Sanıldığı gibi büyük penis iyi bir şey değil aslında. Erkek içinde öyle. Büyük olması tamamını sokabileceği anlamına gelmiyor ki bu sefer adam da zevk alamıyor, kadın da sadece acı çekiyor. 20 cm ve üstü genelde siyahilerde oluyor evet ama siyahi kadınların yapısı da ona göre oluyor bir zorluk yaşamıyorlar. Fark ederseniz en zayıf siyahi kadının bile kocaman kalçası olur. Bence bu işin ideali 16 falan.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence yanlış bilgilere sahipsiniz.. vajina ve penis uyumu denen bişey var.. şimdi anlatsam uzun sürer.. örneğin benim penisimde 20 cm.. evet bu yüzden acıyla zevki karışık alanlar oluyor.. ama vajina uyumu sağlandığında kadın partner için bu daha çok zevk verebiliyor.. bunu bir kadın doğum uzmanından duymuştum.. ve gerçektende doğru söylemiş..
Bence de sen yanlış düşüncelere sahipsin. Bu KS'daki bazı tiplere de bitiyorum doğusu. İsmin ismin belli değil sanki profsun siz söylediniz ya ben yanlışım siz doğrusunuz aa hemen inanacaktım bende hiç tanımadığım bir şahısın dedikleri varsayımlara göre. :D Komiksiniz cidden ya. Doğrumu yanlışımı sen belirleyemezsin bana göre de sen yanlışsın hadi uzatma.
Kadından kadına farklılık gosteren bir durum. Kadın 9 cm penistende zevk alabiliyor. İdeali zaten 14 16 cm fakat daha büyük olunca bir şey değişmiyor önemli olan partnerin sergilediği performans 20 cm penetrasyon da 5 dk dayanamıyor hemen bosaliyorsa ne işe yarar. Zaten 20 cm penisin tamamını her kadın alamaz sancili ağrılı olur o an anlamasa bile kadın ilişkiden sonra sancı olur ve ben şahsen her ilişkiden sonra sancı çekmek istemem.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açık konuşmak gerekirse Benim penisim 20 cm.. boşalma süresine gelince istediğim gibi kontrol edebiliyorum.. 1 saat 35 dakikayı bulmuştum istesem 10 dakikada boşalırım bu olay tecrübe ve beyinde bitiyor.. boyut konusuna gelecek olursak vajina ve penis uyumu elbette önemlidir .. bu uyum yakalandığında kadın partner hiç tatmadığı zevki tatabiliyor. Çünkü bazı kadınlar vajinası gereği zevki penisin büyüklüğünden alıyor değmesi gereken yere değince daha çok zevk alıyor