evleneceğim adama saklıyorum demiştim ama 3 senelik ilişkimde alkollü kafayla yalnıskla bozdu sonrasında bi kere yaptık ve bi kaç ay sonra ayrıldık. Bu konuda kendşme çok kızıyorum pişmanım yani aynada baktığımda bakire olmadığım belli bile olmuyor kimse de bilmez yeteri kadar info verdim bence :D
aslında şöye her erkek tabi vajinayı ister ama bu çocukta şey psikolisi olmuş sen bakire değilsin ya başkası ilkin olmuş senin yaparken bu vajinayı başkası daha yaptı psikoliji olmuş onun için seninle analdan birlikte olup kafasını dağıtmak istiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kendi açımdan anal seks iki türlü de gayet keyfli ama sürekli yapıldığında kötü sonuçlar oluşuyor yani ara sıra yapmak hem psikolojik hemde fiziki olarak farklı haz yaşatıyor
Kadın için sağlıksız istemiyorsa saygı duyulmalı zorlanmamalı
nasıl sağlıksız tam olarak. Anlatabilir misin?
Kaslar gevşiyor wc tutamazsın ileri zamanlarda
Siz makyaj yaparken kaç çeşit malzeme kullanıyorsunuz?
Ne alakası var mesela Şu an ?
B. k sevici erkek ise sever. Pislikten medet umarlar.
Benim için olsada olur olmasada olur vajinal seks herzaman ilk tercihim partnerim isterse hayır demem
Ooo anal süperdir bende hep anal isterim bakire olsun olmasın. Anal yapmadan seks seks olmazki
Partnerimle yapıyoruz seviyo ama bence zevkli deyil
Acımıyo mu ya
Hemde çok acıyo 2 gün üstüne oturamıyorsun
Sen zevk almıyorsun belliki
Almıyorum
Kaç posta atıyo
4-5
Çok ınlıyosun o zamn
Ak delik varken bok delik niye istensin ki
isteniyor kanka işte ondan sordum
Onun kafasina sicayim kanks ozaman
Anal nedir ya bal kutusu varken
Kişiye göre değişir bunun cevabı net değil
Farklı oluyor anlatılmaz
Erkekler anal seviyor
Daha zevkli geliyor
vajinası geniştir zevk alamıyordur
Hiç oral yapmadan anal istediğini söylüyor ve vajina da geniş değil :D
bu kız sen misin
nerden biliyorsun geniş olmadığını
Hayatımda sadece bi kere oral seks yaptım oda 1 yil önce. Evleneceğim adama saklıyorum demiştim ama 3 senelik ilişkimde alkollü kafayla yalnıskla bozdu sonrasında bi kere yaptık ve bi kaç ay sonra ayrıldık. Bu konuda kendşme çok kızıyorum pişmanım yani aynada baktığımda bakire olmadığım belli bile olmuyor kimse de bilmez yeteri kadar info verdim bence :D
eee şimdide yeni biriyle tanıştınız o senin bakire olmadığını biliyor mu? ve biliyor yinede analdan mı istiyor?
Evet ona söyledim önemimin olmadığını anal istediğini söylüyor ama ben istemiyorum.
çocuk sana kendini farklı göstermeye çalışıyor bence
Bilmiyorum hiç ısınamadım zaten
aslında şöye her erkek tabi vajinayı ister ama bu çocukta şey psikolisi olmuş sen bakire değilsin ya başkası ilkin olmuş senin yaparken bu vajinayı başkası daha yaptı psikoliji olmuş onun için seninle analdan birlikte olup kafasını dağıtmak istiyor
naptın o işi
Namussuz seni kirtletmek istiyor
İsterim daha iyi oluyor
Seni aşşalamak için
ne alakası var? Ahaha
Vajina sonra anal tamam derimde ilk anal aşşalamak içindir
Kız tam evlenmelik
Geniştir vajins
Sevmem tiksinirim
Çünkü seviyor
Çok ister
Yok istemem