Kızların vajinası sadece ilk girişten 3 cm hadi 4 olsun o kadar oradan zevk alıyor yani senin 6 cm yetiyor kızlar o 3 4 cm ilerisinden zevk almıyor zaten dipsiz kuyu değil vajina önemli olan kızın zevk alıp ıslanması onu başarabilersen güzel o yüzden kafaya takma türk kızları kendi vajinalarını bilmiyor kızlık zarını bilmiyor mastürbasyon yapmasını bilmiyor klitorisin ne olduğunu bilmiyor daha kalkıp erkeklerin penis boylarına bakıyorlar işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benimki de öyle herhalde 6 7 cm kalkık bunun hiç bie önemi yok boşu bosuna kafayı takma japonların çinlilerin korelilerin penisleri de küçük o boyutta
Demek ki yanlız değilmişim mutlu oldum :)
Yalnız değilsin bunu kafaya takma kızların vajinasını bilseydin zaten bunu kafaya takmazsin
Neden ki kızların vajinasına ne olmuş?
Kızların vajinası sadece ilk girişten 3 cm hadi 4 olsun o kadar oradan zevk alıyor yani senin 6 cm yetiyor kızlar o 3 4 cm ilerisinden zevk almıyor zaten dipsiz kuyu değil vajina önemli olan kızın zevk alıp ıslanması onu başarabilersen güzel o yüzden kafaya takma türk kızları kendi vajinalarını bilmiyor kızlık zarını bilmiyor mastürbasyon yapmasını bilmiyor klitorisin ne olduğunu bilmiyor daha kalkıp erkeklerin penis boylarına bakıyorlar işte
kanka kısa değil senin penisin yok bence 6 cm vajina dudağı olan kadın biliyorum
Ya üzülüyorum dalga geçme ya 😔😔😔
üzgünüm dalga geçmiyor araştırmalara başla ilaçlar ve eğzersizlere başla ayrıca kilolu isen kilo ver
Zayıf olduğum halde böyleyim
Kilolu olsam 0 cm olacak 😂😂
Yani bana evlilik hayal oldu 😂😂
trolsun
Hayır değilim ne trolu keşke trol olsaydı 😔😔😔
6 değildir o 16 dır soruya kızları çekmek istediğin için böyle sordun dimi seni kurnaz😂😂
Hayır gerçekten kalkık hali 6 cm
Kanka bence sen onu kes, içinde bir hayaletle yaşama, git taş gibi kız ol😂
Peki kanka kız olursam beni alır mısın 😂😂😂
Kanka alacak çok adam olur, ben evliyim 😂😂
Olsun onu boşa beni al çocuğunuz var mı çocuğunuz varsa işin rengi değişir 😂😂
Sende az çakal değilsin küçüğüm falan ayağına götürüyorsun hatunları, bazı hatunlar farklılık istiyor demek 😂
Amacım o değil ya benim karı kızla işim olmaz zaten ben kızım benim erkeklerle işim olur 😂😂😂
Burcuya koş 😂
Ne burcusu ya burcuyu takip ettim ses seda yok kız takipçi kasmaya gelmiş ben onu takip edince sustu 😂😂
İstwmiyorsan söyle bana yazsın 😁😂
Ben ona yazamıyorum ki kız beni takip et dedi ettim yazdım cevap yok demekki takipçi kasmaya gelmiş :)
Burcu dediğin kız fake hesap
Bana yazmıyor
bencede :D
Gerçekten öyle adam kızım diye kandırıp bana umut verdi şimdi yazmıyor 😂😂
Ne kadar şerefsiz insanlar var bu dünyada insanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı ya
Kanka troll geçiti yok burda başka sitelere yönel sen kdkslepfmem
Benimki seninkinin 3 katından biraz fazla 😊
kanka bence ciddi değiksin trolsün ki böyleyse evlenme zaten
Ciddimisin küçük halimi öyle
Hayır büyük hali
Üzülmeni istemem kötü birsey demem
Ben erkek değilim o zaman ben de şimdi pembeli pijamalarımı giyerek kız oluyorum 😂😂
Nisanlimin baya büyük erkeklerin hepsi öyle sanmıştım
Benimki çok küçük sana nişanlında mutluluklar
Kusura bakma söylediğim için
Neyi söylediğin için anlamadım
Yalan.
Hayır yalan değil gerçek kalkık hali 6 cm
İlginç. Görmek isterim. Yaş kaç
19 yaşındayım
Seks yaptın mı hiç?
Hayır yapmadım
Bu halle kadınlara rezil olmak istemiyorum
Peki mast yapınca sperm geliyor mu
Evet geliyor
İlginç. Seks yap sen. Oral felan Belki büyür
Ben bu halde deliği bulamam ki nasıl seks yapiyim akıl var mantık var ya 😂
Bulursun yigen bulursun.
Deliği bulamazsam kadını sana getirim sen bana öğretirsin olur mu 🤭😂😂
Yigen sen ben 6 cm çükünü yem. Yeğenlerin en kralı. Adamsın adam. Getir yigen yigen
Peki aslan dayım benim sende dayıların en kralısın teşekkür ederim
inik halimi
Hayır kalkık hali