Ahahah doğruları söylüyorum. Türkiye de penis boyu ortalaması, vajina büyüklüğü ile orantılı. Bu ne istediğini bilmeyen akıllılar daha büyük boyutlu bir penis ile ilişki yaşasalar bile tam olarak içine alamazlar onu zaten. Zorlarlarsa da yırtılmaya kadar gider. Sinirlerin yopun olduğu yerleri g spot olsun, klitoris olsun, veyahut boyun, ağz, dudak falan gibi yerler olsun bilmek ve buralara yoğunluk vermek öenmlidir orgasm için. Sadece penetrasyon ile orgasm olunmuyor. Kendisi kadın ama daha kendisi bilmiyor mk 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
5 cm kalınlık oldukça iyidir. Kadınlar kalın penise bayılır. Boyu da dinya ortalamasının üstünde. Dünya ortalaması 12,9 cm’dir
İdeal boyutlardasır ve gayet iyidir. Daha büyük olsun diyen kerrestelere ısınmadan bir anal girersin birdaha ağzını açamaz 😁👌
Eyw reis iyi motive ettin valla
Ahahah doğruları söylüyorum. Türkiye de penis boyu ortalaması, vajina büyüklüğü ile orantılı. Bu ne istediğini bilmeyen akıllılar daha büyük boyutlu bir penis ile ilişki yaşasalar bile tam olarak içine alamazlar onu zaten. Zorlarlarsa da yırtılmaya kadar gider. Sinirlerin yopun olduğu yerleri g spot olsun, klitoris olsun, veyahut boyun, ağz, dudak falan gibi yerler olsun bilmek ve buralara yoğunluk vermek öenmlidir orgasm için. Sadece penetrasyon ile orgasm olunmuyor. Kendisi kadın ama daha kendisi bilmiyor mk 🤣
Aslında çok güzel bir boyutta ama vücudunla alakalı olarak değerlendirmek çok daha mantıklı olacaktır.
Takip bide ben bakayım
kalınlığı çevresini mi yazıyorsunuz ben hiç ölçmedim
Üstten bakıncadır
çap yani
Aynen
yoo.
Sebeb
Fotoğraf atarsın
yılandan gayet memnunum değişecek bir şey de yok sağ ol
@BENİMBÜYÜK aga sapik mısın niye böyle şeyler diyip fotoğraf istiyorsun
Hayır ne elaka ya
oldu canım. çok merak ettiysen 19.5 cm
Söylediğinde ayıp ama
Yaş kaç
senin söylediğin ayıp bro @ buyuk
22..
Peki sen bilirsin sohbet etmek istemiştim sadece
oha lan aynı boy aynı kalınlık. paralel evrendeki benmisin sen
Abi deneyim var mi?
Kalınlık onemli bence senin kalinlik biraz az gibi
Ya cm olarak bilmiyormda şey işte eee elinize alın bakın işte kalınmı boyle kavrayin felan 🤣😂😂
Bu ablamız heralde kıvırıp sokuyor partnerininkini. O yüzden 4 cm iyi gayet
Çapı 5 cm yani çevresi 15-16 yapıyor sarınca
Ya seninki kucukse biz napalm dur bi
Buna kalın lazim zevk alması icin
Ozaman iyi soran kişi kalın olmasi iydir
Eyw gizli
Efe Kanka küçükmüş aplamıza o. Sanırsam bacak falan arıyor kendileri 🤣
Palaboii sus tamam en buyunu ben arıyorum yeterki sus
Pdpspspakdoa
Ahahah vajina duvarınızı yırtarsanız doltorun da en büyüğünü ararsınız tıpış tıpış. Türkiye'de ortalama boyun ortalama olmasının bir sebebi var 😂
Tamam palaboii
Kaç olmalı kalınlık 😀😀
Bu seks deyince ne anladığınıza bağlıdır.
Fazlasıyla iyi.
Millete bakılırsa bamya.
Aga bende anlamıyorum bende mi sorun var herkes 20
Alayı yalancı. Türkiye’de ortalama 14 cm. Bu sitedekiler hep Johnny sins
Arada 20 elbet vardır ama bencede bu kadar fazla kişi yoktur
Çok nadir. Buradada en fazla bir ya da iki kişide vardır. Onlarda saklamıyor pp resmî yapıyor zaten
Gelmez mi bı foto
13 cm normali.